nu har jag ont i magen

mamma och jag kolla minst 10 gånger på denna ↓
vet inte riktigt vad jag har för humor, eller om jag kanske bara är trött. men den sista satt jag och mamma och kolla på så vi satt och grät av skratt....haha ni måste kolla! tror jag måste skaffa en katt när jag flyttar hemifrån alltså
 

you keep me wanting more

två bilder från uppvisningen i somras 
kuuuul. har förmodligen benhinneinflammation, igen. orkar inte. gör sååå ont. gick iaf för att träna idag, vilket va dumt gjort av mig. efter halva passet kändes det som att mitt ben skulle gå av av smärta. jag är ingen som ger upp i första taget så självklart försökte jag hoppa och inte tänka på det, men det gick inte till slut. hatar att träna och inte kunna ge 110%. då är det ju bara onödigt att träna känns det som. vet inte riktigt varför det har kommit tillbaka i benet, känns lite som att det är gymmets fel. var nämnligen där förra veckan och sen dess har det gjort ont. såå nu blir det vila en vecka för mig och leta efter nya skooor, hoppas det går över fort! har kommit in i träningen och allt så bra nu på sistone, typiskt.
 

vs sport träningskläder


ge miiig lite nya träningskläder tack!

believe acoustic album

Justin har släppt sitt album med sina akustiska låter idag!
försökte länka till spotify ovan, ni får testa om det funkar :)
 
 

party video

hahahaha
ni vuxna som läser min blogg behöver ju inte kolla :)
alltid lika kul med filmer från när man festar, 
krööök video by fabulous Johanna 

ledig från skolan idaaag

eller ja, två lektioner som man fick jobba hemma på. nu ska jag vidare till gymnastiken!

___


en riktigt bra helg är slut

∞ resturang, fina vänner, en bebis till världen, fest, gymnastik, mys, bästa ∞

take me away from here

please.

ett och ett halvt år sen

Linnéa och jag var idag på tallås för att checka läget. tror inte jag har varit där sen vi slutade. eller jo, när jag var på tallås musikalen men det var bara en snabbis och kommer knappt ihåg det. så många minnen som kommer upp vart man än går. i korridorerna, klassrummen, toan, gruvan, vi va överallt och ingenstans. vi sprang på några lärare, bl.a min mentor åsa. hon såg ut som vanligt förutom sitt långa hår som hon nu har, så söt. visste först inte om hon kände igen mig/oss, men det gjorde hon. såklart. hon sa att vi var så "lätta" och att vi alltid gick med på allt så lätt, en klass som hon saknar. eller ja, båda klasserna B1 och B2, familjen som vi var. virriga marcus sprang också förbi oss när vi stod och pratade, haha han sa hej och sen var han tvungen att springa vidare. allt var som vanligt, förutom fel elever som gick på skolan. kändes så konstigt att det var någon annan som hade ens skåp och satt med våra lärare i klassrummen. kan säga att man känner att man börjar bli stor. vilket jag inte tycker om, eller både och, önskar bara man kunde ta vara på tiden bättre ibland. men det är ju svårt att veta innan att det skulle bli tre awsome years. men är glad att jag fick uppleva det :)

one day you'll understand

sovmorgon och två lektioner i skolan. soooft. annars händer inte så mycket, träning halv sju! 

varför börjar man kolla?

när en serie tar slut kan jag inte låta bli att gråta. det är ju så sorligt haha! man har följt det så länge och kommit in i det och så är det helt plötsligt sista säsongen och sista avsnittet. inte kul. brukar försöka dra ut på det så länge jag kan. gossip girl och jersey shore som jag kollat på är iallafall nu slut. så bäst! sitter i veckorna och väntar på pretty little liars avsnitt för tillfället. så jobbigt att vänta så brukar hoppa över några veckor och sen ta alla på en gång. det är en serie som är väldigt jobbig men som man inte kan sluta titta på. har också nu i veckan börjat kolla på the vampire diaries, riktigt spännande men väldigt likt twilight i början måste jag säga. det jag skulle komma till är att man blir helt fast av serier, jag är inte personen som föredrar att läsa så då är det ju bra att det finns annat. ska dra ett avsnitt nu, pussnatt!

tips för oss som tränar

satt och kolla igenom lite hur man sköter om sitt hår när man tränar, det sliter mycket på håret. man tvättar det ofta och har det mycket uppsatt. så tänkte dela med mig av lite tips jag hittat när jag suttit och klickat mig runt  på olika sidor!
 
•Köp hårsnoddar utan stålklämmor, vilket hindrar hårstråna från att skäras av när du drar ut snodden
•Testa torrschampo istället för vanligt schampo varannan hårtvätt, betydligt skonsammare och ger riktigt härlig volym
Tvärtom vad många tror så mår håret bäst av att använda inpackning innan balsam, balsamet fungerar genom att stänga igen hårets fjällskikt – perfekt efter schamponering men inte lika optimalt innan din inpackning. 
schampo – inpackning – balsam
•Skölj/ duscha med svalt vatten, eller avsluta med en kall dusch i bara håret. Det stänger igen strånas fibrer och gör dem mer motståndskraftiga
Torka håret genom att trycka med handduken över håret. Gnugga inte fram och tillbaka då det sliter hårt på stråna
Variera gärna sättet du sätter upp ditt hår inför träningen, så att håret inte slits på samma sätt varje gång
 

fråga & svar

Anonym
Vad gör du i Vingåker hela tiden? Jobbar du? Isf med vad?:)
 
I vingåker har jag min farmor och farfar och min pappa som är uppväxt där. jag har också själv bott i vingåker med min pappa och min bror för några år sedan. i ett hus som man kan se om man åker från katrineholm mot vingåker. precis innan rondellen till vingåker ute på höger sida finns ett stort rött hus, där bodde jag i ungefär två år tror jag.. jobbade och hjälpte då till på brene, gården som finns precis intill. det är en grisfarm, och för er som inte vet så är det grisarna som brukar springa omkring ute på åkrarna på somrarna. pappa jobbade där ett tag och jag fick då va med. låter kanske inte så kul att sköta om grisar, haha, men det va en riktigt rolig faktiskt! 
 
nu för tiden så är jag inte lika ofta där, hälsar på min farmor och farfar ibland typ. men för någon månad sen så köpte min pappa bilverkstaden i vingåker så jag har varit där en gång i veckan och städat för att tjäna lite extra pengar, så det är inget speciellt. vi är också där på helger ibland för att fixa och så jobbar pappa ganska mycket, så om man vill träffa han får man åka dit, hehe! jaa, det var väl ungefär svaren på frågorna :)
 

intervallflex på hög nivå

haha söt bild
idag för första gången följde madicken med på ett intervallflex på friskis. hon överlevde och vi hoppas nu på träningevärk imorn. känner redan av i benen, dom skakar lite. förra gången hade jag sån otrolig träningsvärk i rumpa och lår. helt sjukt! meeen det är riktigt roligt även fast man i vissa sekunder håller på att dö :)

___


there's just one life to live

fick tillbaka våran gamla engelska lärare idag, så blev inte så mycket till lektion. men det fick vi ta igen på en lång matte lektion sen. hatar när man inte förstår någonting och blir helt galen. bläää. blev på bättre humör när jag kom till träningen. tanja och jag kan inte sluta skratta, våra barn är för roliga. ibland tror jag till och med dom tröttnar på oss för att vi skrattar så mycket. dels för att det är måndag kväll och vi är trötta men också för att dom säger och gör så roliga saker ibland. men det är bra att det är åt det glada hållet, oftast iallafall! mamma kom och hämta mig vid åtta och så har vi kollat på outsiders och top model. kan ju bara säga att för er som missa outsiders, kan ju kolla om ni inte vill missa hur roliga människor det finns! stört. top model är ju bara ett måste, top model sverige. nu ska jag snart sova, pussnatti!

så skönt med sovmorgon

ligger i sängen och kollar på snooki & jwoww. ska snart börja fixa mig lite inför skuul. vi börjar 13.15 och har två lektioner. ganska skönt på måndagar när man verkligen inte vill gå upp, lite extra lång helg!

måste skriva om änderna idag

när mamma och jag var ute och gick idag så gick vi bort till forsen vid djulö. vi hade med oss lite ost som vi skulle mata änderna med (haha). dom blev glada och åt snabbt upp det vi kastade. vi stod kvar och kollade runt lite när plötsligt en bil körde upp precis brevid oss. vi hann knappt reagera då vi ser ett stort moln lyfta från marken och flyger mot bilen (överdriver inte), alla på en gång! mamma och jag bröt ut i skratt och va helt förvånade. änderna kände igen bilen och dom hann knappt veva ner rutorna innan änderna flög in i bilen! "pappan" i bilen tog fram ett helt brödpaket och så matade han och barnen änderna från fönstrena. fåglarna var överallt, i, på, under och runt hela bilen. galet var det! tror aldrig jag har sett något liknande, dom gick inte ens ur bilen. jaa, det va kul, mamma och jag fick oss ett gott skratt!

the best is yet to come

har inte gjort så mycket speciellt den här helgen. tränat och tagit det lugnt. skriver och klickar in några bilder :)
började fredagen med att handla mat inför veckan med mamma och efter det gick vi på ett träningspass på friskis. varje fredag så har dom olika pass och i fredags så var det aerobics med fyra olika ledare. riktigt kul och lite mer dans! resten av kvällen spenderade jag hemma hos pappa med spel, tv och godis. myys!
på lördagen bestämde vi hemma hos pappa för att åka till badhuset. kommer inte ihåg senast jag var där, tror det var med skolan för ungefär ett år sedan. dom har ju inte haft några rutschekaner där på flera år, men nu var det tydligen färdigt och öppet. hade ingen aning om det, men tyvärr tyckte jag det va sämre nu än förut. bara en kana och så mer för små barnen. men vi hade några roliga timmar iallafall med sim och lek. på eftermiddagen var vi en sväng i vingåker.
oooooch så var det söndag. mamma och jag tog en promenad vid lunch på två timmar. vid fyra så var det dags för gymnastik. hoppade in som ensam ledare idag för en pojkgrupp med killar mellan 6-8. var lite nervös, men det gick jätte bra och dom var väldigt lugna och duktiga. har alltid velat testa ha pojkar, och nu har jag haft det. mer killar till gymnastiken tycker jag! när jag kom hem bytte jag om och gick till friskis, ett till aerobics pass :)

träning

kom precis hem från gymnastikhallen och nu ska jag till friskis, bloggar om helgen sen :)

bloggat i 3 år

den här månaden så firar bloggen 3 år. jag som knappt trodde jag skulle klara ett, tyckte inte riktigt det va min grej :) jag bloggar mest för att jag själv ska kunna kolla tillbaka och se hur mycket som hänt och förändrats. ganska kul faktiskt! 

idag räddade vi många liv

eller ja, min andades inte riktigt... men jag försökte rädda den stackaren som såg ganska död ut. 
vet inte riktigt hur det gick, men vi lärde oss iallafall hlr idag på idrotten. kan ju va bra, vet dock inte om jag skulle klara det i riktiga livet om det skulle hända. så svårt att föreställa sig. men det är ju bra att man får lära sig tycker ja'! 

_


a girl doesn't need anyone

 who doesn't need her

never forget who you are

några snabbredigerade bilder från studion idag :)

maria & mindy show- BFF

Maria och Mindy- Best Friends Forever
"Den tofsälskande "Svenska Hollywoodfruar"-favoriten Montazami och hennes väninna har blivit så populära genom TV 3-såpan att kanalen nu ger dem en egen serie. I fem avsnitt ger de sig ut på äventyr i ett vintrigt Sverige."

Serien börjar 5 februari i TV 3, can't waaait! haha 

if you could see me now

tänkte tipsa om lite zebraaaa, älskar't! 
skal- fyndiq
naglar- stylebytyra

lite bilder från helgeen

lördagen började med lite gymnastik i hallen
vid 16.00 åkte jag och madicken till vingåker för lite pizza ovh förberedelser 
seen va det party
uppe med tuppen halv tio dagen efter för att städa, och såhär såg det ut när vi kom till lokalen
det var inte så jätte farligt, men det tog några timmar att städa allt... efteråt såg det ut såhär
fick efter städningen skjuts in till stan och då var det inget annat än mat som stod på schemat
sen var jag helt slut, matkoma på det också. men en lyckad helg blev det helt klart!

imorgon är det gymnastik

japp, ska vara i hallen tio i morgon bitti. ingen första sovmorgon efter första skoldagarna här inte. som tur är så är det alltid lättare att gå upp när man vet att man ska göra något annat än att gå till skolan. konstigt.. det är ungefär som en kurs vi ska på tror jag, eller vi ska iaf samlas vi ledare för att prata och lära. det blir nog bra! vi slutar ungefär vid tre och då måste jag skynda mig hem för att packa väskan och sen ta mig till vingåker. det är nämnligen lokalfest som står på schemat imorn. så taggad och jag hoppas det kommer bli grymt! men nu måste jag nog försöka sova snart om jag ska orka imorn. sov nästan inget inatt så jag kan behöva lite sömn just nu känner jag, godnatt på er!

usch så äckligt!


_

:)

2013 torsdag 10 januari 14.46

igår var det första skoldagen. försökte gå och lägga mig lite tidigare, men hur gick det? inte så bra kan jag ju säga. tror till och med att jag somnade senare än vad jag gjort dom senaste dagarna. så igår somnade jag tidigare än vad jag gjort på fyra veckor. helt slut. för att hålla mig vaken och inte somna på dagen igår tänkte jag gå och träna, men i tisdags så var jag på intervallflex på friskis som är ett av det jobbigaste passen jag går på. vilket gjorde att jag inte kunde träna igår. kunde knappt gå, träningsvärk i rumpa och ben så det heter duga.. nästan värre idag är det också, men endå skönt för då vet man att man tränat hårt! gillas. ska nog vila från friskis idag med, ska ändå ner till hallen på gymnastik senare:)

fyra bilder från studion idag


better things are coming

sov hos min far inatt. fixade också sims till datan igår, så jaa ni vet vad jag har gjort det senaste dygnet. var till sist tvungen att dra mig hemåt till mamma för idag var det första träningen för iår i gymnasiken. det var roligt att träffa alla små och stora gymnaster igen, fast dom kan va lite jobbiga ibland!:) snart börjar skolan och jag orkar verkligen inte det. men imorn ska jag iaf avsluta lovet med en sväng till norrköping. nu blir det victoras fashion show med sjuka mammis!

___


middag hemma hos ma'dick

lovet går fort och snart börjar skolan igen. har vart överallt och ingenstans dom senaste dagarna. vilket jag bara tycker är skönt. jag har bla varit på staden, hemma hos tanja, ätit, middag hemma hos madicken igår, sovit hos elin, varit med emmsi, ätit ännu mer och mycket mer. kan gå in lite mer på gårdagen då vi tjejer var bjudna hem till madicken på middag. var jätte trevligt och mycket god mat! på kvällen bäddade vi och fixa så alla somnade i samma rum med film på. mysigaste som finns! idag har jag varit i flen på kalas och väntar nu på mer mat. sen får vi se vart kvällen leder mig, puss

♥♥♥♥

nyårsafton började med att tjejerna kom hem till mig vid tre. vi fixade oss lite och beställde hem mat. taxin kom vid halv nio för att skjutsa oss till laggarhult. efter det blev det en lång natt! jag hade det riktigt kul och det får man nu ta dagarna efter. är fortfarande helt slut i kroppen, benen värker och ligger som en padda i sängen.  men nuuuu hoppas jag på ett nytt ännu bättre år med massor med saker som väntar framför mig! can't waaaaait! ska bara sova lite först..

RSS 2.0