SHOTS

Nu fungerar mitt internet!!!! ÄNTLIGEN
Pappa kom med en överaskning till mig imorse, flög ur sängen! Längtar till nästa vecka......


till the world ends

Sitter just nu hemma hos pappa där det finns inteeeernet! Saknar det, men nu har dom ialla fall hittat ett fel så hoppas att dom snart lagar det. Var hos farmor och farfar idag. Senast jag var där så va det snö på marken. Imorgon har vi inga lektioner för Hédi som hon heter ska komma och snacka för oss i aulan. Ska också upp till elgiganten för att få tillbaka pengarna för min mobil. Vi får se hur jag gör med den saken! Meeeen annars då, påsklovet slut och de har vart underbart! Soool och bad hela veckan. Eller inge bad för mig men.. kallt såg de ut när några galningar tog ett dopp i djulö. Men nu längtar jag bara utomlands, hitta massa bilder på mitt usb! Slaggar hos pappa ikväll! PUSSEN!





min fina vän



Ser ut som om bilderna är tagna igår? Jag vet! HENNES BLOGG

min pöjk ♥


Min kille, Justin, var och hälsade på igår. Vi myste och tittade på film, beck. Lite jobbigt att jag var tvungen att sitta och översätta allt.. men han tyckte det var bra, han gillar ju min röst och så. Älskar dig gubben (love you gubbish ♥)

kommer du ihåg mig 1990, sommaren i city?(-ne, för jag var inte född)

Cha cha bitches, Ida här. Louise är så o-tecknisk och får inte sitt internet att fungera så jag tar saken i egna händer och bloggar lite här. Igår var Louise vid djulö och hängde, nästan hela dagen. Det var soft. Hon har bilder(jag har planer för dom bilderna asså..). Idag ska vi(jag, Elin GILLSTAM och Louise) åka till Norrköping för lite shopping. Det blir toknice. Undra om det är varmt ute.. vad ska man ha på sig liksom? Smsade just Louise och frågade vad man ska ha.. vi får se om hon svarar snart..

en minut

två minuter

NU SVARADE HON

-Ja jag funderar på de jag med! ;) ingen aning,

Nene, men vi får väl se. Förövrigt är Louise en väldigt fin och gullig tjej som jag tycker om väldigt mycket.

Bussen går 11.05 så nu ska jag fixa mig lite, det går rätt fort för mig, natural beauty.. Nejdå, hejdå allesammans!

Åh, så fint det är att vara nyvaken. Kolla min blogg frästen ---> HÄR <---

radio ga ga

Sitter hemma hos Ida med madicken och vi ska snart dra ner till djulö. Idag steekte jag och madicken i solen ett tag innan jag drog. Det va super skönt, fast lite kallt. Igår åkte vi moppe till forssjö och grilla med massa härligt folk. De är de som har hänt! Ikväll slaggar jag och madicken hääär, mys!:) PUUSSEN!







@emmas

Har inte haft något internet hemma hos mamma men nu har dom skickat ett nytt modem så snart fungerar min dator igen!
 ÄNTLIGEN


@schööölin

Sitter i forssjö, bryggghääng funkar alltid! Snart blir det hemmmfärd och sen mys med emma och madde i sängen. Tack för en trevlig kvääll girls! PUSSHEJS!

R.I.P

Sitter just nu hemma hos pappa. Vi har vart på elgiganten och lämnat in min mobil för fjärde gången. Hoppas nu på att den ska bli reklamerad eller vad det heter så vi får pengarna tillbaka. Frågade också efter min vita Iphone men den verkar inte komma ut i affären. Dom bara ljuger en massa hela tiden. Så det får bli till att leta efter någon annan, Experia Arc kanske?
Men annars händer inte så mycket, nationella prov hela tiden och massa annat! Fullt upp...
Ska snart dra och käka pizza och ikväll blir det plugg! Några dagar kvar sen är det äntligen lov! PUSS!



idaaaaapidaaa



loooooooooooooove you


lördag

Kom hem från emma för ett tag sen. Vi kollade på en film och va ute och gick med hundarna. Det va väldigt blåsigt men det gick. Nu sitter jag hemma och väntar på att vi ska äta. Sen ska jag nog till ida och checka körslaget ikväll! Får se om jag spenderar natten där eller inte. PUSS!


grym


färgade linser

Städat hela rummet från tak till golv. Känns skönt nu när det är klart, slipper jag tänka på det. Idag hade vi np i engelska hela förmiddagen. Gick väl ganska bra! Träna på gym för första gången också på friskvården. Men nu ska jag fortsätta kolla film, hare gött!






price tag

Sitter hemma hos mig med madicken. Vi har lagat våfflor och kollat film. Slutade klockan elva idag så har också vart på stan en snabbis och fixat lite. Om en timma ska jag va nere i hallen för träning. Imorn är det fredag, veckan har gått riktigt fort. Madicken hälsar!! bye


huvudoont...

Bloggtorka eller något sånt... Men bloggar lite när jag har tid! Som nu, ligger hemma i soffan och gör ingenting. Imorse hade jag lite sovmorgon för att sedan gå till tandläkaren. Efter de tog jag och mamma också spruta. Om vi nu ska åka utomlands så måste vi det för att inte bli sjuka. Det var inte så farligt men det kändes lite i armen. Efter de gick jag till skolan, missade inte så mycket. Men hann inte va i skolan så länge... Fick världens huvudvärk så mormor fick akut komma och hämta mig. Tack så mycket! Så kan det gå när man har tandställning, inte kul. Så nu har jag sovit för då märker man inte så mycket att det gör ont. Ska käka lite glass nu också, hoppas jag kan sova och gå till skolan imorn.. PUSS!


RSS 2.0