YEEEES



Vanlig dag i skooool.
förutom att vi hade två och en halv timme lunch så vi drog ner på staden.
 hittade nyss lite gott i skafferiet (eller nått)
senare drar jag till dadi!
hihi
 PUUSS


fotofotofoto

Nu har vi flyttat klart hemma hos pappa och igår va vi på ikea och handla. Vi handla också en ny tv som kommer på onsdag. Det känns skönt och lägenheten är fin fin! Men ikväll sover jag hemma hos mamma och sovmorgon imorn bitti har vi. Vi har också två och en halv timmes mat rast imorn för vi har ingen historia. Idag fota vi hela morgonen. fett nice! Men nu ska jag fortsätta kolla tv,puss!


__________________________

Sitter hemma hos pappa för var tvungen att fixa lite saker inför imorgon då vi flyttar till en annan lägenhet här i stan. Vi packade ihop allt igår så allt är färdigt nu. En vecka i skolan har nu gått och det känns bra. Idag hade vi film på schemat så vi fick sitta och kolla på massa film klipp och prata om det. Så mycket man inte tänker på när man kollar på film. Det var interessant! Slutade halv tolv så har hunnit med ganska mycket nu. Mamma kommer snart och hämtar mig då ska vi åka och handla. Senare ska jag va med tjejorna, vet inte riktigt vad vi ska göra men ska upp tidigt imorn och flytta så det blir lugnt för mig iallafall! Seeeuu


someone like yoooou

Tre dagar i skolan nu och det ruuuullar på. Riktigt kul! Glad att jag valde den här linjen och ångrar mig inte, verkar verkligen super. Surt är att vi inte får våra datorer förrän om typ två veckor. Meeen får hålla ut! Efter skolan idag drog jag och Linnéa förbi mig och sen till tandis så sitter här med värk i tänderna, men det är sånt man får tåla. Imooorn har vi lite sovmorgon och sen har vi digitalt skapande nästan hela förmiddagen! Vill bara till skolan, tror inte att det kommer vara så långt. Men kul så länge det varar. (KAAN inte ladda in mina bilder från mobilen och haaar prövat allt, får damp!) hjälp


bästaste

fuck it, i'm young.

Imooooooorgon börjar skolan. Taggad till tusen. Ska börja städa lite på rummet och sen blir det att börja packa en väska för ikväll sover jag och linnéa hemma hos dominika. Vi tänkte att vi kunde göra sällskap eftersom att vi ska gå i samma klass. Vi kommer ha det grymt! Igår va vi hemma hos bäck på krök. Senare drog vi ner på stan och hängde lite på tallås för första gången på år. Rolig underhållning och skratt! Kul va det iallfall. Men nu ska jag börja fixa så jag kan dra mig snart, puss!


fridaaay

Vaknade hemma hos emma idag efter en trevlig kväll med alla tjejor. Vi drog lite senare ner på stan och kollade runt och köpte en kalender till skolan. Nu sitter jag hemma hos mig med sara och vi väntar på att alla ska bli klara så att vi kan gå hem till min pappa och va där ett tag. Sen får vi se vad som händer. Hoppas att det går att hitta på något trots vädret.
glasögon?


do it like i do

Idag vaknade jag vid nio och kunde inte somna om... Lite skönt att vända tillbaka dygnet, men imorn kommer jag väl vända tillbaka det igen. Nej men när skolan börjar vänjer man sig väl efter ett tag, kan man hoppas. Vid tre så drog jag till ica och möttee upp mina vänner, vi drog till gastuberg och fika. Kännnde att det va på tiden att stiga upp ur sängen. (två dagar känns litee bortkastat.) Vi drog sen efter några timmar för det såg ut som om det skulle börja regna. Nu ska jag snart hem till emma, vi ska dricka coolaaa, kollaa film och mysa. Sen ska jag väl ramla mig hemåt lite senare. För imorn blir de övernattning hos emmas mamma med alla tjejor. MYS.





people change, things goes wrong, shit happens but life goes on, right?

.

king of my on life

Idag har jag och mamma vart på smultronstället. Kan ju bara säga att det tog längre tid att välja glassen än va de var att sen äta den. Det finns ju för mycket att välja på. Men gott va de! Vi kom hem vid fem och sen har jag inte gjort så mycket, mamma och jag kollade just klart på en film. Igår va jag, madicken, jennifer och emma ute och hade trevligt. Vi va först här hemma hos mig och sen så drog vi vidare. Emma och jag gick sen hem till mig och sov. Mysigt! Nu är det en vecka kvar innan skolan börjar. Hoppas den går fort, känns ibland som om man bara slösar bort en massa dagar på ingenting.



laugh out loud

Sittter med lilliz i sängen hemma hos mig och vi ska snart ner på staden och möta madde som kommer med bussen. Emma sov här med oss inatt också. Vi va nere på kk-joggen igår och kolla på alla som sprang i regnet. Blev lite kallt efter ett tag så vi bestämde för att ha mys kväll hemma hos mig. Men vi tog en sväng lite senare till familjen Berg där de va trevligt folk. Vi klara oss från regnet iallafall. Hoppas det inte regnar ikväll för då blir de trååk. Nu ska vi hoppa vidare i sängen, puuss! 





you have been the one for me

Nu har jag deeegat klart i soffan känner jag och ska nu börja dra mig åt madicken. Spenderar natten där också tror jag. Vi får se vad vi hittar på! Imorn är det kk-joggen som gäller. Två veckor kvar till skolan. Någon månad kvar till födelsedag. Snart utomlands! Deeee rullar på.

 


on my own

Igår så gick jag, madicken och sara ut på en kvälls promenad. Det va lite kallt i slutet och kom hem vid halv tolv. Det va ganska skönt att komma ut lite eftersom att mamma och jag låg inne hela dagen för att det va så tråkigt väder ute. Vi gick en sväng till ica och köpte kladdkaka och glass sen låg vi inne och kolla films. mys
Idag ska jag ner på stan en sväng och kolla läget med sara och madicken. Ser ut att va lite bättre väder ialla fall.



kajrocken 2011


djulöööö

Nuuuu drar jag och lz ner till djulö för lite sol sen blir de kajrocken med käraste elin och fleeeer väänner!


you're my only hope

Vaknade för ett tag sen, har ätit frukost och ska snart fixa mig. Men först tänkte jag skriva lite så att bloggen inte dör ut helt. Igår va jag med madicken. Vi satt hemma hos henne och sen tog vi en tur med moppen runt typ hela stan. Sen drog vi ut och träffa grabbarna. felix, blomman, madicken och jag va hemma hos mig ett tag och kolla film. Sen drog jag hem för det har vart lite för många sena nätter på senaste tiden så försöker lägga mig lite tidigare, haha lyckas sådär! Men nuuuuu ska jag kila, puss!


RSS 2.0