nu är det dags för fredags mys

Nu har jag och pappa kollat lite på resor. Det va riktigt roligt för nu är det på gång. Men det är svårt att välja vart vi ska och vad man vill ha m.m Men vi kolla lite på Mallorca och Kreta. Båda har mycket fina stränder och mycket fina hotell. Ja nu ska jag och pappa bara bestämma oss! Sen blir det resa som gäller! :D LÄNGTAR!
Nu ska jag och mamma åka och handla till ikväll, höörs pööss!






lite bilder från google


en liten bildbomb ;D

Lite bilder som jag tog i dag när jag va ute i solen! Det är blommor och knoppar var man än kollar på våran tomt just nu! SOMMAR!






våran pool som den ser ut just nu... bara det blir lite varmare och vi har tid så ska vi fixa den! + att vi ska köpa massa ute möbler...


ÄNTLIGEN!

Jaa, nu funkar min dator igen. Mamma skulle fixa nytt virusskydd men sen vet jag inte vad hon gjorde och mitt internet startade inte... Så jag har inte vart inne på datan på två dagar eller vad de nu va. Men nu funkar den iaf igen!:D
Idag har det vart fint väder än så länge! Hoppas det inte börjar regna sen när jag ska ta min cykel till gympan... Men nu ska jag äta bloggar mer sen! PUUSS


dagen avklarad!

Äntligen var dagen avklarad! Det va en riktigt "skämma ut sig dagen" kan man säga... Men aja skyller väl på att vi typ bara hade två gånger på oss att öva inför uppvisningen! Men nu är jag iaf fall hemma med benen i behåll, förutom att jag knappt kan gå för jag har jätte ont i min höft. Men det har säkert gått över tills imorn.
Skulle igentligen nu fixa om lite i bloggen men kolla på klocken och bestämmde mig för att lägga mig i sägen och kolla på film i stället. Så de få bli imorn, kraaam!


@ tanjas place

Sitter just nu hemma hos Tanja och vi ska snart ta bussen ner till duve. Det ska bli så kul där nere, eller inte!
Lite om helgen, ja i fredags så åkte jag till Madde i Nyköping. Vi hade skoj va ute och träffa lite folk och sen på lördagen tog jag bussen in till stan vid två kanske. Sen väl hemm aså gick jag på stan med min käre vän Tanja. Vi kollade bara runt lite och åt på mc. Sen åkte jag hem och vid fem så åkte jag till Emma där vi spendenderade kvällen... Där va Daniela, och under kvällen kom Olle, Anton och Elin. Sen sov jag kvar hos Emma. Mycket trevligt! Ja det va lite kort om helgen...! Nu ska jag och Tanja förbereda oss för den hemska uppvisningen! PUUSS!






lite snygga bildeer! :D

regn är inte kul!

Nu har jag vart och mött Madde så nu sitter vi hemma hos mig. Vi ska ta bussen till Nyköping vid ungefär halv fem. Sen får vi se vad som händer ikväll! I skolan idag va jag och Linnea och åt en snabbis på mc! Goott! Sen gick vi lite på stan eftersom att vi har typ en timmes rast eller nått. Hon köpte oxå ett par snygga brillor på hm! Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade friskvård. Ganska soft dag!:D Nu ska jag fixa mig lite och sen blir det mot Nyköping! Fast jag kommer hem imorn...Puuuss!


drar till hallen nu...

Nu ska jag ta cykel ner till duve och möta Tanja. Vi ska äta lite och sen är det träning!:D puuss!


Sometimes

Idag har det vart skit väder hela dagen! Jag blir så trött och tråkig av sånt väder, men nu har jag iaf snart klarat mig av dagen. Det va oxå konfirmation idag och det gjorde ju inte direkt saken bättre för i all regnblandad snö skulle vi ta oss på våra cyklar först till mc och sen till norr! kulkul vad de! Sen kollade vi med Elins mamma om hon kunde komma och hämta oss men det kunde hon inte så det va bara att hoppa på cykeln och ta sig hem när det va slut. Eller ja vi hoppade över kyrkan för jag orka inte och var/är tvungen att plugga... Sen har jag bara duschat, ätit och pluggat och nu ska jag fortsätta med de! PUUSS 

Läxor:
-Läsa ut en bok tills imorn som jag inte änns har börjat på
-Plugga på engelska prov till imorn
-Plugga till NO prov till fredag

för er som ville vet!:*


GRATTIS LINNÈA ZWEINIGER!

Idag fyller min lilla sötnos 15 år! Hoppas din dag har vart lika bäst dom du!
Älskar dig gumman! ♥♥♥



en liten sööööt bild på Linnéa iaf! ;D


I MISS YOU ♥

rubriken säger allt.

plugg...!

Nu ska jag lägga mig i soffan med mina böcker och ett glas coca-cola! Har massa att pluaa och det är väl det ända som kommer hända den här veckan känns det som just nu. Fast jag kankse måste klämma in träning emellan de oxå. Ikväll blir det till att träna barnen...! Men nu ska jag plugga matte! KUUL!
Vi hörs kankse senare!


måndag...!

Har kollat på en film för ett tag sen, tänkte sen att jag skulle försöka somna tidigt idag (eller igåt kanske man ska säga). Men nej det vill inte min hjärna så jag ligger här i sängen och kollar tv... kul! Kommer säkert va jätte trött imorn, men så kan de va ibland. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att somna men vi får väl se, god natt!


home sweet home!

Kom precis hem från Daniela. Jag och Elin åkte dit efter att vi hade vart hos Emma i hennes lägenhet. Har inte vart där än sen hon flyttade in, det va mycket fint! Vi gick dit efter att vi hade vart på stan och fikat, de va jag,Emma,Daniela,Elin,Marcus och Blomman...trevligt!
Iaf hemma hos Daniela åt vi lite och sen ladda vi ner några filmer, en av dom va The Grudge 3 som vi nu har kollat på, jag kommer inte ihåg om jag har sett den förut. Men det kanske jag har bara de att jag har blundat genom hela,haha!
Nu ska jag iaf ta en dusch och sen får vi se...!


fika på staden!

Nu ska jag snart börja fixa mig för vi ska ner på stan och fika på coffee house. Har inte gjort så mycket idag. Kom hem från Daniela ganska tidigt och då satte jag mig vid datan med en chokladkaka och sen har jag nu suttit här ett tag och kollat runt lite. Mamma och Mats kom hem för ett tag sen och nu är dom ute i trädgården och fixar... Längtar tills vi har fixat poolen och det är varmare ute så att man bara kan gå ut och hoppa i och sen lägga sig och torka i solen! Men det kanske är ett tag kvar... Men nu ska jag inte sitta här mer för nu har jag 45 min att fixa mig, puuss!


pizza time!

Nu har jag fixat min dator! Jag hade nått dubbelt pogram så därför har min dator alltid varit så full med minne.  Men nu har jag och pappa fixat de och den är nästan tom, hoppas det förblir så ett tag nu oxå!
Pappa är och hämtar pizza just nu så jag sitter här hemma och väntar på honom och hans kompis. Sen ska jag och mamma till min kusin som vi ska fira idag! Grattis! Senare ikväll ska jag nog till Elin ett tag med Daniela. Sen så vet jag inte så mycket mer vad som händer idag. Är så trött efter Sälen och allt så jag hoppas att jag kanske får sova lite..! Men nu kom pizzan, kraam!


movie!

Nu åkte precis Anton hem. Vi va på ica och handla lite för ett tag sen. Nu ska jag,Daniela och Maggan sätt på någon film och äta lite gott! Vi ses imorn, puuss!


promenad i solen

Nu har jag precis gått en långpromenad med Maggan. Jag ska va hundvakt med Daniela ikväll så jag va tvungen att gå hem till mamma och hämta lite saker och då tog jag med mig Maggan.
Tidigare idag så gick jag först ner på stan efter skolan med Daniela för hon skulle köpa en jacka, sen gick vi hem till henne och kolla lite tv. Sen ringer pappa och frågar om jag vill följa med honom typ till Flen och sen äta, och jag har ju vart borta en vecka så jag följde med... Sen på vägen hem så stanna vi vid Elgiganten och köpte ett stort USB minne till alla mina bilder. På minnet kunde man typ lägga in minst trettio tusen bilder sa han i affären så det får väl räcka ett tag. Nu ska jag fixa lite med det och sen kommer väl Daniela efter ett tag och håller mig sällskap! Hoppas alla får en trevlig kväll! :*


beställt!

Glömde säga att igår så beställde vi i familjen lite saker från junkyard, det fick bli en fred perry tröja och väska för mig!:D






hemma...!

Efter kanske fem timmars bilresa, eller ja det kändes som de iaf är vi nu hemma i lilla katrineholm! Ganska skönt faktiskt. Idag skulle vi ta ett sista åk innan vi skulle lämna tillbaka skidorna för vädret blev från skinande sol till snö blandat regn! Så det blev bara tre sista åk för man såg ingenting. Men det fick räcka... Nu har jag iaf duschat och sitter nu och kollar tv. Ska snart plugga lite eftersom att jag ska till skolan imorn och vi har so prov, kul!
 
tog en liten fin bild på den lilla stugan oxå!


like me

Idag blir det både Hundfjället och Tandådalen. Men vi börjar med Hundfjället eftersom att jag ska försöka på mig att åka bräda och då är det lättast i Hundfjället. Önska mig lycka till!
Nu ska jag göra mig klar så att vi kan åka snart...PuuusS


experium

Idag har vi åkt skidor som vanligt i Hundfjället. Det va lite kallare idag men fortfarande fint väder med mycket sol! Nu börjar det gå så bra med skidor så imorn tror jag att jag ska hyra en bräda och testa! Vi får väl se hur det kommer gå, hahaa! Vi va inte där så länge för vi hade tidigare planerat att vi idag skulle till de nya "experium" som finns vid Lindvallen. Så din åkte vi ungefär vid halv fyra. Det är ett vattenland med ett spa också skulle man kunna säga. Eller i spat som vi också va på va det massa olika sorters bastu och olika rum som vad bra för olika saker... Man kunde också pröva på att surfa i någon jätte stor bassäng, men det gjorde vi inte den här gången det kanske blir nästa. Men vi kollade när massa andra körde och det såg lite läskigt ut. Men så vi va där till klockan åtta ungefär. Sedan köpte vi med oss mc hem och åt. Nu på kvällen har vi spelat lite kort och nu ska vi nog snart gå och lägga oss...puss på er!











lite bilder från experium


Första åket avklarat!

Nu har vi precis kommit hem från backarna i Hundfjället. Det är väldigt bra backar där och de är oftast där vi åker när vi är här i Sälen. Just nu är vi hemma i stugan och ska äta och lite så sen blir det kvällsåkning i Hundfjället igen. Alltid när jag har vart i fjällen har det vart ungefär vid sportlovet då det är massa snö och storm. Nu är det faktiskt riktigt skönt, solen skiner och det är inte alls lika mycket snö. Det är kul med lite förändringar! Men nu ska jag ta någonting att äta innan vi ska åka igen, puuss! 










lite fina bilder från min digitalkamera idag...;)


framme!

eller ja, vi har varit framme ett tag men vi har hunnit ätit, packa upp alla kläder och bädat sängar m.m.
Ja, vart ska jag börja resan hit var kanske inte så jätte lyckad. Det började med att vi hörde ett konstigt ljud precis när vi hade passerat Läppe. Vi stannade direkt och gick ut och kolla och såg då att vi hade fått punka på högre fram däck! KUL! Först visste vi inte direkt vad vi skulle göra, då kom det ut en gubbe från huset där vi hade stannat precis. Han sa att han hade däck i samma "storlek" eller nått, så han tog fram de, men sen när vi skulle sätta på de så passa de inte. Så vi fick sätta på reserv däcket som är typ hälften så smalt som de andra däcken och så fick vi köra i 70km/h till Örebro där vi fick köra till en däck service affär och dom fick sedan laga däcket. Resan blev typ en timme extra. 
Ja så bra började våran resa... vi får väl se vad som kommer sen! Nu ska vi ha en liten spel kväll och imorn blir det till att åka till backarna! Kram








reserv däcket som var jätte tunt!


mot sälen...!

Gick upp klockan sex nu på morgonen för att jag skulle bli klar med packingen, som jag nu är! Har också fixat mig själv så nu ska jag bara äta lite frukost så är jag helt klar sen! Hoppas bara jag inte har glömt nått, de är mest de jag är orolig över, men det tror jag inte. Annars finns det ju affärer där uppe...!
Har inte tagit någon åksjuketablett heller men vi får väl hoppas att det går bra ändå på bilresan. Nu ska jag äta lite frulle! KrAAAAAAm!


scream queens!

Nu har jag lagt fram lite kläder på sängen, varje gång jag ska åka någonstans är det alltid lika svårt att packa! Hur mycket av det och behöver jag det? Sen har jag tvättat nu på kvällen eftersom att jag har vart hos pappa så mycket av mina kläder är fortfarande blött, så jag kan inte packa klart förrän imorn bitti. Då blir det till att gå upp tidigt eftersom att vi ska åka vid åtta tror jag... Men det går alltid lättare att gå upp tidigt när man ska göra nått annat än att gå till skolan t.ex. Men nu ska jag fortsätta riva runt i min lilla klädkammare! puuss


"försenat inlägg"

Sitter just nu hemma hos pappa som jag har gjort ungefär hela dagen. Förutom att vi va i skogen med Maggan ett tag, handla lite gott och blandat på ica och hyrde två filmer som vi har kollat på idag. De va nämligen så att jag lovade pappa igår att jag skulle va hemma hela dagen idag, och jag klarade de! Har nämligen inte sovit hemma på hela påsklovet och sen åker jag ju till Sälen på söndag och är borta en vecka så... Men de va faktiskt inte så farligt att bara ligga och ta det lugnt en dag! riktigt skönt faktiskt!
Igår va vi hemma hos Anton skoog (blomman,marcus,olle,rasmus,elin,daniela och linnéa om de ska va exakt) det va riktigt trevligt! Pappa kom lite senare då och hämtade mig, daniela och linnéa. Då skjutsade vi hem linnéa och daniela som skulle sova hos daniela, sen åkte jag hem till pappa och sov.

som ni kanske märkte så skulle de här inlägget igentligen ha lagts ut igår men datorn lagga och sen gick det inte att logga in på blogg.se igen så jag lägger ut de nu för jag orkar inte skriva om... kraaam!

film time!

Nu ska jag och Linnéa tvätta bort sminket ta på oss sovkläder och lägga oss i sängen och sätta på en film som vi va och hyrde nu föt ett tag sen... Sen blir det till att sova eftersom att vi ska upp tidigt imorn! Hoppas nu filmen är riktigt bra, annars blir jag arg, kiiss:*


sura bilar är gott!

Igår va jag, Daniela och Linnèa med Antonb och Mackan. Vi fick skjuts av Linnèas mamma till Anton... Vi gjorde inte så mycket va på hans rum och kolla på massa snygga bilder på lilla Anton, haha! Sen va vi och åt pizza på Nobel, gick tillbaka till Anton och sen kom Linnéas mamma och hämtade oss och vi åkte förbi och hämtade upp Elin sen var det dags för bio. Vi kollade på "Alice i underlandet". Det var helt okej faktiskt! Den var typ två timmar lång och sen åkte vi hem till Elin och sov där. Mysigt va de!
Idag har jag, Daniela och Linnéa gått på stan och käkat mc! Sen gick Daniela hem och jag och Linnéa tog oss ända bort till Lövåsen! Vi gick ditt handla godis och sen gick vi ända hem till mig igen!:o Nu ska vi snart åka och hyra film och handla mat tills imorn då jag och Linnéa ska jobba på Mats jobb. Så de är de jag och Linnéa ska göra imorn! önska oss lycka till! PUSS&KRAM


Alltid lika glad!



mot Linnéa...!

Idag så gick jag ner med Ebba och Ola till duve. Först kom Ebba till mig vid halv två sen gick vi och möte Ola. Sen tog vi cyklarna ner till duve. Där kolla vi innebandy, sen åkte vi hem till Ola och kolla på en dvd från när han gick i sexan! HAHAH de va skooj! :D Sen åkte vi ner med dom andra killarna till duve och kolla på finalen. Det gick bra och dom vann! GRATTIS! Sen gick vi hemåt, fast vi stod typ i en timma och prata. Det har vart riktigt varmt och soligt väder idag oxå! Men sen nu mot kvällen blev det lite kallt. Senare ska jag och Linnéa till Daniela där vi ska spendera natten. Trevligt! Sen imorn tror jag vi skulle va med några...pusssen


knock you down

Sitter hemma hos Linnéa och vi har fixat oss lite för vi ska ner på stan hade vi tänkt. Vi ska nog gå ner eftersom att det är ett fantasktiskt väder ute idag! :D
Igår va jag hos min morbror dårå, det va väl trevligt. Kom hem vid elva och då fick jag skjuts till Rasmus där Linnéa och Daniela va. Sen gick vi hem till Linnéa och åt glass kolla på "the messenger" och sen sov vi... Mycket trevligt! Men nu ska jag leta rätt på Linnéa som har sprungit iväg någonstans, Seeeuu!:*


andra april

Idag sov Daniela och Linnéa hos mig. Igår hjälpte vi till när Linnéas lillasyster hade kalas,haha! Innan de va jag och Daniela och åt på mc efter skolan. Vi gjorde inte så mycket igår kväll vi badade och kolla film. Idag ska vi till duve på dagen så vi ska snart börja göra oss klara. Daniela har åkt hem men hon kommer sen igen. Senare ska jag till min morbror som har fyllt och fira han. Det blir väl lite partyy och om jag inte kommer hem för sent så ska jag sova hos Linnéa. Eller ja jag får väl väcka henne och Daniela om jag kommer hem för sent. Men nu ska jag inte sitta här mer, puuss!


RSS 2.0