the best is yet to come

har inte gjort så mycket speciellt den här helgen. tränat och tagit det lugnt. skriver och klickar in några bilder :)
började fredagen med att handla mat inför veckan med mamma och efter det gick vi på ett träningspass på friskis. varje fredag så har dom olika pass och i fredags så var det aerobics med fyra olika ledare. riktigt kul och lite mer dans! resten av kvällen spenderade jag hemma hos pappa med spel, tv och godis. myys!
på lördagen bestämde vi hemma hos pappa för att åka till badhuset. kommer inte ihåg senast jag var där, tror det var med skolan för ungefär ett år sedan. dom har ju inte haft några rutschekaner där på flera år, men nu var det tydligen färdigt och öppet. hade ingen aning om det, men tyvärr tyckte jag det va sämre nu än förut. bara en kana och så mer för små barnen. men vi hade några roliga timmar iallafall med sim och lek. på eftermiddagen var vi en sväng i vingåker.
oooooch så var det söndag. mamma och jag tog en promenad vid lunch på två timmar. vid fyra så var det dags för gymnastik. hoppade in som ensam ledare idag för en pojkgrupp med killar mellan 6-8. var lite nervös, men det gick jätte bra och dom var väldigt lugna och duktiga. har alltid velat testa ha pojkar, och nu har jag haft det. mer killar till gymnastiken tycker jag! när jag kom hem bytte jag om och gick till friskis, ett till aerobics pass :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad gör du i Vingåker hela tiden? Jobbar du? Isf med vad?:)

2013-01-21 @ 07:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0