solariebrud

madicken och jag var och sola förut. det var länge sen, alla har sagt att jag vart så blek nu efter att jag vart sjuk så jag var tvungen att gå dit. blev kanske inte så stor skillnad meenmen. vill vara så där brun igen som jag var efter att vi kom hem från spanien. men det kommer i sommar! bara tiden kan gå ännu fortare....

maria

idag har jag och min mamma namnsdag så vi firade det med lite semlor. fick också en rosa chokladboll. den mosa jag i mig medans mamma var och tränade. kan inte riktigt träna än eftersom att jag är försyld. måste kanske gå tillbaka till sjukan snart och kolla. hör inget på mitt ena öra och hostan är fortfarande kvar. vi får se! man kan ju alltid hoppas att det går över av sig själv lixom. annars har jag inte gjort så mycket, dagarna går fort nu när det är fint väder. har försökt plugga lite, tur som jag hade missade jag nästan inget när jag låg hemma veckan innan lovet. men nu ska jag fixa mig så jag kan gå och lägga moi. ska till tandis imorn så har sovmorgon, ska va där vid tiooo. najs!

avicii

säljer min biljett om någon är intresserad! :)

I don't wanna do this anymore

my mind is gone i'm spinnin' round
and deep inside my tears i'll drown
i'm losin' grip what's happenin'?


skräck

igår kväll så träffade jag emma, madicken och elin vid ica. vi handlade lite och sen drog vi till anton där felle och blomman också va. vi kollade på paranormal activity 3 och jag höll på att dö. va så länge sen jag kolla skräck så mitt hjärta stanna. nästan. läskig var den iallafall! men man bara måste kolla.
nu kommer snart pappa och hämtar mig, puss!

aktivitetsdag

har vart en ganska tuff dag i duve. barnen skrek och alla frågade saker hela tiden. mycket för mitt huvud som har haft det tyst och legat på en kudde i någon vecka. men det gick bra och jag klarade hela dagen. två olyckor med lindriga skador bara så det gick ju bra, med tanke på att vissa är vilda när det gäller studs mattor. var i hallen från halv tio till fyra så när jag kom hem så la jag mig direkt i sängen och där har jag legat. ska snart ta mig upp för att träffa mina saknade flickor! har samlat på mig kraft nu under några timmar så det borde jag orka. :)

fet tisdag

snart kommer mormor och morfar hit och vi ska äta lite semlor. var ute för andra gången idag och jag börjar sakta komma igång. har ingen energi i kroppen eftersom att jag legat i en vecka utan mat så det tar sin lilla tid. men jag börjar känna mig bättre och min feber är borta. får se om jag orkar ta mig ner till hallen imorn för lite aktivitetsdag! nu kommer dom, puss!

girls night

på friskis och svettis som jag idag missar:( får istället ligga här hemma i sängen med te och må dåligt. va iallafall hos sjukan idag och för en gångs skull så är jag sjuk på riktigt. brukar aldrig annars va något när jag har ont och det är väl bra, men jag vill hellre veta. det gick inte att säga 100% men jag kanske har lugninflammation, hon va lite osäker för det va precis på gränsen. så vi ska se hur det går under helgen och om jag fortfarande har feber och allt så får vi gå tillbaka nästa vecka. men vi hoppas det blir bättre! kan inte sova om nätterna, dumma hosta.

12 augusti 2012

madicken ringde mig nyss och gav mig hjärtklappning. inte precis vad jag behöver när man redan ligger halv död.
men det var det värt!!!

sjuk

legat hemma i två dagar nu och det blir en tredje. febern är det samma och hostan lika så. tråkigt!!
har snart kollat klart en säsong an gossip girl så det är det jag har gjort. men det känns iallafall som att jag mår lite bättre. vi får se imorn. kramis

feber

har glömt hur det känns att va sjuk så det känns som att jag håller på och dö. ungefär. ligger i sängen och har ont i hela kroppen. trodde först bara att jag va trött och så efter igår. men det här känslan känns värre. skulle kanske ha vart hemma igår men jag mådde inte så jätte dåligt då för tillfället. hoppas bara inte det här varar länge! måste till skolan nu sista veckan innan sportlovet. har massa att göra, typiskt! hade för övrigt jätte kul igår:)

maggan



sitter hemma hos pappa och är hundvakt åt min lilla hund medans pappa är på partaj i valla. skönt det för känner mig inte riktigt på topp. kliat i halsen och näsan hela dagen. så ska bara sitta här hemma och kolla serier och äta gott. madicken kanske skulle komma förbi en sväng också så vi får se:) har också klippt mig idag. toppa mest men det blir en del som försvinner! hoppas det bara kan växa ut fort igen. ja såhär ser min fredag uuuut.
imorn ska jag föresten på gast med madicken! ska bli jätte kuligt


shake senora

idag har vart en tröttsam och tråkig dag. som nästan hela den här veckan har vart, vilket gör att man inte orkar skriva något här heller. men kan ju försöka lite innan jag hoppar i sängen. skolan var som vanligt, förutom media lektionen då vi fick klistra och fixa en massa. brände dock mitt finger på limpistolen så att det blev jätte rött! aj
sen när dominika och jag satt på bussen hem så satt vi båda och dagdrömde så att vi missa att gå av. vi åkte då upp till laggarhult och vände för att sedan gå av vid oss. lite kul sådär, ett tecken på att man inte är pigg.
men orkade iallafall ta mig ner till träningen med madicken, matilda och mamma. sprang också efteråt på bandet. skönt vare! nu ska jag läsa min engelska boook och sova. godnatt :)

träning


everybody google it


powerwalk


mot gymnastiken, bye!

never look back

har precis kollat klart på wallander och ska nu sova. igår va en mysig kväll hemma hos madicken med tre rätters och dans. vi va hemma hos madicken ett tag och sen åkte vi taxi vidare. va hemma vid ett- halv två, drog ett js avsnitt och sen sov jag. tack så mycket madicken för den kvällen!
ska nu göra mitt val till skolan, tror det blir matteb och sen får vi se.. men har inte riktigt bestämt mig, har 30 min kvar på mig att tänka lite. två veckor sen lov, de jag ser fram emot just nu. puss godnatt!

babies




I'm barely breathing

skola, sluta tolv, kollat två filmer och nu väntar jag och pappa på våran beställning från venezia. blir kycklingtallrik. kommer knappt ihåg senast jag åt det.. men många är det! 
spenderar kvällen/ natten här hos pappa och längtar till imorn.



känns som att det var igår, sitter och drömmer mig lite tillbaka


RSS 2.0