rihanna

 
känns lite sådär att hon är i sverige och jag sitter här hemma.

godnatt

för imorn är det dags att jobba igen.
känner redan nu hur trött jag kommer va...
men det försvinner när man kommer dit för dom är så söta!

i don't care anymore

 
kul att vakna klockan nio när man vill sova. varför blir det alltid så? likadant igår, går inte att somna om heller. om ni ville vet alltså. så himla irriterande bara. men nu ska jag skriva lite om vad som hänt torsdag, lördag. i torsdags  så åkte jag till madicken och åt grillat. finns inget bättre! sen städade vi hennes rum och åkte ut för att cykla lite.. vi fick lite underliga blickar på oss när vi cyklade på vårat sätt, haha! vi kom till slut hem till anton med felix också för att basta och bada. fick tillbaka mina minnen från poolen i huset då, de saknar jag. men de va i alla fall super kul och vi åkte hem lite senare. igår så va det midsommar och vi klarade oss med ganska fint väder! madicken och jennifer kom till mig vid åtta kanske och så bjöd vi hit grabbarna och va här hela kvällen. riktigt trevligt! nu ska jag lata mig i sängen och sen städaa lite, pusstja!

tröttis

jobba. sova. träna. äta. sova.
det är de jag har gjort dom senaste dagarna. men nu är första veckan avklarad och barnen är så gulliga! men trött blir man och jag har inte gjort så mycket mer än sovit när jag kommit hem. orkade i tisdags va med madicken en sväng, men sen somna jag som en stock när jag kom hem igen. nu ligger jag i soffan och njuter av tre dagars ledigt med midsommar. följde mamma till tåget också förut, hon ska va i småland hela helgen och fira med sin kusin. meeen neej nu ska jag lägga mig ner en sväng och så hoppas vi helgen blir bra med fint väder så man kan få hänga lite i solen! puss

några år senare

idag var första dagen på tjädern där jag ska jobba nu i tre veckor. tror de kommer gå ganska fort och inget jobbigt jobb heller. har mest suttit och kollat på när alla barnen leker. mina på avdelningen humlan är ju ganska stora så dom klarar sig i stort sätt själva. sen har jag mest pratat med mina gamla fröknar som fortfarande tyckte jag va mig lik efter elva år! vet inte riktigt om jag kan hålla med, men lite kanske? i alla fall så tror jag dom här tre veckorna kommer gå riktigt fort.

senaste dagarna

har haft fullt upp. i torsdags va jag och elin i eskilstuna och shoppade. hon va också hos tandläkaren som gick super fort. dock kom vi försent då tåget krångla så vi satt först fast innan flen i en timme och sen någon halvtimme på ett annat ställe. de va mindre kul! igår så va det skolavslutning och sen middag med tjejorna på pappa ninmari. de va jätte trevligt och gott, älskar deras kött! efter de så fick vi gå skilda vägar och hamna lite överallt. jag och tjejorna på bilderna va i alla fall hos felix och parta hela kvällen. inte så kul när vi vaknade imorse och det regna, men vi slapp regn ett tag i alla fall på studenten! jaa de är vad som hänt och nu ska jag sooova! godnatt

skolavslutning

sista dagen i skolan, så underbart!!

funniest home videos

haha mamma och jag har suttit och roat oss till detta, endel gammalt men så gulligt och roligt!

we all have secrets

kom precis hem från skolan. sista rikiga skoldagen! imorn ska nämligen jag och elin till eskilstuna. vi ska till tandläkaren och shoppa, super kul! sen på fredag så är det ju inte riktigt skola så de räknas inte. nu ska jag sitta och vänta hem mamma sen ska vi till körskolan och checka läget. bara kolla lite information och så, sen får vi se när ni bör börja akta er i trafiken.. haha! hoppas det går fort för sen ska jag kolla söders nior som ska på middag!

förvirrad människa

vi hade tydligen sovmorgon idag. som vi har varje onsdag. men jag va här 8.25 i alla fall! bra jobbat louise. ringde runt och väckte lite vänner sen så satt jag med elin tills hon började. som tur va kom sen serina och jag tror vi börjar snart..

irreplaceable


jwoww and snooki

orkar inte väntaaaa.. vill se nu!

träning på g

vill ju inte skryta men...

trött?


barnvakt

är barnvakt åt mina sötisar. dom tyckte photo booth va väldigt roligt! :)

if bitches could fly, my school would be a f***ing airport

idag stannar jag hemma.

skyscraper

Maddi Jane är grym och älskar låten

you got me losing my mind

två bilder från dom senaste dagarna. igår efter jag hade vart på stan så åkte jag till madicken. vi visste inte riktigt vad vi skulle göra och eftersom att vi va lediga idag så ville vi hitta på någe. men njeaa vi dansa och sjöng lite sen vid nio åkte vi till maisto och käka. hann precis innan regnet. efter tjockis maten så åkte vi vidare mot öster för att roa oss!
väckte madicken imorse och sen har vi hängt med tjejorna på stan hela dagen. blev också precis klar med svenskan som ska va inne imorn så det känns skönt! första gången jag är klar i tid, duktigt

head high

idaaaag har jag haft en massa fotoredovisning och inte så mycke mer i skolan. börjar gå mot sitt slut och jag har bara någon viktig inlämning kvar. så nice! inte många dagar kvar sen så är det sommarlov. eller ja lov och lov. ska ju jobba på dagis dom tre första veckorna. ringde ditt idag så vet nu när jag ska börja och vart jag ska. fick min avdelning humlan som jag gick på när jag var liten, ganska coolt! dom måste ju veta det eller nått. får se om någon är kvar som gammal fröken och känner igen mig kanske. efter skolan så åkte jag direkt och fixade mina naglar! sjukt coola. tog kanske runt två timmar innan dom var helt klara. har en massa glitter och riktiga blommor på dom. hon som gjorde dom fick fria händer så det blev lite som hon ville, sjukt duktig! efter att jag suttit still så länge så tog jag sen på mig mina löparskor och spraaaaang åsen med mammsen. börjar btw kvart över elva imorn, skönt! det vaaa deet, godnatt :)

your true colors

jag och maggaaaan
nu är jag klaaaaar! var kul idag med och fick passa lite skruvar. lite svårt men det gick. klarade också provet så det va ju skönt. blev lite nervös innan! nu kan jag äntligen lägga mig i soffan. ska beställa hem lite sallad sen också som belöning!

.


gymnastik

nu är i alla fall hälften avklarat! bara åtta timmar kvar imorn på kursen, sen är det slut. men det har vart riktigt kul att passa så det kommer nog gå ganska fort imorn också. hoppas jag! är helt slut..

JB fans

haha, åherregud :)


gooodmorgon

jag och tre andra i klassen har fått i uppdrag att filma nyhems musikal. nu väntas bara skjuts ditt!

RSS 2.0