rubriker är inte roliga ibland

Kom precis hem från bion som var riktigt bra! Den va faktiskt bättre än den första. En film jag tycker ni borde se, hahaa! Daniela gick tyvärr inte med oss men Emma va där, det visste jag inte om så nu säger jag det. Men nu ska jag fixa mig inför sängen och sätta på tv:n, godnatt!



va också tvungen att lägga ut bilden på söta Elin :*


mot bion!

Nu drar jag till Elin och sen mot bion, vi hoppas den är bra! PUUSS


falling to pieces

Snart kommer mamma och vi ska åka ner till cykelaffären och hämta min cykel som dom har lagat genom att ha bytt packethållare och så ska vi köpa en ny sadel. Så vi får hoppas att det går bra!
Efter skolan gick jag, Madicken, Daniela och Elin ner på stan ör att göra Elin sällskap ett tag men hon drog nästan på en gång så jag, Daniela och Madicken snacka själva ett tag och sen drog vi hemåt.
Äntligen behöver jag inte åka ner till duve för att träna dom små heller, lite skönt faktiskt...
Men nu ska jag ta och äta nått innan mamma kommer, sen ikväll ska jag, Daniela, Elin och Linnéa kanske gå på sex and the city 2! Vi skulle igentligen gå på onsdag men ibland blir det ju som sagt lite ändrade planer.

Några snygga bilder på Linné/eaorna från franskan! dom bjuder!


tidningen nästa...


tröttare än tröttast

Ligger just nu i soffan, blev också jätte trött nu när jag la mig här. Men har haft en mycket tuff dag med mycket spänning och nervositet. För min del och för hela lagets så gick det bra idag och det slutade påen 6:e plats. Det var bra om man kollar från våra ögon som kanske inte tränar så jätte seriöst alla träningar och inte har en egen hall så att man slipper släpa fram redskap i en halv timme och åter en till att plocka undan. Men det kommer det snart bli ändring på! kan vi hoppas...
Efter tävlingen som slutade vid halv tre så fick vi plocka undan allt:o Ganska jobbigt om du frågar migoch dom andra. Men sen va vi klara och jag tog cykeln och cykla hem för att duscha och sedan åka ner till stadsparken där mamma, mormor och morfar väntade. Vi åt lite och pratade och sen gick jag och mamma hem.

Igår kväll föresten gick jag till Elin där vi sen va Emma, Daniela, Madicken och Linnéa. Vi sjöng lite sing star och va ute. Sen sov Linnéa hos mig. Vi somna efter att vi hade kollat vem som vann melodifestivalen. myysigt va de!







lite bilder som mamma tog under tävlingarna


...och vi är i final!

yeeeesss! vi gick till final idag fast jag kanske inte gjorde så bra ifrån mig. Inte tillräckligt sträckt m.m men så kan det gå ibland, jag tror jag va lite för nervös. Så nu ska jag snart till Elin och sjunga lite singstar med tjejorna så jag blir avslappnad. hahaa och sen ska jag hem och ta en låång skönhetssömn för imorn gäller det! :D taggad? jaaaaa om jag är!
Men nu ska jag fixa mig lite, seees!


god morgon!

Nu har jag klätt på mig, sminkat mig, ätit frukost och fixat håret. Nu är det bara en liten väska som ska packas sen ska jag åka ner till duveholmshallen. Har faktiskt kunnat sova riktigt bra inatt fast jag har vart nervös, men jag va ganska trött också. Kom hem från Isadora vid halv tolv och då va också mamma hemma. Jag la mig nästan på en gång. Ja det finns inte så mycket att säga, ska vänta på att Tanja ska svara på sin mobil som hon aldrig gör! Ajaa nu ska jag packa min väska och åka ner, puussen!

bjuder på en webbcam bild nu på morgonen !



(tjockträjan som vi har fått nu inför rm! ;D)


hos Isadora

Kom percis hem till Isadora. Har vart i hallen och förberätt inför i helgen genom att plocka fram alla redskap och fixat! Riktigt jobbigt faktiskt! Nu på slutet när jag skulle hem kom det massor med folk från alla delar av landet så det kommer bli riktigt fullsatt...! Börjar faktiskt bli lite nervös nu! Hahaaa men det kommer säkert gå bra, får vi hoppas!
Nu ska jag va här till lilla Isadora ska gå och lägga sig, hon ska upp tidigt imorn till någon fotbolls grej tror jag, själv ska jag va klockan 11-12 vid hallen. Men nu ska jag vänta på att Isadora kommer som äter! PUSSEN


Sorry Sverige!


Jahaa, då är inte Sverige med i finalen... Det va ju lite synd menmen!


bilder

Nu kommer lite bilder sen kvällen (orkar inte lägga upp så många), alla bjuuder! ;D



hejaaa Sverige!

Kom precis hem från Hanna där vi hade avslutning. Det va mycket trevligt, bilder kommer senare när jag har laddat in alla på datorn. Just nu kollar jag på MELODIFESTIVALEN! Hoppas det går bra för Sverige. Men nu ska jag fortsätta kolla! KRAMISEN PÅ ER


förviirraaande dag...

Idag hade vi matte prov sominte gick så jätte bra kan man väl säga. Kunde typ inga problemlösningar så det kanke inte blir så bra resultat på det provet men då får det väl bli så för jag orkar inte med skolan just nu! Och på svenskan skulle vi ha bokredovisning men jag har inte läst ut min bok så jag ska redovisa den på måndag...
På matrasten skulle jag, Emma, Daniela och Linnéa åka ner på stan och köpa glass, jag gick ut och skulle låsa upp cykleln men det gick inte. Jag pröva några gånger men det gick fortfarande inte... Iaf efter skolan åkte mamma och jag ditt och skulle kolla om det gick. Då såg jag först att cyklen inte stod där den stog utan på ett annat ställe, jag hade då stått och försökt låsa upp en annan cykel, så problemet var löst! En guldstjärna till mig!
Efter skolan åkte jag ner på stan med Tanja, Blueyee och några mer. Vi skulle göra ett ärende som ni får veta lite senare. Sen fick jag också en ros för det dela dom ut på stan, haha
Nu ska jag byta om till träningskläder och åka ner till träningen. Sen blir det stress för jag och Tanja tränar ju med de andra laget just nu och vårt andra lag ska ha avslutning så vi ska ditt efter att vi har tränat och äta pizza! Men nu måste jag byta om för vi börjar halv! PUUSSEN



melodifestivalen på tv

Sitter och kollar på melodifestivalen som börjar idag, Fast Sverige är ju med på torsdag och tävlar, hoppas det kommer gå bra!
Träningen gick iaf bra, vi körde igenom alla varv och det gick väl sådär... Men det brukar det göra dom sista träningarna innan tävligen. Vi fick också våra snygga tröjor som man fick beställa till tävlingen (lägger ut dom lite senare)
Men nu ska jag fortsätta kolla tv, inte så bra låtar alla länder har om jag får säga det själv...haha :*


drar till träningen nu...

Nu drar jag till näst sista träningen innan tävlingen som är i helgen. RM som hålls här stan. Jag hoppas det kommer gå bra, själv är jag med på några varv, allt är inte riktigt bestämt än. Vi får se hur det blir! Men nu ska mamma skjutsa ner mig eftersom att min cykel är på lagning och det regnar... kramis!


Vila i frid

Nu har jag vart på begravningen och den va väl som begravningar brukar va. Först va vi vid kyrkogården och tog förväl av Lilian och sen åkte vi bilen ner till djulö herrgård där man fick mat och fika. Det va trevligt att träffa lite släktingar, inte för att jag känner dom men endel känner man igen. Ja så mycket mer finns inte att säga för tillfället, ska lägga mig i sängen och kolla tv, love



(klänningen som jag hade på mig + lite lockar i håret, dock inget smink...)


alone

Vakna före en halv timme sedan... Gankska skönt att få lite sovmorgon inte för att den var så lång men. Ska snat hoppa in i duschen men först ska jag kolla på nått pogram som handlar om barn som är försvunna. Hämskt att vissa kan göra så bara gå in i någons hem och ta ett litet barn när inte föräldrarna ser?! Ajaa, kanske lägger ut en bild på min klänning som jag nu ska ha på mig. Dom ville tydligen att vi skulle ha en vacker, sommrig klädsel. Så jag kolla i garderoben och tog fram nån blommig klänning, den får duga! Men nu ska jag hoppa in i duchen, seeeu!


första inlägget från nya datan

Nu har jag suttit och väntat på datorn i nästan en timme... Vi var tvungna attinstallera ett virus pogram somtog lite tid, men nu är det klart och jag kan nu använda datan.
 Jag bytte som sagt dator till en annan lite bättre och snyggare, om jag får säga det själv. Det var bäst för annars skulle jag kanske ha ändrat mig efter ett tag som jag kan göra ibland... Men nu är jag super nöjd och hoppas bara på att den kommer funka som den ska.
Idag efter skolan gick jag hem och sov för jag va så himmla trött så jag somna ett tag. Är verkligen skoltrött nu och det skulle va jätte trevligt med sommarlov snart! Men det är bara tre veckor kvar så det är väl bara att stå ut tyvärr... Men imorn är jag som sagt ledig och får lite sovmorgon. Jag vet dock inte om jag ska va så glad över det eftersom att jag ska på begravning. Men det kommer säkert gå bra, det är ingen jätte när släkting men ändå nån som jag vet om... Hon dog i canser och va inte så gammal tror jag, ska inte säga nått men...
Nu ska jag lägga min under täcket, puussen!



sista bilden lånad från google för bättre bild på datorn!;D


this is real

Kom precis hem från Norrköping där jag bytte min nya dator mot en annan. Den var bättre och mycket snyggare! bilder kommer på den söötisen! Men nu ska jag fortsätta kolla Top Model så uppdaterar mer senare! kram


konfirmations avslutning

 EN LITEN BILDBOMB FRÅN DAGEN!



Ja avslutning i kyrkan i två timmar eller vad det va. Det enda jag tänkte på va att få komma därifrån,haha! Men nu är iaf de avklarat och man är konfirmerad! Inte för att jag vet vad de är bra för menmen... Efter kyrkan åkte jag hem till mig med hela min släkt och fira med massa mat och tårta, gooott va de! Sen badade dom i poolen, det kändes faktiskt inte så jätte kallt så snart kanske jag kan ta ett premiär dopp. Sen har vi haft lite presentöppning, fick bl.a pengar, massa fina smycken, blommor i dussin och en ny rosa dator! ÄNTLIGEN! Jag som hade tänkt börja spara med då slipper man det! TACK I MASSOR TILL ALLA!
Nu har jag pecis ätit upp sista biten av tårtan och jag ska väl bara ta det lugnt resten av dagen nu, sen blir det till att sova söööt, puusen på er:*


@ Madickens place!

Sitter hemma hos Madicken med Emma... Vi har vart på djulö idag efter skolan som slutade vid 11! skööönt eller vad?! Jag, Elin, Emma och Madicken tog cyklarna och la oss på stranden och solade, dom andra badade också men inte jag. Kruriren kom också och fota när dom bada så håll koll på första sidan imorn allihopa! Vi va där till typ halv tre tror jag klockan blev, Emma hade redan åkt då för hon skulle ner på stan. Men jag och Madicken åkte hem till henne och Elin åkte hem. Sen har vi hoppat studdsmatta och ätit klass med hallon/jordsgubb sås! GOTT  Sen kom Emma och nu har vi ätit och ska snart fixa oss lite... Sen blir det till att åka hem till Emma, dit kommer också Daniela och Isadora sen ska vi till djulö och chiilla hela kvällen lång! Emma och Madicken hälsar! PUSS


Solaruim

Nu ska jag möta Isadora och sen ska vi sola en snabbis! skööönt!


MADDEEE

Sitter just nu i vardagsrummet med Madde: HOn följde med mig hem efter konfirmationen för jag har ändå ingen hemma och hon ska åka hem senare. Vi har inte gjort så mycket mest suttit och väntat på ett pogram på datan som tar år att ladda!;o Men nu ska vi försöka kolla! PUUSS


Friluftsdag på backavallen

Sitter hemma hos Elin, skyndade mig hit efter att jag hade duschat för jag gillar inte att sittta hemma själv när det oskar! ;o Det blinkade också till i tv:n och lampan och då blev jag ännu räddare!
 Ja, idag har vi haft idrott på backavallen hela dagen och det va väl kul! hahaa Vi fick som tur va inte regn på hela dagen. Tog lite bilder också men dom ligger hemma på min kamera. Jag fick inte igång min dator förut så jag lägger upp dom lite senare...
Klockan halv fyra ska jag och Elin börja cykla mot SISTA konfirmationen. Hur skönt är inte de! Förutom att vi ska vara i kyrkan hela lördagen och söndagen då vi har avslutning och på lördagen ska vi typ träna inför den, eller nått sånt? Sen är det slut med de! Men just nu känner jag inte för att åka ditt för det regnar, hoppas det blir uppehåll. Nu ska Elin äta och jag ska göra sällskap! KRAM&PUSS



elin är söötast!


en helt vanlig dag

Idag har jag vart på massage efter skolan, de va riktigt nice om jag ska säga det själv! Det är verkligen avkopplande och kan behövas nån gång i månaden. Efter åkte jag ner till träningen, en ganska slöö träning. Vi hoppade lite trampet och sen körde dom fristående men det är inte jag med på så då efter ett tag åkte jag hem. Mamma och jag åkte förbi ica och handla massa gott tills imorn när vi ska va vår jätte roliga fridrottsdag på backavallen med hela skolan! Ser verkligen fram imot de! Ajaa, det får väl gå som det går... Tar med mig kameran så får vi se om någon vill va med på lite bilder!
Men nu ska jag duscha, hööörs!



sista avsnittet


lite bilder i solen




Emmas place!

Sitter hemma hos Emma med Elin och Daniela. Vi har kollat tv och vart och handlat på ica en massa godis! Alltid lika gott! Snart ska jag och Elin ta våra cyklar och cykla hemåt. Jag ska ner till duve och träna sista gången med dom små, sen har dom lov och jag får vila! Ganska skönt faktiskt! Idag har det vart fint väder ute! Hoppas det blir de hela veckan! Men nu ska jag och Elin börja cykla så att jag inte kommer försent till gymnastiken! PUSSEN

Emmas voovve! :D


träning i vilsta

Idag vakna jag och Daniela vid tio som vanligt. Vi åt frukost och gjorde inte nått speciellt, sen åkte hon hem. Själv låg jag i sängen och kolla på film till klockan tre ungefär, somna ett tag också tror jag. Men sen var det bara att förbereda sig på träning! KUL! Samling vid duveholmshallen vid halv fem och sen åkte vi i två bilar mot Eskilstuna där vi skulle träna. Vi va där i en och en halv timme ungefär och det räckte för sen va jag slut och hade ont överallt! Vi stannade på mc påvägen hem och åt, sen satt jag och Tanja och prata hela vägen hem. Ja träning på söndagar är alltid lika kul!
Nu ska jag ta mig ett glasspacket och kolla tv, städning blir det imorn! KRAMMIS!

(bild från förra tävlingen i k-holm)


dålig uppdatering!

Ja lite dålig uppdatering har det vart men har inte haft tid att sätta mig... Kom precis hem från grunkan för ett tag sen, Linnéa är också här och vi ska snart ner på stan när vi har fixat oss. Det är ju super fint och varmt väder så det är bäst man passar på att va ute!
Ja, i förgår blir det väl (torsdag) sov jag med Isadora efter att va hade vart hemma hos grunkan. Men nu ska jag hoppa in i duschen! PUSS!


@linnéas place

Sitter hemma hos Linnéa i hennes säng. Idag har jag Daniela och Emma legat ute i det kalla och frusit! Fast vi hade massa filtar och fika. Riktigt myysigt! Sen gick jag hem och duscha och gick till Linnéa. Men nu ska vi kolla film. puss <3



Linnéa är söötast! ;D


wonderland

Idag vakna jag med ont i halsen. Redan igår kväll kände jag att jag hade lite ont i huvudet, men då va det också jätte konstigt väder ute så jag tänkte inte så mycket på det för det brukar jag kunna få då... Men idag har jag fortfarande haft ont i huvudet, eller inte riktigt som vanligt utan mer runt bihålorna eller vad man ska säga. Ajaa vi får se hur det blir fram mot kvällen, har ju träning men det kanske blir att skippa den? Vi får se
Nu ska jag och pappa snart åka till Flen eller vad det va för att hämta nått, då ska vi också åka förbi mc och köpa lite gott på vägen! hihi :D seeeeeeuu!
( har tyvärr inga bilder på pappas data! )


måndag

Ja vad brukar man säga att måndagar är...? Trött, tröttare, tröttast. Ja de är iaf vad jag har vart idag. Ganska många gick också hem från skolan idag, det är många som känner dig sjuka och så just nu. Hoppas bara inte jag drabbas av något alvarligt. Det är skönt att kanske ligga hemma en eller två dagar men när det blir för länge blir det jobbigt och tråkigt. Men jag känner inte av något än så länge, lite snuvig kanske. Jajaa idag var det iaf ganska soft skoldag, hade vikarie på svenskan, på engelskan kolla vi film, no:n skrev vi bara lite och på franskan fick jag tillbaka mitt prov som jag gjorde förra veckan. Och vad får man se MVG dårå! Hahaa De är inte vanligt men mer ska det bli! ;D
Ikväll ska jag sova hos pappa, han kommer och hämtar mig efter att jag har vart på gympa. Kanske skriver lite mer då, kraaaaaamis!


shopping

slänger in några snabba bilder på vad jag shoppa i Stockholm minus min konfirmationsklänningen som ni får se nån annan dag ;) (det jag kan avslöja är att den är rosa såklart!)










om ni undrar så är det en kjol brevid den blommiga blusen! hihi


kom precis hem...

Nu kom jag precis hem till mamma. Vi va ju som sagt och shoppa igår, det blev ganska mycket och en konfirmationskläning. Så jag är mycket nöjd! Sen på kvällen åkte jag till pappa eftersom att idag åkte vi tidigt iväg till Örebro för att shoppa lite på ikea. Det blev en vit byrå, spegel, hylla och lite små saker till rummet. Så det har vart mycket shopping den här helgen och det är ju inget man säger nej till! Men nu ska jag packa upp väska och kolla igenom allt jag handlat! Pussen på er!:*


DRAR TILL STOCKHOLM NU DÅ! :D

.

home

Tack för den underbara roliga kvällen! :D

alla bjuder på lite fina bilder!


nu drar jag ut...!

Nu ska jag snart möta Daniela och Emma...PUSS!





fredagsmyys!

Äntligen fredag! Men en jobbig fredag, har haft två prov idag. Ett i no och ett i friskvård. De i no:n gick ganska bra med friskvårdsprovet ska vi inte änns prata om. Jag tror att jag får göra om det på tisdag...haha Så kan det gå ibland. Annars har det inte vart så mycket, linnea gick hem från skolan för hon kände sig inte så bra:( krya på dig gumman! Sen gick vi ner några på matrasten och käka mc! GOTT! 
Nu har jag chillat här hemma ett tag och kollat film, man kan inte va tröttare än vad jag är just nu!:o
Ska lite senare ut och träffa lite folk. Hoppas det bara blir lite bättre väder, det är väldigt blåsigt! Sen blir det till att sova hemma eftersom att jag ska upp tidigt imorn och åka till Stockholm med mamma och shoppa! :D
hörs senare,pussen!


kan det bli mer plugg på en vecka :o

Nu har jag gjort klar alla frågor och det va inte lätt ska jag säga...! Men nu är dom iaf klara till SANT provet imorn, vi ska ju få ha med boken på provet så man var tvungen att skriva så mycket och så utförlig som möjligt eller vad man nu säger. Så nu ska jag "bara" kolla igenom friskvården också innan jag går och lägger mig. Vi har typ jobbat om ämnet två lektioner, fått instuderings frågor och massa papper sen fick vi reda på att vi skulle ha prov på det fast typ ingen änns visste vad vi jobba om? ajaa, vi får väl se hur det går. Men det känns ändå som om SANT är viktigare. Nog med plugg snack...;D
Var på träning förut men orkade inte springa idag så jag tog med mig min kamera och fota lite istället. Men typ ingen ville va med på kort så det blev inte så många. Idag gjorde också en av våra gymnaster i "stora" laget illa sig, hon stuckade typ foten tror jag om det inte blev någe allvarligare, hon fick iaf åka till akuten och kolla upp det. Har inte hört hur det har gått än... Men vi hoppas ju iaf på det bästa eftersom att vi har tävling om någon/några veckor!
Nej nu ska jag inte skriva mer utan plugga, puss på er:*








sista avsnittet av aa!

Har precis kollat på sista avsnittet av Andra Avenyn! Det va bäst som vanligt!
Har också vart på Söders musikal med Linnéaz, Linneab och Jossan. Det var skit rolig och faktiskt bättre än Tallås musikal.
Men det får bli ett kort inlägg för jag måste plugga skiten ur mig innan jag ska gå till sängs...!
btw idag fick vi pröva våra fina klänningar till konfirmationsavslutingen...! ;D SKIT SNYGGA!
looove yaaaaaah! ;D


chokladpudding!

Nu har jag precis vispat ihop chokladpudding som är klar om ungefär en kvart. Sen ska jag sätta mig och plugga. Imorn ska jag ha franska prov, engelska glosor och bokredovisning klar. Sen på fredag har vi också prov i SANT så det blir till att plugga nu...! PUUSS


Hollywood fruarna på tv:n!

Juste idag kom mamma hem med lite saker till ansiktet som jag ska inviga snart... Jag har använt dom här krämerna ett tag och dom är riktigt bra faktiskt! Har aldrig riktigt fastnat för en sort, men dom här är bäst! 
Ett litet tips för alla er där ute!

Men nu ska jag springa tillbaka till tv:n! :*


Because of you

Idag har jag vart ungefär så häääääääär trött om inte mer! Just nu somnar jag nästan framför datan... Har också vart på träning precis som gjorde de hela så mycket bättre, eller inte!? Hade som tur va inget franska prov idag, vi skulle ta det på onsdag istället och svenskan ska också va inne på onsdag så nu hinner jag göra klart de. Läste nästan ut hela boken igår, men halv sov lite då och då så jag kommer inte riktigt ihåg allt, menmen Nu ska jag snart äta och hoppas att jag blir lite piggare och sen ska jag plugga. Kanske hinner sätta på en liten film fram mot kvällen också! Puss på er!









lite bilder som jag fick av Madicken från våran picnik! <3


Utee hela dagen lång!

Idag vaknade jag, Linnéa och Elin vid halv tio kanske. Vi år lite frulle och sen drog Elin för hon skulle va i stallet hela dagen idag. Efter att jag och Linnéa suttit och kollat tv ett tag så fixa vi oss och drog till ica och träffa Madicken. Klockan kanske va halv två... Vi handla kakor och sen drog vi förbi mig och hämta några filtar och sen tog vi oss ut på gräsmattan utanför mig och har legat där hela dagen till nu! Vi hitta ett ställe där det va helt vindstilla och bara sol så där satt vi och prata. Sen kom Marcus efter ett tag och sen Emma. Det har vart en riktigt sommar dag idag! Hoppas det blir så nästa helg med!
Nu ska jag plugga eftersom att bokredovisningen ska va klar till imorn!:o
Lycka till säger jag bara!
Ajaa, kanske lägger in några bilder lite senare om Madicken eller Linnéa har lust att skicka några!:D
Kraaaaaaaaaaaam!


lite bilder från igår...!


Sisters keeper

Nu har vi kommit hem från Djulö där vi har spenderat kvällen, mycket trevligt med brasa och sång! Lite kallt kanske men sommarkänslan kommer närmare och närmare.
Men skriver mer imorn och lägger in några fina bilder för nu ska jag, Elin och Linnéa kolla på film! PUUSSIPUUSS


Valborg

Daniela, Linnéa, Elin och Linneab kom till mig vid fem tiden. Vi grillade och åt massa gott! Sen fixade vi oss drog ner till djulö och träffa massa folk. Var där till ungefär elva när vi då drog till Antons place! Vi va typ tio pers tror jag, sen vid tolv tiden kom Linnéas mamma och hämtade oss sen så åkte vi hem till Daniela och sov. Det va en trevlig kväll med läskiga fyverkerier!:D
Idag så åkte jag och Elin hem med Linnéa och sen har jag inte gjort så mycket mer än att gått på stan en snabbis med mamma. Vid två ska jag på "kalas" sen ikväll kommer Elin och sover här! Myys!

Premiär grillningen för i år dårå! ;D



RSS 2.0