MALLORCA!

Jahaa då var packningen nästan klar och jag ska snart dra till pappa. Klockan tre inatt så drar vi mot Arlanda och flyger vid sju. Flyget går mot Barcelona där vi sedan ska byta flyg till ett annat och då flyga mot Mallorca. Vet inte riktigt när vi är framme det får vi väl se! :D
Lite nervös inför flygningen men det kommer säkert gå bra!
Kommer sakna alla här hemma enormt, tur att jag bara ska va borta en vecka iaf. Men nu ska jag packa det sista och sen sticka mot farsaaaan där det blir tacos serverat! PUUUSSEN!


StadiumSportsCamp 2010


är det ett inlägg ni ser?!

Hahaah! Faktiskt så är det de! Sitter hemma hos pappa och gör inte så mycket så då tänkte jag att jag kunde slänga in ett eftersom att det va ett tag sen. Kom hit för ett tag sen för att hälsa på lite innan han ska åka och jobba. Har inte träffat han på ett tag och så hade jag en lucka över så då gick jag över.

Vet att det är väldigt dålig uppdatering men har inte så mycket tid till att sitta vid datan. Förra veckan var jag ju också som sagt på sports camp en vecka med Linnéa, det va riktigt nice! Saknar alla bara...
Låten här nedanför dansade vi bl.a till.

Nu är det bara några dagar kvar till jag sitter på flyget till Mallorca!
 Längtar!!!
Sen kommer jag hem lagom tills katrineholmsveckan börjar, sen är det skolstart som gäller!
Hoppas alla mår bra, saknar alla mina vänner som inte är hemma dock...PUUSSEN! 

  
   Kat DeLuna ft. Akon - push

Flyttat!

Nu har i flyttat klart allt! Vi gjorde det mesta igår men vi glömde lite så mamma hämtade det idag. Det känns faktiskt väldigt bra, nu är det bara rummet som ska bli klart. Men det får vänta ett tag tag, för först ska jag ju till Norrköping och sen åker mamma och jag till Ikea för lite shopping! Men nu ska jag och mamma handla lite och sen blir det ut som gäller. PUUSSEN!


stockholm

Nu drar jag till eskilstuna och sen vidare till Stockholm där det blir fotboll match som gäller! Vi får se när jag kommer hem men ganska sent tror jag. Det blev inte så mycket flytt idag, vi ska flytta min säng och så imorn istället, haa de bra!


California gurls

Sista dagen innan vi får nycklarna till lägenheten, känns ganska bra faktiskt... Vi får hoppas att flyttningen går bra och att vi får ordning i lägenheten så fort vi kan. För sen är jag ju borta en vecka med Linnéa som jag saknar enormt! Tur att vi kommer få en vecka tillsammans! och den kommer ägaa
Hänt annars då? nej inte så mycket faktiskt, sovit hos Daniela inatt och Madde ska sova hos mig idag tror jag. Det är otroligt varmt ute och jag orkar inte göra någonting just nu:o Sitter i bikini och funderar på att ta ett dopp i poolen snart. Det är ju aldrig fel... Snart har vi ju ingen:(

Saknar också min Madicken enormt som är i Spanien på semester, kom hem snart...

Men nu ska jag nog bada, hööörs!


staaden

Idag ska jag ner på stan med vännen Tanja idag. Vi ska fika lite och så, har inte träffats på ett tag så vi bestämde de igår. Madde, Daniela, Emma och Elin som har sovit hos mig ska ner till djulö och bada. Vi får se om jag kanske hinner ner dit lite senare, annars blir det kanske ett dopp i poolen. Men nu ska jag fixa mig, PUUSS!


övernattning på altanen

Lägger in lite bilder från igår då jag, Daniela, Elin och Emma sov på Emmas altan. Vi va ute på kvällen och sen somna vi väl inte förrän vid tre på natten eller nått. Men väcktes av världens ljud på morgonen. Vet inte riktigt vad det va men högt lät det!
Snart ska jag tillbaka till Emma men ska bara äta en snabbis här hemma först...PUSS!


I like the way you are

Kom precis hem efter att ha vart ute med folket. Riktigt trevligt! Det har vart riktigt varmt idag så att man knappt har kunnat varit ute så nu på kvällen är det ganska skönt när det är lite svalare, fast ikväll vart det ganska varmt. 
Idag skulle jag igentligen haåkt till djulö men åkte med pappa till vingåker och va hos farmor och farfar ett tag och sen på gården dr vi bodde förut. Pappa ska typ bygga en damm åt en där så vi va där och fixa. Sen vid sju åkte jag hemåt till mamma. Sen duscha jag och fixa och sen gick jag ut.
Imorn blir det poolen som gäller och kanske djulö, sen på kvällen blir det övernattning på Emmas altan! myyysigt!

Kommer också sakna min Madde som åker till vad det nu heter nere vid kalmar. Hon ska va borta i fyra veckor och jobba, jag får väl komma och hälsa på nån helg eller nått. Fast jag ska ju bort en vecka men ska försöka klämma in det ialla fall.

Får föresten conviq klockan fyra i natt så nu är det bara att sms, hade tre förut men det sög, eller ja det är typ inga som har det och inge bra...
 Behåller samma nummer!


Farmor och farfar har två små sööta kattungar hemma som bara är för sööööta!


Eclipse

Nu ska jag snart dra mig mot Daniela och sen ska vi ner mot bion som börjar klockan nio. Sen spenderar jag natten hemma hos Daniela. Vet inte riktigt hur lång filmen är men jag tycker det är bra när dom går senare på kvällarna.
Imorn ska jag, pappa och Erik till vingåker tror jag till pappas kompis där vi ska hjälpa till och bygga typ en damm eller nått. Vi får se om jag följer med om vi nu inte hittar på nått annat. Men nu ska jag ut i hettan där alla på gården hänger plus min pappa under sitt täl ttak eller vad man ska kalla det, KRAAM!


I need you now

Kom hem från Norrköping för ett tag sen. Pappa skjutsa mig hit till mamma där tommy och ulrika är på besök. Vi har badat precis och nu ska jag snart ta en dusch. Det har vart otroligt varmt idag! Vi höll på och dö borta vid Norrköping förut. Vi va tvungen att stanna vid en badplats för att slänga i Maggan för hon höll på och flämta sönder. Men nu är jag nästan lite kall efter badet fast det är ganska varmt i poolen. Jag lägger upp några bilder från poolen med det nya vollyboll nätet, KRAAAM!


min kusin maja som badar i poolen


01.45

Sitter och glor runt på youtube... Finns inte så mycket att göra, ska väl snart gå och lägga mig men är inte så trött än. Kom hem förut från tallås där vi badade igen. Hahaa feeett kul! Vi va med dom vi brukar och gjorde inte så mycket.
Imorn drar jag till Norrköping med pappa, erik och hans kompis och spelar golf. Sen ska vi till nån affär också. Vi får se när jag kommer hem, men inte så sent tror jag... Men senare på kvällen blir det bio på "eclipse" med Emma, Daniela, Chrille och John tror jag, vi får se! Jag ska ialla fall se den! Har hört att den är bäst av dom alla tre och massa så det ser jag fram emot.
Men nu orkar jag inte skriva mer, blir tyvärr inga bilder för jag har inga här hos pappa, PUSS!



Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie


this time for africa

Sitter just nu hemma hos pappa med Erik och Maggaan! Har vart hundvakt hela dagen idag så har inte gjort så jätte mycket förutom att jag och Daniela gick ända till djulö med Maggan. Det var verkligen jobbiiiigt, jätte varmt och jag hööll på att dö. Till och med Maggan fick lägga sig ner i skuggan ett tag och vila när vi nästan var framme för hon orkade inte gå den latmasken, hahaa! När vi väl va där så fick Maggan bada och jag doppa fötterna, det var inte så jätte kallt i vattnet faktiskt. Men jag badade inte... Vi träffade också Elin och Madicken som var med alla boysen på djulö och bada. trevligt! Sen vid fyra ringde vi Danielas mamma och hon kom och hämtade oss för vi orkade inte gå hem igen. Vid fem kom Erik hit och han ligger just nu och kollar tv medans jag sitter här och kollar efter mobiler, vill ha en IphoneVi får väl se hur det blir med det...:) 
När pappa kommer ska vi åka och handla och sen laga nått att äta och sen ska jag väl gå ut ett tag och träffa mina friends! PUUUSSEN!


Shaaakira-waka waka låteen är riktigt bra! eller vad tycker ni?

RSS 2.0