linnea zweiniger♥



nu ska vi fixa chipppss och dippp. färga håret på varandra och mysa. gått hela dagen lång i storstaden och mina ben är trötta. får se om det blir någon skillnad på mitt hår, man kan ju alltid testa lite nytt! och linnéa ska bli rödare, hoppas vi:) nu ska jag hjälpa lz i köket, puussen!


life is a bitch

Sitter just nu i sängen och kollar på jersey shore. Äntligen söndag sen jag kom hem så jag får kolla på alla mina program. Saknade de när jag va borta. Vääääntar också på att linnéa snart ska dyka upp. Vi ska ju som sagt till stockholm imorn och sova hos hennes far. Ska blir mycket mysigt!
Igår bjöds på en mycket trevlig kväll med massa trevligt folk. Vi va där vid åtta och var bara några tjejor ett tag. Sen gick jag, emma och madicken hem till mig och sov. Blev ganska sent så är väldigt trött idag och har inte vart utanför lägenheten. Imorn blir det också till att gå upp ganska tidigt för att tåget går vid 10! pussen

party

snart kommer madickens mamma och skjutsar oss vidare! puss

like a circus

Jahaa då var det lördag! Igår mötte jag ida vid duve lite efter sex sen koll vi på innebandyn. Efter de gick vi hem till idas lya och sen kom anton och va med oss ett tag. Vi kolla på en liten konstig film som skulle va skräck men vet inte riktigt. Nu sitter jag i sängen och ska snart gå med mamma till mormor och morfar. Lite senare ska jag och linnéa på spökvandring på sandbäcken. lääääskigt. Sen ska jag va med madicken och emma, det är dagens planer, japp!
gammal bild

c&l

nu drar jag ner en sväng med idaaaa på staden. vi ska luncha lite och sådär. mysigt tycker jag. saknat flickan!

pictures

så här har ni lite bilder från våran resa. blev lite slumpmässiga men det får la duga!
slutade tidigare idag så vi drog ner en sväng på staden, nu ska jag fixa inför gymnastiken. pussen

(klicka för större bild)

Mar Ola Portosin

idag färgade jag håret på linnéa och sebbe. båda blev röda men sebbe lite rödare. blev mycket snyggt! efter det drog jag och linnéa ner till duveholmshallen en sväng, hennes mamma va så snäll och skjutsade oss.
imorn är det träning för första gången på två veckor, sen blir det middag med pappsen!
tänk att man va där för bara några dagar sen, nu regnar det och är kallt.

HOME

tillbaka i kalla sverige! kan ju bara säga att det va mycket skönare där nere. men mycket trevligt att vara tillbaka i staden och till alla jag saknat.
igår skulle jag tydligen bli överaskad som jag blev innan jag skulle åka, men smart som jag är eftersom att jag känner mina kära vänner så förstod jag det efter ett tag så jag överaskade dom genom att komma till dom. madde, lz, dominika och daniela satt och vänta på skjuts till mig när jag kom. lite kul sådär.
men har iallafall haft riktigt bra där nere, dock regn... bilder lär väl komma lite sådär:)
men nu blir det skola och allt plugg jag missat, kul

upp och hoppa

Jaha då kör vi då, om 45 min kommer mormor och morfar för att hämta upp oss. Drar vi mot Örebro där flyget går från, sen drar vi mot varmare land. Får se om det går att blogga där nerifrån, annars höres vi! Hare gött:)

KÄRLEK PÅ HÖG NIVÅ

har man världens bästa vänner så har man. vad skulle man göra utan dom. sitter just nu i min säng och ska skriva ner lite saker som jag behöver plugga på under resan.
Madde, dominika, linnéa och daniela överaskade mig förut och ringde på dörren med fika i handen och sjöng så fint "host". neeeej de va jätte gulligt och kommer sakna er så jävla mycket!
skulle kunna sitta och skriva hur jävla grymma ni är men det skulle ta alldeles för lång tid för så jävla grymma är ni! SÅ FUCKING BÄST! vad skulle man göra utan er, underbara. skulle kunna sitta här och fortsätta skriva men det har jag inte tid med, måste plugga, fixa och snart gå upp så ha det så bra medans jag är borta! hemma om två veckor:) PUUSSS
KOMMER SAKNA ER SOM F*****N BRUDAR!

Mar Ola Portosin, Playa de las Américas

här befinner sig jag och mamma imorgon:)

fotolektion

sitter och fixar lite med bilder som vi har tagit under lektionerna vi haft. olika bilder som man ska lägga i teman och blablabla. vill bara att dagen ska gå fort så jag får gå och lägga mig i några timmar och sen åka mot örebro tidigt i natt! TAGGA måste bara fixa allt det sista med läxor här i skolan och packa det sista hemma.

I have to let go of your hand

Sitter och kollar på när mamma käkar. Själv ska jag sen till Sara och äta tacos. Har tänkt på det hela dagen sen linnéa vakna bredvid mig och nämnde det. Ska bli sååå goott! Åker med linnéas mom och henne dit och sen så kommer det fler sköna brudar dit. Ska bli så kul! Känner på mig att det kommer bli super, eller jag hoppas:)

fredagfredag

Ligger hemma i soffan och gör ingenting. Känns ju inte så kul när man hör hur det droppar på fönsterbrädan. Var iallafall i skolan idag och spelade in filmen som skulle va klar idag. Det gick bra och nu ska dom redigera den medans jag är borta. Får se resultatet när jag kommer hem.
Jaha, vad händer idag? Inte mycket på schemat. Hem till Madde lite senare för att sedan se vad som händer. Ser ut att bli en lam fredag men regn, men det blir vad man gör det till!

resultatet

vi fick också reda på att det var höstflugor och inte bananflugor... men nu är dom borta!

sjuk

Blev att va hemma för mig idag. Va på sjukan men hade inga bakterier i halsen som tur va. Slipper jag äta medicin när vi åker. Men har sovit så himla dåligt dom senaste nätterna så kände att jag behövde va hemma idag. Får se om jag går imorn är ju en ganska kort dag. Känns så dumt att va hemma nu innan man ska åka iväg, men är man sjuk så är man... Nu ska jag vila idag så jag blir pigg, känns lite bättre iallfall. puss

daydreamer

Ny duschad, op, sitter och väntar på att pappsen ska lyfta rumpan och gå och laga lite food till mig och broder. Efter skolan idag gick jag direkt till ps för att vaxa benen. Lite smärtsamt men nu är jag redo inför beachen på tisdag! Ska imorn bitti förbi sjukhuset och kolla halsen. Skönt när man har lite sovmorgon och mamma kommer och hämtar mig halv åtta. Men smällar man får ta. Nu ska jag tjata på pappa, pussen!

grr

eller vad säger du linnéa?

dumma lektion

usch, inget har gått bra idag vill bara gå hem. kan va för att jag inte mår på topp men måste till skolan så att jag inte missar något. linnéa och jag måste låna böcker efter skolan för vi ska läsa i svenskan.
jag som älskar att läsa! vi ska också göra ett repotage som jag inte har börjat med, har ingen aning om hur man gör. menmen snart blir det två veckor bort från skolan, skönt!

hjälp

någon av mina kära vänner som kommer ihåg vad jag hade för kod till min ipod. kommer nämligen inte ihåg och kommer inte in på den för tillfället...

vad ska man säga?

om ni kollar riktigt noga kommer ni se massor med svarta prickar...
...
jaa, det är tiotal med bananflugor i vårat kök uppe i taket. vidrigt.
:)

1 vecka kvar

sen är det sol och bad som gäller med mammsen

lek inte med elden

eller vad säger ni tjejor?;D

snälla bli min igen

Som alla andra söndagar ligger jag i sängen och gör ingenting, har försökt pluggat lite på svenskan men det går sådär. Helgen har vart riktigt lyckad. Igår va jag med emma, becca och lilliz! Vi va ute hela kvällen och hade skoj med våran humor som är galen ibland. Men det är lätt att göra en tråkig kväll grym! Som igår.
Kom hem ganska tidigt för att va en lördag så nu är jag utvilad till skolan.
Älskar söndagar för om ett tag är det grymma pogram på teven!!!

rest in peace

Glömde lägga in lite bilder från begravningen i torsdags. Det va mycket fint!

RSS 2.0