.

Who owns my heart
Is it love, or is it art
Couse the way you got your body moving's
got me confused
And I can't tell if it's the beat or sparks


HÖÖSTLOV

Tjooosan! Nu hr vi äntlgen någonstans att va! Blev lite orolig och man vill ju inte direkt fysaihjäl ute så nu slängde jag ut mamma och bjöd över brudarna hit. Det blir väl en hyffsad lugn kväll, film, goddiisoch fredags myys! Kan det bli bättre?!
Idag hade jag so prov, det gick väl ganska bra! Inte ig iaf:D Plus att vi va på fn konstert, några härliga skratt blev det iaf!:D Just nu väntar jagpå mamma som är på willys och handlar lite smått och gott sen ska jag fixa lite och vänta på mina gäster!:D Hoppas alla får en underbar kväll! Bilder kanske kommer ;D
PUUUUSS!


säsongspremiär

YEEAH! Äntligen Hollywoodfruarna igen! Det är så himmla roligt att kolla på, haha! Nu ska jag gluuttaa på det och käka lite gott! PUUUSS!


datasaaalen

Sitter i datasalen med Dominika och letar fakta efter pacemakern som vi jobbar om på no:n! Jättee kuul! Nej men så kan det va. Idag slutar jag ett för jag ska till tandis och kolla läget. Sen har jag också utvecklingssamtal. Men nu sk vi kiiila, puss!


prommmeenix

Kom för en halvtimme sedan hem från en två timmars lång promenad med brudarna. Ett riktigt äventyr eller vad säger ni!?;) haha! Vi gick bort mot nävertorp sen mot duve/svartbäcken där vi gick en lång stig som tog slut helt plötsligt? Vi gick upp på järnvägen för att se om den fortsatte för det kom en joggare förbi som sprang upp där, men nej ingen stig och vi skulle just gå ner igen när jag vänder mig och och ser ett tååååg komma efter oss! Dom andra trodde jag skoja när jag skrek att ett tåg kom! Vi hann precis ner när det flög förbi på spåret! läääskigt va det!:D Men vi lever som tur är! Sen gick på en annan stig som tog slut den med, men till sist kom vi ut på hälsans stig, jaa en låång promenad fick vi iallafall!
 Nu har jag käkat pizza och ska se om det finns någon film att se! Skoola imorn! pusshejs!





min mobiil kamera är bara bääst! eller vad säger ni?! ;D


Godmorgon!

Sitter och kollar på


men snart ska jag börja gå för att möta Dominika och Matilda. Men är inte så suger på att gå ut i regnet... Ligga hema och kolla på film låter mycket bättre, men ibland måste man. Men vi hade iallafall sovmorgon idag som ni kanske märker + att vi slutar tjugo över ett idag! Men nu ska jag börja klä på mig! PUSS!


förvirrad!?!

Sitter i datasalen och skriver om ett drömjobb. Svååårt och irriterande för jag har ingen aning om vart eller vad jag ska gå? Jag vet att jag vill bli typ hudterapeut som håller på med hår, smink och kanske naglar. Men det svåra är att det finns inte mycket sånt här i stan så då blir det till att plugga i någon annan stad som jag inte är så jätte sugen på... Men vi får se vart jag hamnar i slut änden. Vi höörs kankse senare för nu ska jag fortsätta kolla runt efter fakta, puussen!


värd att se! ;)


Ska kolla på denna läskiga film imorn med Dominika, hon våga tyvärr inte kolla klart på den. Ringde mig skräckslagen för några minuter sedan! HAHA, men nu ska jag sova,puss!


s ö n d a g

Idag har det inte hänt så mycket. Blev en fartfylld kväll igår så idag blev det chilleen hemma. Eller ja mötte Dominika ett tag och vi gick omkring i den jätte roliga staden med massa folk,haha! Nej men igår åkte jag iallafall till Tanja dr det va mycket trevligt. Sen åkte jag och mötte Dominika och Matilda. Vi gick omkring lite överallt vi med och vid halv ett gick vi hemåt.
Förut blev det kebebrulle till filmen "the messengers" som är ganska bra faktiskt. Om ni inte sett den är den värd att se:) Just nu kollar jag på en film på 4:an som heter "flightplan" som verkar bra hitills! Så nu ska jag fortsättaa kolla, puuss!


the last song

Gick hem från skolan på matrasten, mår inte riktigt bra i kroppen. Ont i huvudet, hostar och så har jag ont i halsen när jag tar djupa andetag. Inte bra! Jag får helt enkelt va hemma och ta det lugnt. Jätte kul en fredag men så kan det va. Jag kollade precis klar på the last song som jag inte sett förut, den var bra tyckte jag! Jaa, nu ska väl jag ligga här och ta det lugnt! Höörs!


träning

Träningen gick väl sådär, körde några varv på tumblingen (bilden nedan) och sen plocka vi undan allt! Vi behööööver en ny hall! Jobbigtjobbigt!
Imorgon är det fredag, tro det eller ej! Känns inte som det men så är det och det ska bli skönt! Fast lite panik för vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på, eller ja jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Vi får ta den som den kommer;)
Imorgon har vi friskvård och då blir det step up pch styrka som gäller! Tagggaa!
Men nu ska jag lägga mig under täcket och kolla lite tv innan jag ska sova, goodnatt!





the messengers

Äntliiiigen är min bokredovisning klar! Den ska va klar tills imorn så en dag tidigare är alltid bra. Imorn har jag uttals prov i franskan som jag känner inte kommer gå så jätte bra:( Men ska kolla igenom det senare, haha! Halv sju jag ner till hallen för träning, va inte där i tisdags eftersom att jag gick hem från skolan och mådde inte så bra. Men idagr jag taggad!:D
Har också vart hos frissan idag, det blev lite olika färger med slingor och sen klippning. Det blev dock kort! HAHA nehee jag trodde det blev längre när man klippte det!? Nej men nu vill jag ha löshår, synd bara att man har lite penga kris just nu...
Men nu ska jag inte sitta här mer, puss och kram!


mobilen tillbaka!!

Idag var jagoch hämtade min mobil som vart på lagning i en vecka nu... Hann precis ha den i en vecka innan en knapp gick av, bra kvalité menmen... Nu har jag iaf fått tillbaka den och får väl va mer försiktig än vad jag redan är! Snart ska jag äta och sen ska jag kila vidare till Daniela där det blir lite myys med en film. Vi får se vilken det blir! Imorgon är det sovmorgon som gäller och 13.20 är dagen redan slut! Ganska så soffftt dag:D Men nu ska jag kiiila, kraamis!


te amo

Har precis städat klart mitt rum! Va ute ett tag förut med Dominika, Daniela, Matilda och Pontus. Vi gjorde inte så mycket men fick tillbaka min ipod som jag glömde hemma hos Pontus igår. Det va en lyckad kväll!:D Tack för det allesammans. Sov hos Dominika på natten och besök av Adam fick vi också, haha!
Nu har vi fått vår soffa, soffbord och tvbänk här hemma. Det blev niiice! Jag fick också en hylla till mitt rum. Fast som står på golvet och lutar sig mot väggen... Sen är det bara hyllor på väggar och foton som fattas!:) Imorgon är det skuuul som gäller! Men nu ska jag njuta av söndag kvällen med en film, PUUSS!

lite snabba supersnygga bilder jag precis tog






dynamite

Sitter och duuunkar lite musik här hemma helt sjäv! Känns inte bra, har inget planerat i kväll mer än att va lite hos Dominika med bl.a Daniela. Sen får vi se vart kvällen leder oss;) Idag va en kort dag eller ja vi slutade tjugo över ett eller vad klockan va, vi gjorde också so prov som därimot inte gick så jätte bra! HAHA Det är nog för att jag hatar so! Imorgon ska vi hämta våra möbler i Norrköping för er som ville veta! Det ska bli sköönt att äntligen ha en riktigt soffa att sitta i!?
Nu ska jag bara vänta på att Dominika ska bli klar tror jag, kanske äta sen orkar jag inte sitta hemma mer:) PUUUSSEN!


RSS 2.0