S&M

Jag orkar inte plugga och då hamnar man framför datan istället, det är ju toppen! Nej men ska ladda ner lite låtar to thaa ipod så jag har till hela veckan. Pappa skjutsa hem mig för ett tag sen. Mamma är inte hemma för tillfället men kommer sen till solsidan så jag slipper kolla själv,hihihi! 


                                             


a year without rain

Sitter just nu hemma hos pappa. Vi ska snart dra till farmor och farfar och lämna Maggan och åka lite fyrhjuling... kuuuligt!
Ikväll blir det solsidan och lite plugg sen sovaa. Men nu ska jag kila, pussen!


godnatt

Nu ska jag och Ida snart sova. Ida är trööööött..... Anton va här ett tag förut, vi åt pizza och kolla movie tieep! Men han va tvungen att åka hem och sova. Ida hälsar puss!


lick shot

Sitter just nu i min säng med ett glas colaa. Har precis duschat och ska fixa mig lite. Får kanske lite gäster senare, får se när dom dyker upp.
Igår va vi som sagt i Strångsjö hemma hos Amanda. Det va jätte trevligt, vi sjöng sing star och åt tacos. Lite senare kom mamma och hämtade oss så vi kom in till stan vid halv tolv- tolv kanske?:)
 Tog inte med mig någon kamera så några bilder blev det inte från mitt håll, tog istället lite kort med Amandas, men dom lägger jag inte upp för det orkar jag inte. Slänger in en bild vi tog på hennes dator precis när vi kom istället...:)
Nu ska jag kolla på tv, SVEJS!


heeeeelg

Äntligen helg...igen!:D Åkte tidigare från skolan idag för jag skulle till sjukhuset. Fick mina provresultat och det va inget fel vad dom kunde se. Så de va ju skönt! Fick ta ett till prov också för att se om jag har vitaminbrist men dom svaren kommer nästa vecka...
Idag blir det en kväll med några fina flickor, vet inte riktigt vad vi ska göra men till Strångsjö ska jag och Ida ta oss. Får se hur det går:)
Nu ska jag fixa lite här hemma och vänta tills Ida blir klar med de hon nu gör. Vi HÖRES!

en bild från friskvården, killarna körde bandy mot varandra 9B1-9B2. Hann inte se hela men jag antar att vi vann!


a drop in the ocean

Igår hade vi musik och vi ska då välja en låt som vi ska framföra för våran lärare i skolan. Man får spela piano eller gitarr, själv ska jag spela piano. Vi får se hur det går, ska välja en låt till nästa gång.
Idag var en ganska chill dag, det gick fort och ingenting speciellt har hänt. Jag och Linnéa gick idag till Feben för att kolla om gymnasium. Vi sa att vi ville gå ner till duve för att kolla lite. Så det har vi fixat och det ska bli intressant!
Efter skolan gick jag hem till pappa för att hämta min väska som jag glömde hos farmor och farfar i söndags. Nu ska jag göra lite svenska eftersom att jag igår tog hem fel bok. KRAM!



linnéa snyggingen själv!


svenskaaa...

Svenska är inte det lättaste när man ska läsa hundra sidor och sammanfatta allt med några flera menningar... Ajaa sånt man måste göra när man går i skolan. Men idag orkar jag inte och ska snart lägga mig i sängen.
Idag på gymnastiken fick vi våra nya overaaller! Snyyggaaa! Förutom att vi ser ut som typ värmbolls fotbolls lag. Men vi har alltid vart blåa och vita har jag hört. Tanja och jag har som vanligt jättee kul! hoho! Tills jag ska dra åt min tröja och den går sönder? Fick lite utbrott på tanja och mig själv men sen blev det bra när jag fick en ny istället:) Här kommer lite pic på mig och Tanja med våra nya plaagg! PUSSEN!

(ursäkta dom bästa kvaliteee bilderna)






blodprov

Idag var det en ganska trött dag. Som tur va så va det innebandy tunering som vi fick gå ner och kolla på. Så vi skippa dom två sista lektionerna. Sen gick jag direkt till mamma på sjukhuset. Tog blodprov... Dom tog ungefär fyra rör tror jag. Råka kolla när jag skulle ställa mig upp. Efteråt sa mamma att jag va lite blek. Haha nervositeten kom fram tror jag. Men nu är det iaf över och jag ska gå tillbaka på fredag för att kolla resultatet. Hoppas bara det inte är något konstigt...
Nu ska jag snart åka ner till duve och va ledare. Har också fått reda på att jag ska va med och tävla i Göteborg lite längre fram. Det ska väl bli nice!:) Bara det att det blir hård träning. Meeeenn... nu ska jag kila! KRAMIS!


sony ericsson

Kom precis hem från daniela där jag hämtade mina saker som jag glömde hos emma igår. Innan de va jag i duve med ida och anton. Vi kolla lite innebandy och sen kom pappa och hämta mig. Vi åkte upp och lämnade in min mobil på lagning. Kuuul! Så nu har jag lånemobil för tredje gången... Men vi får hoppas den inte fortsätter dampa hela tiden.
Igår va en jätte bra kväll med massa folk och dans! Ikväll blir det lugnt. PUSS!


klippklippklipp....

Har precis klippt av Madickens hår! Det blev jätte guuulligt!:) Hoppas du med tycker det gumms, fast det tror jag. Inte för att jag är världens frisör men helt fel blir det ju iaf inte, haha! Du va jätte modig!
Nej nu ska jag börja fixa mig, halv sex går jag hemifrån sen får vi se vad klockan blir innan hemfärden blir av!
VI HÖRS!


föreee....


efter....
(luras inte av ryggstödet för ganska rakt blev det, hihi)


=


jag vill ha fredag

Snaaart är det fredag, längtar! Tjejmyys hemma hos emma och sen blire party som gäller! Hoppas allt går som planerat. För det kan vi ju som sagt ha lite otur med ibland. Men vi hoppas på det bästa! 
 
Känner mig riktigt duktig efter dagen som gått! Jag, emma, linnéa och elin åkte efter skolan ner till badhuset och tog oss en simmmare! Vi bubbla lite och basta. Riktigt skönt! En halv kilometer simma vi... känns ganska långt!
Efter de så åt vi lite och sen åkte jag med madicken hem. Efter de åkte jag direkt ner till hallen igen för träning, blev dock ingen styrka idag.
Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och plugga lite till på engelska provet som jag har imorgon, sen är det helg! PUSS!



kommer du ihåg?:) kuligt vare!


@Linnéas place

Sitter hemma hos Linnéa med Daniela och ska cutta (klippa) av deras hår! Ganska kul! Vi får se om det bli till axlarna eller kortare... beror på hur saxen styr! Linnéa sitter just nu och äter... sååå vi väntar på henne...HEJSVEJS!


be with you

Nu ska jag om ett tag ta mig ner till hallen och träna lite. Taggad till tusen!
Igår åkte jag ner till duve och kolla runt på öppet hus. Jag tror nu jag vet vad jag vill gå! Känns ganska skönt faktiskt! Men vi får se hur det kommer att gå... Måste höja mig lite till för det va ganska höga poäng man var tvungen att ha för att komma in. Eller ja det va det förra året, det kan ju ändras lite. Vi va på duveskolan nästan till klockan nio. Sen fick jag skjuts av Linnéa hem:)
Idag har jag vart trött hela dagen, ska lägga mig direkt efter träningen när jag kommer hem! Längtar....!
Men nu ska jag börja packa väskan och sen draa mig! PUSS!


dans

faktiskt ganska kul och kolla på när dom dansar... dansa lite men har ont i huvet. Ska hem och vila nu:)     

direkt från mobilen

Sitter just nu i skolan, vi skaaa snart ha idrott sen slutar vi. Igår åkte jag och Elin ner till duve för att kolla på madicken och isadora. dom vaaann! Sen va jag hemma hos ida med felix, adam och elin och kolla solsidan. Sen kom mammsen och hämta mig! Idag ska jag ner till duve och kolla runt lite. Vet fortfarande inte vad jag ska gå... men det kanske löser sig snart....bilder från innebandyyn                         

@ madickens place

Sitter just nu hemma hos Madicken där jag ska sova inatt. Sov här inatt med med Anton och Felix... Vi va i duve och kolla fotboll och sen åkte vi hem till Madicken. Just nu väntar vi på lite gäster och sen ska vi ut och åka pulka! Kuuul!
Hitta lite bilder på Madickens data, saknar sommaren!


gymnastik!

Igår var det första träningen på länge. Ganska kul att va tillbaka, synd bara att det inte är i nya hallen är. Men det kommer...!:)
Ikväll ska jag, Madicken och Isadora ner till duve och va med flera!:) Det blir fotbolls matcher och sen sova hos Madicken! Puss!

Nu blir det bildbomb från gymnastiken...!





baby baby baby ooh

Sitter med Madicken här i min säng. Vi har vart i duve nu på kvällen och kollat fotboll. Innan det va jag, Madicken och Anton på ellwynska för vi skulle kolla runt eftersom att det va öppet hus där idag. Men ganska pinsamt blev det... Det vad som ett möte så när vi kom 20min efter utsatt tid så satt massa människor i ett klassrum och lyssnade på en lärare som pratade. Vi fick gå längst fram och sätta oss framför alla som satt och lyssna. Sen efter 20min så var vi tvunga att gå igen... lite sådär kul va de! Dom undra nog vad vi höll på med, men så kan det va!
Jag gick också tillbaka för att kolla mitt hål i örat. Det gick att fixa hon tog ut de örhänget som satt i och skulle "skjuta" i ett nytt... Men örhänget blev inte riktigt bra så hon gjorde om igen! Nu är det som jag ville ha det, hoppas bara jag kan sova lite inatt... ooont göre!

Imorgon ska vi ha manus möte på förmiddagen och så lite sovmorgon på det. Det blir ganska nice!:)
Men nu ska jag lägga mig under täcket och myysa med dickis som jag älskar! PUSS!


första dagen i skolan

Jaha då har skolan börjat... Inte så mycket att säga om det, fick ett prov första dagen som vi ska göra nästa vecka, riktigt kul! Annars inget speciellt. Har haft jätte ont i huvudet nästan hela dagen,undra vad det kan va. Bara jag inte blir försyld eller nått igen.
Ikväll ska Madicken sova här:D Jag ska med henne till stallet och sen ska vi ner till duveholmshallen.
Innebaandy som gäller! Men nu ska jag förbereda mig inför stallet! PUSS&KRAM!



'

kom på att jag har några bilder på hästarna som jag en gång lärde mig rida och ta hand om,
 ganska kul faktiskt!:)


promeniiiiix

Bilder från mig och Madicken från våran promenix!:D



så snyggaaaaa! hohohohho


firework

Sov som sagt hos Madicken inatt. Vi kolla på paranormal activity och heartbreak hotel på tv innan vi gick och la oss:) Imorse när vi vakna så åt vi frukost och sen tog vi en lång promenad med walle (bilder kommer). Vi gick vid gastuberg och sen djulö alé tillbaka. En och en halv timme eller lite mer tog det, men sköönt vare!
Mamma kom och hämta mig hos Madicken vid fem. Vi åkte direkt ner till stan för att gå in på guldfynd. Där blev det ett till litet hål i örat....:) Men jag vet inte om jag blev riktigt nöjd, förklarade ganska bra men hon verka inte riktigt ha fattat eller så gjorde hon fel så mamma och jag ska gå dit på onsdag och kolla om det går att fixa. Vi får la se!:)

Nu ska jag tagga inför skolan imorn genom en film och sen sova..... sen upp tidigt imorn!



bild lånad från google,


kings med madicken:)


haaaalkrisk

Sov hos min käre vän Dominika inatt. Vi somna ganska sent men va duktiga och gick upp vid tolv. Vi somnade till någon konstig film som gick på tv. Den verka bra men sen i slutet fattade jag ingenting, men Dominika hade redan somnat då,haha!
Igår va vi med några vänner och hade skoj och sen gick vi hem till Dominika vid tio kanske. Vi gick ut lite senare för att träffa Christopher. (som idag fyller 16!!) Det va väldigt halt, jag och Dominika gled fram hela vägen till mc utan att ramla. Just när vi var framme och skulle svänga in till mc så halkar jag till och ramlar till liggande på ryggen!:o Som tur va så var det inte någon som direkt såg tror jag inte och det va inte många inne på mc.
HAHAH piinsamt va det!
Jag råkade på något sätt bryta upp min nagel, annars så klarade jag mig bra.
En kille ramla också utanför när vi precis skulle gå...
Jaa, sen var det bara att försöka ta sig hem igen. Det gick iaf ganska bra!
Just nu sitter jag och kollar på tv, mamma har också slängt ut julgranen...
Vi får se vad som händer senare, PUSSEN!


1 ÅR IDAG!

Har haft min blogg i ett år idag!
Yeaaaah eller nått?:)
Nej men tänk vad fort tiden går..... Får se hur länge till jag fortsätter, kanske blir två, hoho!:)


lördaaaag

Har kollat på repriserna på Let's Dance för ett tag sen. Inte några speciella med tyckte jag... Alexander Rybak är bara lite för sööt!
Har också börjat ställa klockan på morgonen för att inte sova för länge, skolan börjar ju snart så kommer va riktigt trött annars. Lovet har gått ganska fort, vill inte att det redan ska va slut. Men så kan det va, får se fram emot alla nationella prov nu i vår terminen (Y).

Skulle precis också sätta på vattnet i badrummet och upptäcker att inget varmvatten kommer... kuul! Så det är bara att vänta och se om varmvatten kan smyga sig fram om ett tag. Tänkte nämligen lägga mig och bada innan jag hittar på något idag. KRAMIS! 


tvfyra+

Sitter just nu och kollar på tv. Ett pogram som handlar om världens minsta flicka. Hon väger cirkus 3kg och är 2år gammal. Hon har gått upp 2kg på dom 2år hon levt. Det är ganska intressant faktiskt.... Det är inte många barn som klarar den sjukdomen som dom tror hon har. Men dom vet diagnosen inte helt ännu. Vi får se vad som händer ska fortsätta kolla nu...PUSSEN!



GOTT NYTT 2011!

FYRA DAGAR SENARE...
meeen har inte orkat uppdatera förstår ni. Men nu harjag ändå inget viktigt för mig såå... här kommer ett viktigt och intressant inlägg! hohoho
Idag (eller ska jag säga igår) så sov Madicken här. Hon åkte hem ganska tidigt. Lite senare gick jag Linnéa och Jacob ner till duve och kolla innebandy. Ditt kom också John.. .. ..

Iaf, nyyytt år! Vad ska man säga, fort går det... 16 år blir man detta år. Känns lite konstigt, fast ett tag är det ju kvar. 
Två bilder lånade från Linnéa som är tagna på nyår, kul va de! PUSSEN!



RSS 2.0