valborg

drar till mina kära vänner nu och grillar sen blir det ös hela natten lång! tagga uppvisning imorn....

beautiful day

gick inte upp förän vid halv tolv idag. orkade helt enkelt inte gå upp. men vid kvart över tolv var jag redan på stan för lite modevisning. madicken var jätte fin och fina håruppsättningar på alla. var där med emma och kollade. roligt med lite folk på stan, inte så vanligt! sen vid två drog jag vidare för lite överrasknings middag med mamma, mormor och morfar. vi åt först lite förätt hemma och sen vidare till kolgrillen. tredje helgen i rad! sen vidare till bowlingen där madicken och elin mötte upp oss. det var svårare än jag kom ihåg, men efter ett tag gick det bättre för oss alla och vinnaren var madicken. riktigt roligt var det i alla fall att hitta på något som man inte gör så ofta. vid halv nio var vi alla hos elin där vi kolla på film och myste plus lilla emmsi! nu är jag hemma i min säng och ska sova, godnatt!

gossip girl

drar igång ett avsnitt och säger därefter godnatt

fredag idag

lite roliga sms från madicken och anton, galna!!
idaaaag är det fredag och vi har ledigt måndag tisdag. så gött! idag har jag, emma och elin gått på stan och checkat in marknaden. var mest mat överallt tyckte jag. vi gick och kollade lite i affärerna också, men fanns som vanligt inte så mycket att ha. får helt enkelt bli naket på valborg. funkar väl?
ikväll ska jag bara sitta hemmaa, ska också agera frisör på min bror. blir lite färgning i håret. pappa köpte också nya högtalare till tv idag. grymma. så vi ska väl inviga dom med lite wii eller en movie. ha en skön fredagkväll där hemma!

hihi

stackars madicken ligger hemma och är sjuk, skänker ett inlägg till dig gumman! :)

I still mean it

dagen började med nationella i svenska. vi skulle skriva ett antal ord om relationer. får väl se hur det gick, tror jag skrev lite fel men det är väl som vanligt! är vaan... fick reda på här om dagen att jag i alla fall fick mer än godkänt på min muntliga så det var ju bra. vi får la se helt enkelt. när vi va klara med nationella ungefär 10.30 så fick vi sluta! vi hade redan två lektioner som var inställda så det va skönt. satt med tjejorna i maten ett tag sen tog vi bussen hem. har hunnit städa nästan hela lägenheten här hemma plus lite till, och nu är klockan bara tre.
får se om jag drar ner och tränar en sväng innan jag cyklar till gymnastiken, puss

shoes



svaris på kommentaris

det är så att den är tydligen kopplad till facebook. så när jag skriver i premium namnet och sen på byta lösenord så kommer man in på en sida på internet. där försöker jag byta lösen då det står att jag är kopplad till facebook och måste byta lösen där? och det ska man ju inte behöva. allt är fuckat. så fattar ingenting. just nu har jag inte premium och alla mina lister är borta, men jag har ju inte ändrat något? haha förrvirad

dumma mig

jag har på något sätt tagit bort mitt spotify, eller jag har ingen aning om vad som hänt.
det kan inte tagit slut eftersom att jag hade premium och det funkade på min data så länge jag inte loggade ut. men nu råkade jag göra det och kommer inte in igen, f*uck. och dumma facebook som kommer upp hela tiden. ajaaaa får väl försöka fixa det i helgen, vågar inte ringa och hålla på. eller så är det bara jag som är trög....

godmorgon

kom inte upp ur sängen imorse, men nu ska jag ta mina små krafter och försöka igen...

-rihanna


better than I know myself

ser att någon varit på besök här och gjort ett inlägg? kan det vara madicken kanske, mmh:)
hon sov här inatt och vi gick upp vid halv elva-elva. efter de låg vi i soffan till tre då vi drog till c&l för mat. vi var på kvällen med madde och rebecca som kom hit ett tag innan vi gick ut för att träffa adam och felix. jag tror det var första gången i år vi träffades och var ute ett tag på natten. det var kanske lite kallt men det gick. tecken på att värmen är på väg i alla fall. tidigare på dagen var jag och madde som sagt i norrköping. hittade kanske inte så mycket, men ett par skor följde med mig hem. vilket jag var ute efter så det var ju bra. var hemma vid tre tiden som planerat då jag åkte direkt på kalas. min kusin som blir tonåring, stackarn kommer inte få det lätt! haha nerå:) ja, har haft ganska fullt upp i helgen! kom nyss hem från ett ledarmöte angående uppvisning. dagen efter vallborg, tagga...

Idag är det söndag

... Och världens bästa Madicken är hos mig! Puss


mot norrköping


starships

ska snart dra iväg till friskis för att träna. gymma, pass och sen cykla ner till hallen för ännu lite mer träning. love it.
imorn blir det middag hemma hos linnéa och sen ska jag sova hos madde för vi ska till norrköping på lördag. äntligen! hoppas bara jag hittar det jag behöver, brukar ju inte alltid ha den turen tyvärr. vi får se ska i alla fall bli jätte trevligt!


i skolan


best thing I never had


all I can think about

Klarade nationella utan att dö. men usch! det var inte kul, kommer inte ens ihåg vad jag sa under redovisningen. fick en liten lätt blackout där tror jag, men hoppas i alla fall på att det gick bra. nu är det avklarat i alla fall och jag slipper ha det i tankarna. nu har jag istället matte prov som vi har imorn. men tror inte jag kommer kunna göra det för har typ räknat hälften av vad man ska ha gjort. men det är jag inte ensam om så.. vi får se about that. slutade precis så jag hann med bussen klockan tre, sen har jag bara legat och försökt ta bort all nerovsitet som va i kroppen. när mamma kom hem gick för att träna. det är också bra för då försvinner alla tankar och funderingar för ett tag. just nu sitter jag och kollar runt på kläder, är ju snart valborg så kanske får ta en sväng till norpan för lite shopping.
men nu ska jag lägga mig under täcket och försöka sussa, pussgodnatt



hjälp

nu ska jag snart gå och på nationella.......

nationella

eftersom att jag inte pluggat något på lovet sitter jag nu och tar igen det. ska nämnligen imorn ha nationella muntligt. så jobbigt, det värsta som finns! men tänkte iallafall prata lite om gymnastiken. vi får se hur det går. har  iallafall lagt ihop en liten keynote av bilder så ska jag visa det och prata lite. annars då, måndag och skola igen kan inte bli så mycket bättre. idag har jag också träning med barnen och vi håller på och förbereder oss för uppvisningen som är snart.. dagen efter valborg, känns sådär kan jag ju säga. men bara att bita ihop! madicken och jag ska också försöka träna innan, har gått sådär på lovet.

sundaaay


if you ever come back

godis, läsk, op, film, allt som behövs just nu

friday night

festen för madde var riktigt trevlig och vi dansade en massa. gick hemåt vid två och somna nästan direkt. tidigare på dagen cyklade jag vid tolv ändå bort till värmboll och sen tillbaka någon timme senare i regnet. inte skönt, riktigt kallt var det! mötte pappa på resturangen vid backavallen och käkade innan jag sen cyklade hem till mamma för att fixa mig. vid sex var vi alla hos emma för att vänta på att madde skulle komma. nu ska jag klä på mig och åka till vingåker! pusstja

a girl like me

idag vaknade jag upp hemma hos emmas pappa. jag och emma sov där istället för hos min pappa. vaknade vid halv elva ungefär och väckte emma. vi käka frulle och sen drog jag hem för att fixa mig. halv tolv mötte jag ida utanför hair top. hon klippte sig kort och det blev hur fint som helst. precis som jag vill ha det, och frissören tydligen. hann också med att möta upp elin, emma och nelly en sväng på stan. köpte lite make up och sen tog jag min cykel och cykla hem till ida som redan åkt i förväg för lite bullbak. men hann knappt va där för vid fyra skulle jag va hos tandläkaren. snart är skiten borta!! ska bli så skönt, sitter just nu med lite smärta:( ja, det är väl det jag har gjort idag. känns som att jag vart överallt, cykla fyra gånger fram och tillbaka till duve. men nu ska jag gå och sova så jag fort imorn kan cykla till tanja. sen får vi se vad som händer... pussgodnatt


new in


speechless


♥GRATTIS MADDE♥


staden

drog ner en sväng på stan för att möta min fina vän. vi fikade och kollade runt lite på stan. fanns inte så mycket, måste nog dra mig till någon annan stad och shoppa snart. var ett tag sen, men sparar för tillfället så vi får se. igår låg jag bara hemma i sängen och gjorde ingenting. en död dag kan man säga. skulle behöva plugga men orkar verkligen inte. så det skiter jag i även fast jag inte borde.
ikväll ska jag träna! äntligeeeen. benet och förkylningen är inte helt ok men jag orkar inte vänta mer. men får väl ta det lite lugnt antar jag.. sen ska jag va med emmsi och danni, vi ska va hemma hos min pappa och mysa. tror det blir övernattning också. jaa det va det, nu ska jag kolla gossip girl. puss

black & white


just my luck

näsan är helt täppt och jag kan inte andas. kul. vad är det med mig och bli sjuk på lov? som tur är så är det bara näsan så jag kan göra saker iallafall, inte tänker jag ligga hemma ett lov till. igår gick jag och daniela till elin en sväng. vi gick sen lite senare till emma där tre andra brudar va, vi kolla tv hela kvällen och åt onyttigt. elin och jag tog sedan sällskap hem vid tolv. idag har jag vart helt död, orkade inte gå upp ur sängen, legat i soffan och nu datan medans erik och pappa är i vingåker. det är väl förkylningen, hoppas det inte blir värre bara. som tur är har jag inget att göra idag så kan bara ta det lugnt ett tag.


bild från i sommras



nu sitter madicken på planet mot spanien. blää för det. sov hos henne inatt så vi kunde ta farväl. hoppas hon kommer ha det bra men det verkade som att det inte skulle va så jätte varmt. vi får se, tror vi packade väskan ganska bra igår. vi somnade ganska lagom och gick upp vid nio imorse. eller ja, jag gick upp lite senare! har ju trots allt lov. nu ska jag byta om och ta mig till elin för mys, pussen!


let's dance

dagen har gått så fort idag. vaknade vid halv nio imorse men kände för att sova ut lite så somna om och vaknade sen vid halv elva. riktigt skönt! hängde lite i soffan innan vi åkte upp till lövåsen för att leta efter ett wii spel. tog ett tag men till sist hitta vi ett svart som passa perfekt in här hos pappa och så köpte vi lite spel till. jaa, sen vet ni vad jag har gjort resten av dagen. så kuul, hade det förut när vi bodde i huset så har saknat det! det bästa med det är att det är så bra träning också, går man in för det till 110% så blir det riktigt jobbigt!! 
nu sitter jag och pappa i soffan och kollar på let's dance. vill också dansaaa, inte par dans då utan "vanlig". måste ta och kolla upp det, kanske pendla till norrköping eller nått?:) haha iallafall, ha en bra lördagskväll, puss!


hundvakt

ikväll är jag hundvakt medans pappa är ute och firar på kalas. vi va nyss ute och gick runt djulö och nu ska vi sätta oss i soffan och glo film. ganska lugn start på lovet. blev också jätte glad när mitt brev om sommarjobb låg innanför dörren när jag kom hem. eller ja, jag blev glad när jag öppnade det för jag ska nämnligen jobba på mitt dagis som jag gick på när jag var liten. så det ser jag verkligen fram emot!


te amo


learn how to treat us right

några lektioner kvar sen är det loooov. ska bli så skönt! har mycket att fixa i helgen annars har jag inga planer inför lovet. vara hemma och göra ingenting. försökte mig på att jag och pappa skulle åka utomlands men nej, i sommar får det bli istället. vill bara sola och ha värme nu!!

paint the sky, make it your own


Godmorgooon

Nu sitter jag och mamma i bilen mot Eskilstuna. Ska nämligen operera mig, eller ja operation låter så läskigt, vi säger ingrepp. Det kommer nog gå bra men nu börjar nervositeten komma... Men bara att få det överstökat!


pizza

beställt, kan dom bara skynda sig hit nu!!


kalas

idag fyller både min farmor och min morbror. jag, pappa och min bror drog till vingåker och firade farmor en sväng. åt lite smörgåstårta som jag har lärt mig äta (lite iallafall, beror på om det är massa röra i eller inte) och sen kom min faster med hennes familj. vi va där i några timmar sen rullade vi hemåt igen. blev en ganska hård natt igår med dans i höga klackar. gjorde också illa mitt ben så kunde knappt gå imorse när jag gick upp. mitt ben är helt svullet:( sånt man får ta! som vanligt vaknar jag tidigt när jag vart ute och va uppe vid halv nio. så ikväll ska jag sova tidigt! fram tills dess händer inte så mycket..:)

RSS 2.0