musikaal

Yeeaah! Nu har tema veckorna börjat och lovet är slut... Men ganska soft, idag gjorde vi nästan igenting. Väntade på att få roller hela dagen, sen sista timmen fick jag två och sen fick vi sluta. Lite fika på det fick vi också. Som vi kommer få varje dag dom två veckorna som väntar, tror jag. Lovet har varit ganska sooft. Har inte hänt något speciellt, har vart hemma hela lovet och försökt sova ut lite ialla fall. Men nu blir det upp tidigt igen, fast vi börjar ialla fall fem minuter senare. Fast det kommer kanske bli lite olika. Nu ska jag sova för jag är riktigt trött! PUSSEN!








lite bilder från farmor och farfar föratt göra inlägget lite mer...


sportlov

betyder att bloggen också har lov.... som ni kanske märkt, pussen!


tonight I'm fuckin' you

Nu drar jag och Linnéa vidare till Emma där dom andra brudarna håller hus. Får se om det blir några kort under kvällen/natten! PUSS!


maby you're the reason why all the doors are closed

PLUUUUUUUUGG!
...med snygg mössan på och musiken i öronen, ja inte musik kanske hela tiden för då kan jag inte plugga. Men ibland måste man ta en liten pause annars dör man ju! Då passar det ju bra med 200gram daim och ett glas cola, kan inte bli bättre.  Nu har jag ialla fall pluggat ganska mycket och jag tror det kommer gå ganska bra.
Fick också hem min jacka från hm idag, så nu får det gärna bli lite varmare ute!:)
En dag kvar sen är det loooov, happpyface!


ändring

Ändrat lite här i bloggen. Synd att man inte är expert på't, men det här får funka ett tag! 

Ligger i soffan och gör inte mycket. Mamma är i Eskilstuna så ska sitta hemma och vänta tills hon kommer hem... Ska plugga det sista också inför proven imorn. Hade matte provet idag som gick ganska bra, vi får se hur betyget går. Mormor ska imorn åka till Stockholm och opereras, vi får hoppas allt kommer gå bra!


scary movie



Har precis kollat klart på scary movie som gick på tv. Har också pluggat lite matte som vi har imorn, hoppas det går bra! Men nu ska jag sova, godnatt!


pluggplugg

Sitter och pluggar... Ganska tråkigt, men så kan de va. Måste man så måste man.
Linnéa och jag gick runt på stan och kolla runt. Hon köpte ett linne osv. Alltid något!
Mamma hade bakat äppelpaj när jag kom hem så det har jag ätit, ska snart gå och hämta mer tror jag! MUMS!
Hade nästan inga lektioner idag. När kom till skolan så sa dom att vi hade manusgruppen så där satt vi ett tag, sen gick jag ett tag på matten. Efter de kan man säga att jag sluta för Linnéa och jag skulle ju som sagt på studiebesök. Det gick fint och vi drog oss hemåt vid två tror jag de va. Inlämning av gymnasieval ska in innan fredag... Men nu ska jag gå tillbaka till mitt pluggande, BYE!


duveholmsskolan

Nu drar jag och linnéa ner på staden efter ett ha vart på studiebesök på duve. hörs senare!


22.30

Spökbacken hela dagen dårå. Andra gången jag åkte snowboard och det gick väl ganska bra tycker jag. Skidor åkte vi också. Åkte bil hem med en lärare eftersom att jag skulle till tandläkaren. Dom gjorde inte så stor skillnad, bara att vänta en månad till nästa besök igen...
Somna i soffan när jag kom hem, vakna lagom till träningen.Vi började med ett nytt fristående som vi ska ha. Det kommer nog bli bra till slut. Nu har vi ialla fall börjat!:)
Men nu ska jag snart borsta gaddarna och sen lägga mig i sängen, GODNATT!


spökbacken today




















14 februari






Lite bilder från skoolan idag. Hände inte så mycket, hade manusgruppen för sista gången inför musikalen. Det har gått väldigt fort, men jag tror nog det kommer bli ganska bra. Är bara en vecka kvar sen är det musikalveckor, skööönt! Imorn blir det spökbacken som gäller, sen ska jag in till tandis vid två. Får se hur de går...:)
Idag är det ju som sagt alla hjärtans dag och när jag kom hem hade mamma köpt en nalle, lite godis och två spray saker till håret. Gulligt! Annars har det inte hänt så mycket, träning och plugg... Nu har jag lagt ifrån mig böckerna och ska kolla tv, /L


2011-02-13

Idag blev det kalas hemma hos mormor och morfar och lite senare mat på c&l. En ganska soft söndag. Imorn är det skola och på tisdag friluftsdag, då blire spöbacken som gäller! Madicken följde mig med efter c&l sen kom hennes mamma och hämta henne. Nu har jag legat och kollat solssidan och wallander. Om ett tag blir det sängen, skulle behöva städa mitt rum som är ganska ofint just nu men de blir imorn. Nu ska jag fortsätta checka tv, puss!

me and my friend Madicken


normala?

njaaaa.... det vet jag inte riktigt? Att hänga i trappor och gå på led ner för gatorna kanske inte är det normalaste. Men kul har vi ialla fall!
Igår käka vi alla tjejor på venezia. Riiiiktigt gott ska jag säga! Kycklingtallrik in my heart Sen gick vi vidare... kvällen slutade med att madde sov hos mig och vi kom hem vid tolv. Ganska lyckat va det ialla fall....
Idag har jag var i duve nu på dagen och kom hem för en halvtimme sen. Ska slänga i mig något innan jag börjar fixa mig för lite festligeheter!:)


duveholmshalleen


Life is for living

Nu har jag precis ätit pizza och ska lägga mig i soffan med mammii. Vi ska kolla på film och sen ska jag gå och sova för jag är sjukt trött. Daniela, Linnéa och jag kolla på film igår och kom i säng lite sent. Men en gång ibland gör inget. Snyggingen Zac Efron själv är med i filmen så somna kommer jag ju inte! PUSS!


mer snööö...

Nu har vi haft nationella i svenska. Det va jobbigt! Satt i tre timmar i aulan, fast jag tyckte det kändes som en. Men nu är iaf det avklarat och jag tyckte det gick ganska bra!
Morfar kom och hämtade mig direkt när vi va klara. Jag haann slänga i mig lite mat innan och sen hämtade vi mormor, sen bar det av till Eskilstuna. Vi plockade bara upp mamma och sen åkte vi hem igen. Det gick ganska fort, somna på hemvägen och då går det alltid fortare. Men eftersom att det också helt plötsligt kom värsta snö ovädret så blir det lite läskigt att åka på vägarna. Men nu är iaf mamma hemma och vi körde inte i något dike. Ska få vara hennes slav lite nu eftersom att hon måste ta det lugnt.
Vet inte riktigt om det blir träning ikväll, de får vi seeee!:) KRAAM!

Kommer det bli sommar nån gång kanske?:(


hjärta

Har som ni kanske märkt inte vart inne på datan den här veckan. Har haft en ganska jobbiga dagar... Mamma ligger i Eskilstuna på sjukhus för att hon har opererats och ska komma hem imorn. Skulle egentligen hämtat henne idag men så blev det inte. Hon har vart borta sedan i måndags. Då sov Madicken här och vi kolla på film och myste. Igår sov jag hos henne... Vi va också och hälsade på mamma i Eskilstuna så jag kom lite sent till safiren som vi hade igår. Jag tyckte det va ganska kul! Idag hade vi också hemkunskaps prov, imorn nationella i svenska = tre timmar i tallås aulan!;o och på fredag so prov. Låter riktigt kul!
Snart kommer Daniela som ska sova här, imorn har vi iaf sovmorgon till nio! Får se om jag kanske går från skolan för att sedan åka och hämta mamma. Men nu ska jag försöka komma tillbaka lite, har vart lite off dom här dagarna.....:)
Har tyvärr inga bilder att bjuda på, det får bli imorn! PUSS!


GRATTIS

Todaaay fyller Antonfjanton 16 bast
Det gör också min vän Linnéa i s-tälje, som jag saknar!




grattis saga på födelsedagen!

Träningen idag va ju ganska sköön. Vi tävlade i trampett och lite på mattan. Bäst gick det i trampett, tror vi vann!;) Nej men man kan ju iaf säga att träningen inte va så jätte seriös. Ibland får man ha såna träningar, bara de att våra ibland blir för ofta. Morfar kom och hämtade mig eftersom att mamma är ute och äter. Vet inte när hon kommer...
Imorgon har jag inte direkt några tok bestämda planer. Ska inte på Adams-ray... Men hittar på något annat istället!:) Vi höres!


take my hand

Ligger med Madicken i min soffa. Vi har kollat på HSM3, eller ja Madicken somna lite i slutet... Den är så gullig!
Snart blir det till att byta om och ta sig ner till hallen. Kan behöva ta igen lite sen i tisdags då min hjärna och kropp inte orkade köra nått. Men det blir ändring på tills ikväll, eller? Vi får se..... Nu ska jag säga till Tanja att inte komma försent som hon alltid gör! PUSS!


do you ever feel like a plastic bag

Mamma och jag var och handlade förut och då handlade jag en frukt som man oftast inte äter... Men jag har prövat för länge sen och den är inte så tokig. Skulle aldrig köpa den eller äta den om jag inte gjort det förut. Den har ett taggigt skal och är vit inuti. Sen har den en liten kärna man inte får svälja. Man kan ju alltid testa?;)
Nej men jag och mamma handla lite saker till en fruktsallad som jag snart ska proppa i mig och så såg jag dom små bollarna, dom heter nått med rambutan ungefär. Men nu ska jag proppa grädde med lite fruksallad, peace!


it's too late to cry

Madicken var här efter skolan. Hon skulle igentligen plugga men hon hade glömt boken hemma. Så något pluggande för henne blev det inte. Vi fick idag tillbaka våra prov i engelskan och det blev VG för min del. Ganska glad över det faktiskt:) Är inte så jätte bra i engelska så det va ju kul. Vi har också hemkunskaps prov nästa vecka= massa plugg på det. Plus nationella och dans på safiren. Mycket på schemat... Nästa vecka ska jag också sova hos Madicken från måndag-tisdag/onsdag för mamma ska till enskilstuna. Eller om vi kanske sover hos mig det har vi inte bestämt. KRAMIS!






RSS 2.0