otursdag ?

trodde dagen inte kunde bli så mycket sämre än att komma försent. men det kunde den...
först som jag redan sagt kom jag försent. två timmar om jag ska va exakt. i all stress då på morgonen så skar jag mig i tummen. visste inte vad jag skulle göra, jag bara stod och höll emot för jag våga inte kolla. tänk om det skulle va värsta blodforsen om jag släppte! men jag hade tur, och satte efter ett tag på ett plåster på det. skolan gick väl ganska bra och vi fick sluta lite tidigare. serina och jag stannade då kvar för att filma. när vi va klara följde hon mig hem, då kom jag på! min mobil j*vel var inte med. så precis när jag va hemma så var det bara att vända tillbaka. tur i oturen (igen) så låg den på skåpet och så cykla jag hem igen.. i regnet usch. hur lyckas man med att glömma sin mobil på skåpet lixom?! kommer hem efter ett tag och får ett sms av serina att filmen inte funka på datan. fml?! fick också ett samtal vid samma tid som inte gjorde det så mycket bättre heller.. då orkade jag inte mer, la mig på golvet och tyckte synd om mig själv. bläää. tränade i alla fall när mamma kom hem och fick ur lite ilska, tur det! annars hade jag nog spruckit.
kollade till och med i tidningen om det var min otursdag idag, men inget vad jag såg! hoppas eran dag har varit bättre

tjaaaba kattis här


torsdag

kom lite försent till skolan idag, kom helt enkelt inte upp ur sängen för sov jätte dåligt inatt. vaknade en timme efter att jag gått och lagt mig av att jag satte mig upp och tände lampan. trodde då att jag hade försovit mig...? kollade efter ett tag på klockan för att det va så mörkt för att va morgon och insåg då att det va mitt i natten. sen vaknade jag vid ett annat tillfälle och va vaken ett tag, inte kul! hoppas jag kan få sova bättre inatt..

live for the moment

efter att vi kollat på dom fina niorna så tog jag en powerwalk runt djulö. riktigt skönt! solen höll sig uppe hela tiden och när jag kom hem stod det sallad på bordet. det enda som jag äter just nu känns det som, men det är för att det är så himla gott! inge annat. meen nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, godnatt

niornas middag

snart ett år sedan, tiden går fort! idag är det niornas tur och dom håller nog just på att göra sig i ordning. det gjorde i alla fall jag vid den här tiden. fixade både emmas och elins hår också kommer jag ihåg. hur jag nu hann med det? men kul var det och ett minne för livet! jag och linnéa ska sen ta oss till tallåsaulan och kolla på när dom anländer :)

yeeeeey

inge mer matte för mig denna termin!
räknade det sista idag så får sluta tidigare på onsdagarna och börja kvart över elva tisdagarna fram till skolavslutningen. ganska så nice om jag får säga det själv:D

22.33


dreaming is believing

godnatt

avslutning

hade avslutning med den stora gruppen idag. vi gjorde lite allt möjligt som dom önskade sen åt vi glass. fick en till toffifee också, så nu ska jag snart lägga mig i sängen med en ask. tack så jätte mycket! har bara en kurs kvar i helgen lördagen och söndagen (stackars mig) sen är det sommarlov från gymnastiken

euphoria

inte bloggat på hela heeelgen, så nu tar vi igen lite
fredag: åkte med elin ut mot julita vid sex för grillning och mys med fina tjejor. vi började med grillning, sen spelade vi kubb. så himla länge sen, men det var jätte kul och mitt lag vann såklart! haha sen fortsatte vi med brännboll. fråga mig inte hur vi kom på att vi skulle spela det! men vi tränade ju i alla fall bort all mat på en gång. sen myste vi resten av kvällen med spel, godis och film tills vi skulle sova. lite åska fick vi också... inte mysigt.
lördag: åkte hem med emmas pappa vid halv tio. sen mötte jag upp jennifer och madicken på stan. vi gick en sväng på marknaden med antonx2 och felle. inte så mycket att ha, en ballong köpte vi! men vid fyra tiden så fick vi tjejer skjuts till balen! va så himla fint det va med alla klänningar. sen när hela långa ledet tagit slut med bilar fick vi skjuts hem igen. då var det dags att börja tagga inför melodifestivalen som vi kollde på hemma hos anton, så grymt!
söndag: MORS DAG, puss på dig mamma!
va hela dagen i vingåker hos farmor och farfar. kollade på dom små söta kattungarna som inte öppnat sina ögon än och solade. lite senare kom jag hem till mamma och så va vi hos mormor och morfar ett tag.

mina tänder

för er som som inte vet eller kommer ihåg hur mina tänder såg ut innan..!
sa ju att jag skulle lägga upp för och efter bilder när jag tog bort tandställningen, så får väl hålla det jag lovat ;)

Mello

Loreen är så j*vlaaaa grym! Hon måste gå vidare annars dör jag. Heja

 


glass i stora lass

idag följde serina med mig hem för att plugga lite. hjälpte henne med en historia uppgift sen var klockan redan fem. då gick vi ner en sväng på stan för att köpa glass i det fina vädret. det gick tyvärr lite illa då serinas blev helt fel och slutade med att hon hade glass överallt. men till slut tog vi oss till stadsparken och satt där ett tag. mycket trevligt!
vid sex gick mamma och jag på ett core pass och sen sprang vi. gick mycket bättre idag då vi redan va uppvärmda så vi sprang lite längre. känns riktigt bra! imorn har vi skola 10-13, kan inte bli så mycket bättre. godnatt:)

new

min nya röda klänning med öppen rygg, love!

pluggisch

medans alla ligger ute i solen och kommer få ig, pluggar jag och serina. pusshej

bilder från idag


springtur nästa

nu är vi hemma efter en lång dag med begravning, mat och plockning i lägenheten. det var mycket fint och trevligt! känns som att dagen idag har vart jätte lång då vi bara hade nationella och sen åkte hem vid elva. hann då med att åka till mormor och morfar och sola lite. hade shorts för första gången idag! sen fixa oss för begravningen.
meeeen nu ska jag ut och springa med mamma :)

nu drar vi

jag och mamma bjuder på lite glada bilder nu innan begravningen! hihi

sunny day

idag var det väldigt fint väder och jag kunde för första gången lägga mig och sola på balkongen.
riktigt skönt, förutom att det blir lite kallt när solen går i moln. men det funka!
serina och jag valde att gå till skolan idag fast vi hade sovmorgon för att fota. stjärna till oss! nej, men hellre det än att sen ha en massa att göra senare.. dagen gick ganska fort och när jag kom hem la jag mig som sagt och sola. på träningen hade vi våran första ute träning. eller ja, vi körde några lekar sista minutrarna men det tyckte alla var kul!
imorn skulle jag egentligen varit ledig men fick då reda på att vi har nationella i matten så det blev inte så. ska nämnligen på begravning men det var lite senare så hinner i alla fall. typiskt när man hade chansen att få va ledig!

it's not always easy

nu är kurseeen slut och jag har aldrig vart så trött som jag va idag. mina ögon var så trötta så när jag försökte hålla dom uppe så skaka dom! men jag klarade det utan att somna och var hemma vid halv fyra. la mig direkt i soffan och satte på en film. kommer somna gött ikväll kan jag ju säga. synd bara att man missat det fina vädret hela dagen, man orkar ju knappast ta sig ut nu heller... men det ska bli fint imorn också tror jag!
bilderna är från igår när vi åt på rhodos och från teorisalen idag, pusshej

ingen fantasi

efter åtta timmars sittande på rumpan fick jag äntligen komma hem. riktigt jobbigt att bara sitta och lyssna en hel dag! men det lönar sig i slutet. mycket som vi gick igenom idag visste jag redan om men det gjorde inget. nu ska jag, pappa, erik och pappas kompis dra till rhodos och äta. riktigt länge sen, ska bli super mums!
efter det ska jag hem till elin och hänga med mina snygga brudar natten lång för att tagga kurs hela dagen imorn också! pusspuss

hos schölin


dagens make up

gick hem till familjen Hägg Andersson för att fira bästa Thora i efterskott. hon fick en massa pärlor! yeeey sen hade vi smink studio, blev så fina så. signe (den minsta) sminkade mig, mycket fint. kanske ska köra på det nästa gång jag går ut, eller vad tycks? kul hade vi i alla fall. nu väntar jag på pappsen och sen ska vi handla lite till helgen!

dress

mamma och jag sprang ner på staden för att hitta något till begravningen som vi ska på nästa vecka. som vi alla vet hittar man aldrig något här i stan men vi hade tur. dom hade precis fått in den och den satt bra så vi slog till. bättre än ingenting och alltid kul med något nytt! thank you mother:)

cinna bromander

har alltid hört att man inte ska "kväva" sina nysningar för att det kan va farligt. nu har jag fått ett bevis. cinna bromander gick en dag i stockholm då hon föll ihop på gatan. ambulansen kom och dom trodde hon bara va full då hon hade spytt och inte kunde resa sig. men med lite undersökningar så visade de sig att hon hade "kvävt" en nysning och ett blodkärl i halsen hade spruckit. blödningen gick då upp till hjärnan vilket gjorde till en hjärnblödning. hon klarade sig och mår idag bra. trodde faktiskt inte något sånt kunde hända. men man kan ju hoppas att hennes blodkärl inte var riktigt friskt.
så till er alla NYS!

kan tiden gå lite fortare

orkar inte med skolan längre....vill ha sommar

onödig information

eftersom att mitt spotify har slutat fungera så har jag fått cykla utan musik till skolan osv. vilket inte går! så kom då på att man kan lyssna på radion (vilket jag tyckte va jätte smart av mig), men märkte idag att det inte gick sådär jätte bra då dom bara pratade hela vägen och så när jag precis kom fram började en låt...kul. men linnéa visade mig idag hur man lätt kan ladda ner låtar och få dom in i mobilen. min dag blev räddad! så imorn till skolan har jag musiiiik. ville bara säga det..



så gulligt :)

idag hade lilla gruppen avslutning på gymnastiken. efter träningen kommer barnen med dessa fina grejer till oss ledare. blev så glad! jätte fin mugg och toffifee är så gott. känns lite tråkigt nu när det börjar ta slut, men ska samtidigt bli skönt med lite ledighet från gymnastiken. men vi med stora gruppen har en vecka till innan lov :)

here we go again

kursen tog hela dagen, vi slutade vid fem. men det var ganska kul och nu får jag passa lite på trampett och tumbling. ännu mer kommer jag få passa efter nästa helg då det är mer kurser. när jag kom hem somnade jag på soffan, riktigt trött efter helgen med massa gymnastik. men om jag fick bestämma skulle jag vilja ha så nästan varje helg. när jag vaknade någon timme senare packa jag ihop min väska och gick hem till mammsen. nu väntar bara tre dagar i skolan! skönnnt

guld och brons

inte illa för andra tävlingen och första för några! dom körde allt jäätte bra och inte något fall. riktigt stolt tränare och riktigt trött efter dagen. har hunnit duscha och ätit och ska snart klä på mig för att gå till elin. mys kväll! kan jag behöva för imorgon ska jag på kurs hela dagen. halv tio ska jag va i hallen, kul.. men måste man så måste man :)

tävling

idag är det tävling som gäller. taggad till tusen! bussen går halv tolv mot eskilstuna så nu ska jag ta mig upp ur sängen och börja göra mig iordning. alla papper och alla barn ska med, mycket att hålla koll på som ledare. men dom är så duktiga så det kommer gå så bra så! :)

glaaad tjej

jag tror många gissade rätt och jaa, tandställningen är forever gone!

23.11


torsdag

hade ingen svenska idag. drog då ner på stan med gullisar och fikade. satt där i någon timme och sen hade jag sista träningen innan tävlingen på lördag i eskilstuna. det kommer gå super och barnen är bäst!
imorn är  jag ledig, bra eller dåligt? vi får seee....

I came to win, to survive

åkte buss till skolan idag. hade nästan glömt hur skönt det är att slippa cykla. meeen det kommer inte hända om det inte är dåligt väder, då får man faktiskt ta bussen. hade muntligt nationella i matte idag. det var ganska svårt eftersom att jag inte är så bra på läs grejer, lättare med tal som man bara räknar ut. men man kan ju inte sänka sig i alla fall som tur är. slutade vid halv fyra och tog bussen hem. vid sex drog jag och mamma på ett core pass och sen skippa jag dansen för att ta en runda runt djulö istället. så skönt när det är dåligt väder! sprang till och med för första gången, tog en halvtimme runt gastuberg och sen alén hem igen. ganska slut efter det! nu har precis hockeyn slutat och jag ska sova, godnatt!

anything for you

dagen idag.. regn och nationella
kattis söt som socker och alltid lika trött

djulö

igår var jag och några av tjejorna nere på djulö och myste. grillmästarna. efter ett tag när vi kom ditt slutade det att blåsa och solen lyste ett tag på oss så det var riktigt skönt! vi satt där i några timmar sen vid nio cyklade vi hemåt.

finn ett fel

hahaha gammal bild

some die young

drog ner på stan efter skolan och köpte lite godis med madicken som blivit av med sitt godisförbud. fattar inte hur hon har klarat det! nu har jag precis kommit  hem och har packa om väskan. för nu ska jag dra och möta lz och madde sen drar vi ner mot djulö med lite fler brudar. hoppas jag inte kommer frysa ihjäl?!

min nya lägenhet

här hittar ni mig 2016

ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN

veckan som jag har väntat på i  ungefär sex fu***** år är äntligen hääär! låt denna vecka gå fort nu, snälla!

vems?


hittades på balkongen hos emma på valborg, någon som saknar den kanske?

next top model serina

så söt såå :)

i can make you happy

blev ett ganska bra slut på veckan ändå. familjen blomqvist hittade till slut ett ställe att käka på, sibylla haha! efter det satt jag i stadsparken ett tag med en person jag saknat och bara pratade. väldigt skönt! mötte efter det  upp felix och madicken hos mig. vi tog våra cyklar och cykla mot skogsborg, spela och kolla på lite basket. fick i alla fall njuta lite av solen. madicken och jag stannade sen upp vid en bänk på vägen hem och pratade lite, de vi tjejer gör.
men det är mysigt, speciellt när man får göra det med bästis :) men nu ska jag äta och lägga mig i soffan brevid my mom!

beställt


tack vi vet

naaaaaa vilka finisar på bilderna. så går det när man legat hemma en hel helg och bara degat. stackars pappa har tagit av ledbandena eller vad det heter i sin fot så vi har suttit hemma heeela helgen och tagit lugnt. har dock tagit två långa promenader med maggan för att rensa skallen vilket behövs ibland..duktigt av mig! idag ska vi försöka gå och äta någonstans. men vi får se, det brukar inte bli soom vi planerat i familjen bästa BLOMQVIST!

I want to be


godnatt


dags för fredagsmys

på svenssongatan i laggis

promenad

tjockis maggan orkar inte gå och sätter sig istället för att kolla läget lite...

look dickis


maj 2010

två år sen, känns som igår :)

you'll always be my hero

madicken och jag hade det jätte mysigt i solen efter skolan. var dock lite kallt, men ett tag kunde vi ligga där i alla fall. när vi kom in somna vi ett tag i soffan som vi alltid gör, sen cykla jag ner till hallen. har tävling nästa helg så gäller att ligga i. har suttit i en timma nu och fixat lite med grupper. vi får väl se om det går ihop till slut.
imorn är det redan fredag och jag ska nog inte göra så mycket, va hundvakt åt maggan ett tag!

idag

slutar vi halv ett!
ingen historia och ingen svenska så himla underbart. hade nationella i engelska i morse. men tror det gick ganska bra faktiskt. man skulle skriva mer än 200 ord om make a different i världen så det var inte så jätte svårt. hade en skit dag igår för er som vill veta, vilket gjorde att träningen sög men körde i alla fall core och dansen. nu längtar jag bara tills jag får komma ifrån den här otroligt tråkiga lektionen och åka hem till solen innan snön kommer, igen!

reality of fear:


sommar&sol


whatever

kom tre timmar för tidigt till uppvisningen igår så ringde madicken och tvingade ut henne från sin film. vi gick förbi backavallen och la oss där på gräsmattan. solen värmde på och såg efter ett tag att jag fått rand efter byxkanten, haha så fult. men försvann ganska fort som tur va. efter någon timme så gick vi tillbaka till hallen och hon gick till felle. uppvisningen gick bra och på kvällen somna jag på en gång. och när jag inte är tidig så är jag försen, kom till skolan halv tio idag när vi började tjugo äver åtta för vi skulle redovisa dialekter för norskarna, vilket jag inte visste. så kan det gå :)

RSS 2.0