jag orkar inte mer...

Har vart på träning för ett tag sen, inte för att jag träna men... vi fick glass iaf!
Jag börjar bli sjuk så jag orkar i stort sätt inte göra någonting just nu. jätte kul! Ligger i sängen och dör om man ska beskriva det i ord. Ligger och läser igenom lite franska... jätte kul det med, eller inte.
Ett kort inlägg men jag orkar inte skriva idag, puss
 


00.09

Nu har jag vart hemma hela kvällen och spelat lite spel med familjen, det kan faktiskt va riktigt trevligt ibland. Idag har jag vart på stan med mamma och sen mötte jag upp Vanessa och Rebecka från Södertälje. Mamma skjutsa ner oss till duve där vi va resten av dagen och kolla på när det va massa gymnaster som tävla, Linnea va en av dom. Imorn ska jag själv tävla så därför ska jag nu gå och lägga mig så att jag inte är för trött imorn. Men jag kommer säkert inte kunna somna nu menmen...:p Innan jag somnar ska jag inte glömma att ställa fram min klocka! HAHAA, jag kommer ihåg en annan gång när vi hade tävling så skulle man ställa fram klockan eller om det va tillbaka (kommer inte ihåg) och då va det massa som inte kom i tid, men som tur va va inte jag en av dom. Imorn kommer iaf Vanessa tillbaka hit till Katrineholm och då ska vi tävla mot varandra, hiihi!
Nej nu ska jag sluta skriva och lägga mig... PUSS&KRAM







VÅÅÅÅÅÅREN ÄR PÅVÄG...!

Dessa små söta blommor hitta jag vid våran hus väg idag! :D








konfirmation

Igår och idag har det bara varit jag, Matilda och Eddie i skolan, dom andra i våran klass har praoat dom här två dagarna. Men det har vart ganska soft! Igår va vi i 8b2 klass och idag har vi suttit i bibloteket hela förmiddagen och på eftermiddagen gick vi ut och gick med 8b2. Efter skolan så gick vi ner och åt på mc, lika gott som alltid! Sen klockan fyra var det dags för konfirmation... Vi gjorde inte något speciellt som vanligt, börjar tröttna riktigt ordentligt nu! Men det är inte så många gånger kvar nu så får väl stå ut..."/
Iaf på konfirmationen så skulle jag sätta mig på min stol och en viss Adam drar bort stolen så att jag sätter mig på golvet. TACK! Nu kan jag knappt sitta i soffan och det gör skit ont när jag går... Har ju som sagt slagit i svanskotan eller vad det heter en annan gång så att jag fick åka ambulans... Men det går säkert över tills imorn kan vi hoppas! Sen fick jag också jätte ont i huvudet så jag åkte hem efter ett tag.
Nu sitter jag hemma hos pappa och har precis kollat klar andra avenyn på datan. Riktigt bra! Sen har jag också fått lite av mina hm kläder som jag har beställt så dom ska jag kolla på nu, puuusshejs!

(glömde tyvärr kabeln till kameran så har inte kunnat ladda in bilderna till datan från konfirmationslägret, men dom kommer kanske lite senare!)


hemma!

I helgen var vi ju som sagt på konfirmationsläger. Det va kanske inte de roligaste jag har gjort menmen... berättar mer imorn och lägger kanske ut några bilder för just nu är jag jätte trött och ska lägga mig i soffan och kolla tv. Sen blir det sängen! Men nu vet ni iaf att jag lever! PUUUSS:*


Hollywood fruar nästa...!

Igår var jag ju och shoppa i Örebro! Det var riktigt trevligt. Vi kom dit vid ca 12 och då gick vi på ikea, det tog ungefär en timme och jag handla massa ramar och lite hyllor. Sen åkte vi en bit till och kom till Marieberg. Där spenderade vi hela dagen till klockan var kvart i fem.
Jag köpte:
några tröjor
jeans
shorts (gjorde att jag längtade ännu mer till sammaren!)
bikini över- och underdel
 och typ tjocktröja, eller vad man säger.
Sen köpte jag också en matta till mitt rum för er som vill veta:p

Idag var det skola, vi har temavecka den här veckan och nästa så det är sooft! Imorn ska vi till friskis och svettis!HAHA. På torsdag ska jag, Sara och Daniela praoa på Coop Konsum på kvarnen. Igentligen skulle jag också göra det på fredag men eftersom att vi ska på konfirmations läger så slipper jag det... Efter skolan gick jag hem, eller ja, ja halka väl typ hela vägen hem! Det är skiiit halt på vägarna där man går så ja, alla som har sett mig har nog fått ett gott skratt!:D
 När jag kom hem så spraya mina ramar rosa, eller endel iaf för alla ska inte va rosa... Det blev faktiskt riktigt snyggt! Vi får väl se sen hur det ser ut när jag sätter upp dom på väggen. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag vill ha det men det börjar bli lite årdning... Nu ska jag snart kolla på Hollywood Fruarna! Puuuss och kraam!

Vi bjuder på lite fina bilder från lördagen!





(tyvärr ville inte Anton och Daniela va med på något kort på bloggen!)


@ my place!

Sitter hemma hos mig med Daniela, Anton, Elin och Sara. Vi har precis kollat melodifestivalen som söööööög! Fan vad arg jag blir asså! Nej nu ska jag va arg till jag blir glad igen?!?!?! Men nu ska jag inte ta ut min ilska på er mer! HAHAH Men ni måste hålla med om att det inte va bra! Nej UUUSSCH! Elin är med mig!

Men idag var jag iaf i Vingåker en sväng, gick på Factory Outlet och handla mat på city affären! :D Sen åkte jag hem och väntade på att Elin skulle komma... Nu sitter vi och kollar på film, Anton ska hem vid elva och dom andra ska sova kvar här!

Imorn ska jag och mamma till Örebro och shoppa på Marieberg och gå på ikea! Ska köpa lite ramar och så till mitt rum. Men nu ska jag fortsätta kolla film med dom andra! (lägger in bilder så fort som möjligt från kvällen!:**) J*vla melodifestivalen btw!

PUUUUUUSS!


dålig uppdatering...

Oj, nu har jag inte skrivit på länge...haha Men i helgen hade jag inte tid för min kusin har hamnat på sjukhus för att hennes blindtarm typ hade spruckit så har vart på Eskilstunas sjukhus och hälsat på. Hon har nu opererat sig och vi hoppas väl på att hon ska bli bättre "/ Sen har jag inte gjort så mycket och därför har jag inte uppdaterat. Men imorn ska jag iaf inte till skolan på förmiddagen för jag ska till Eskilstunassjukhus och göra en grej... Men sen får vi se om jag är hemma till lunch så går jag nog till skolan ett tag. Efter skolan har vi också konfirmation! Jätte kul! Nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen ska jag lägga mig för jag är inte på humör... Allt är bara skit just nu så, ja vad ska man säga! Pusshejs!


@ saras place

Sitter hemma os Sara just nu med Daniela. Vi har inte gjort så mycket kollat fil och chillat. Innan var jag och Daniela hemma hos Rasnus med Linnéa och Olle ett tag, trevligt treligt! Sen gick jag och Daniela hit ungefär klockan nio. I skolan hade vi so prov idag, det gick sådär fick G med 25p. Anyway, vi hade friskvård också där vi hade typ sju kamp eller något sånt. Det va ganska kul!:D Sen gick jag hem till pappa ett tag, sen vid fem skjutsade han oss till Rasmus! Japp det va min dag! Puuss:*

en helt vanlig dag

Idag var det slöjd och jag blev typ klar med mitt örngott! Men jag och Linnea orkade inte jobba så vi satt och spelade in filmer och tog massa snygga kort men dom får ni tyvärr inte se! AHHAH Efter skolan var jag med sötnosarna Daniela och Sara. Vi var först på stan och köpte lite plugggodis sen gick vi hem till Daniela och kollade Andra Avenyn! Sen vid fem tror jag klockan var gick jag hemåt. Pratade med Madde i telefonen hela vägen hem! Jag, Daniela och Elin ska till henne på lördag till Söndag! Det ska bli riktigt kul! När jag kom hem har jag bara pluggatpluggatpluggat, riktigt stolt faktiskt! har gjort klar hela svenskan och pluggat so (inte för att jag kan så mycket men ändå!) Men sen på sista lektionen kom Marcus och ba: Ja och imorn ska vi ha one-minute-talk på engelskan!:o Men vi ska typ bara prata något om vad man gör på fritiden eller något sånt. Så nu ska jag träna lite på det! Puuuussen på er!


träningsdags!


Nu kom precis Mats som jag ska skjutsa mig till träningen... Seeeuu!



Sandbäcken here we come! :D

Nu har Daniela och jag bestämmt att vi ska praoa på Sandbäcksskolan hos Marie våran förra lärare. Vi får se hur det blir med det, Danielas mamma skulle prata med henne idag så vi får se vad hon säger! Men jag hoppas att vi får, det va ungefär ett och ett halvt år sen jag såg henne senast... I såna fall blir det tisdag och onsdag vi är där under tema veckorna i skolan. kulkul! Jag och Daniela skulle igentligen gå till henne efter skolan med vi kom bara till ica sen bestämde vi att vi skulle ringa istället. Vi orkade inte gå ända bort till Sandbäcken så vi köpte godis på ica och sen gick jag hem. Jag har pluggat och ätit godis sen jag kom hem nu, hahaa gott! Ikväll ska jag träna och jag är kanske inte så jätte taggad inför det mn det brukar oftast komma när man kommer dit. Men nu ska jag plugga lite till! Puuussen!


Snön kommer aldrig försvinna!;o

Idag var det skola igen! Ganska kul faktiskt... Det har också snöat som aldrig förr! Mer än en decimeter skulle jag tro. Jag som hoppades på att snön skulle börja smälta nu! Jag menar nu är det till och med Mars. Men det kommer förmodligen mer nu under natten och så tror jag det skulle fortsätta snöa imorn. Inte kul längre! Har aldrig längtat så här mycket efter sommaren och det tror jag fler håller med om... Efter skolan gick jag och Linnéa hemåt, nr jag kom hem gick jag och la mig i soffan och kolla på ghost wispers med ett glas läsk och chips! MUMS! Sen somnade jag och vaknade upp vid fyra. Mamma skulle skjutsa mig till gympan sen när hon kom vid halv fem, tro då inte att det har snöat så mycket så vi får inte ut bilen från uppfarten!:o Så jag fick vänta på Mats så han fick skjutsa ner mig. Nu ska jag plugga, kolla tv och äta något gott! Puuuss:**


RSS 2.0