alorse on danse

Igår var det toppen väder och jag, Madde och Daniela låg vid poolen hela dagen. Vid typ två fick vi för oss att gå en promenad i den steekande solen så vi tog på oss ett par shorts och sen gick vi hela djulöallléeé, under gastuberg och sen genom kyrkogården och hem. Det va det jobbigaste jag gjort på senaste tiden. Men sen när vi kom hem så fick vi mat och sen badade vi. Vi gick ut vid sju och kom hem vid halv tolv, mycket trevligt!
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi prata om djulö men det ser inte ut att va så bra väder ute, vi får se vad vi hittar på! Madde åker ialla fall hem idag:( sen kommer jag inte få träffa henne på typ en månad:o
 kommer sakna dig
Men nu ska vi gå upp och äta frukost efter att jag lagt upp bilderna under...PUUSSEN!



madde på besök!

Kom precis in från en blöt ute kväll med folket. Jag, Madde och Daniela gick ut vid typ halv sju och då va vi med Borre och Ivan. Vi va också med fler men orkar inte skriva alla så... Madde, jag och Kristopher fick för oss att gå lite crazy nu innan vi skulle gå så vi badade lite i vattenspridarna eller vad det heter vid järven plan, det var ganska nice faktiskt så nu ska vi torka lite innan vi ska lägga oss i sängen och kolla på film. Ska bara tvätta bort sminket som är över hela facet. Imorn blir det steeek vid poolen som gäller med bruttorna sen får vi se, Madde åker troligtvis hem...:( KRAAMIS!

(bilder kommer imorn...)


nyköping

Är just nu i Nyköping med Daniela Nyköping. Vi åkte hit igår med hennes mamma efter att jag, Emma, Madde och Daniela solade och badade poolen hemma hos mig. Fick faktiskt lite färg! Sen gick vi ut ett tag och träffa Borre och Ivan sen åkte vi hit. Vi gjorde inte så mycket igår, va ute ett tag och sen va vi inne och kolla film på natten, eller ja vi kanske man inte kan säga för dom andra somna så jag satt uppe själv till typ halv tre. kul!? Ajaa, nu ska vi fixa oss och gå ut sen tar vi en buss som går in till stan vid tre. PUSSEN!

dear john

Nu har mamma och jag kollat på filmer "dear john" en riktigt bra film som jag verkligen tycker att ni som inte har sett borde kolla på. Det va en ganska skön kväll idag med bara hemma mys, va ett tag sen så det skadar inte.
Imorn eller ska jag kanske säga senare idag så ska jag till Nyköping och sova hos Madde med Daniela.
Men nu ska jag lägga mig och kolla igenom tv kanalerna på tv:n, godnatt!


Nu var det ett tag sen...

...jag la in ett inlägg så här kommer det!:D
Inatt sov jag och Madicken i hennes mormor och morfars husvagn som står på djulös camping. Vi åt god mat och jag badade för första gången i djulö, hahaa! Fast enligt Madicken var det inte ett dopp för jag doppa mig inte över huvudet men nästan, så vi säger att det va ett dopp. Sen spela vi lite vollyboll eller ja... vi försökte men det gick inte så bra eftersom att vi bara va två så det blev ganska mycket spring. Sen skulle vi ut och då träffa vi Emma och hennes kusin ute vid djulö ett tag och följde vi Madickens syster till djulö herrgård. Sen tog vi cyklarna och cykla enda bort till Sandbäcken för att träffa grabbarna. Vi va ute ett tag och träffa massa folk och sen åkte vi tillbaka till djulö efter ett tag. Ja det va typ det vi gjorde, inte så mycket men kul hade vi ändå!
Idag så har vi inte heller gjort så mycket, cyklat och vart här hemma hos mig. Imorn blir det djulö som gäller med girlsen, nu ska jag snart kolla film med mamma men först lite bilder som jag och Madicken bjussar på, puuusen!








Älskar dig gumman <3


rubrik!?

Hinner inte blogga så mycket nu på dagarna som ni kanske märker, men det kommer säkert bli så mycket nu på sommaren. Inte för att jag lägger in så mycket i vanliga fall men ändå...
Veckan som kommer ska jag faktiskt vara duktig och jobba lite, får såklart pengar för det men jag måste då också gå upp klockan sex på morgonen. Men så kan det va! Får i alla fall ihop lite pengar nu inför sommaren med alla semestrar och så.

Glömde också eller ja rättare sagt hann inte lägga upp några bilder från när vi badade i poolen så här kommer några, hahaa!
Sen har vi ju också hunnit med och tältat men tror inte jag lägger upp några bilder därifrån...
PUUSSEN OCH GODNATT!










lite bilder från igår

Igår grillade vi tjejer ju hos Elin så här kommer lite bilder...



snabbt inlägg

Skulle precis lägga in lite bilder från dagen när jag sen vad mycket klockan är. Ska möta Elin om några minuter så ska bara slänga på mig någon tröja och sen ska vi till ica och handla lite till kvällen. Det blir grillkväll hemma hos Elin så vi måste köpa nått att grilla. Bloggar när jag kommer dit, eller senare för det blir till att sova hemma idag... ganska skönt faktiskt! Men nu ska jag draa, puussen!


release me

Igår var jag med Linnéa, Daniela, Emma och Madicken... Vi va ute ett tag och sen sov jag hemma hos Daniela med Linnéa. Kvällen var väldigt skooj och galen!
Nu ska jag göra mig klart det sista sen ska jag ut och va med folk någonstans, ha de' bra!


is this real

Igår var jag och pappa som sagt och åt hos en kompis. Eller åt och åt, vi fikade. Jag och pappa köpte med oss glass och jordgubbar, hur gott är inte det?! Vi satt ute på trappen och fikade, det duggade lite då och då fast det var fortfarande sol så vi behövde inte flytta oss... Sen åkte jag hem till mamma efter det, då kom också Madicken. Vi va hemma hos mig och gjorde inte så mycket. Lite senare cyklade vi till Tallås där vi va med massa folk. Sen sov Madicken, Daniela och Emma hos mig.

Lite bilder som jag tog igår när vi fikade hos Thora...











118 800

Madicken smsar: Hur många killar kommer jag hångla med under sommarlovet?

180 800 svarar: Du kommer inte göra mycket mer än att hångla, du glömmer bort både att äta och att gå på toaletten och vaknar upp i augusti som en sönderhånglad lortgris!
 
HAHAHAH jaa vi får väl se...:D


MALLORCA!

Då var resan bokad och klar! Den första augusti åker jag, pappa och Erik till Mallorca i en vecka. Maggan får stanna hos farmor och farfar, hahaa!


coca cola

Sitter just nu hemma hos pappa. Vi har vart och handlat lite överallt uppe på lövåsen. Det blev massa saker till hemmet och såna saker. Pappa ringde klockan nio i morse och sen hade jag en kvart på mig att komma upp innan han kom och hämtade mig. Jag åt frukost här och sen åkte vi. Snart ska vi kolla reosor och sen ska vi ut till pappas kompis och äta. Sen blir det till att va med vännerna...
Igår kom jag hem vid halv tolv, fick skjuts av antons mamma hem. Innan va vi hemma hos Emmas pappa med massa folk och sen gick vi ut ett tag när hennes föräldrar kom hem. Jag hade det ialla fall trevligt och hoppas alla andra också hade det!
Men nu ska jag hjälpa pappa så att vi sen kan beställa någon resa iår! Kraaam


They say bad things happen for a reason

Va på stan förut och fika med Emma, Elin och Linnéa på coffeè house. Vi pratade och satt där i någon timme, sen gick vi och köpte dricka och sen gick jag och Elin hemåt och dom andra med. När vi väl började gå så kom regnet, som tur va inte så mycket så vi hann hem utan att bli genom blöta...
Snart ska Daniela komma och hämta mig så ska vi åka hem till Emmas pappa pch va där, sen får vi se vad som händer har typ inget planerat, puuussen!




babyliss plattång/locktång

Igår när vi skulle fixa oss till skolavslutningen så slutade helt plötsligt min plattång att fungera?! Det gick bara inte att starta den, som tur va så hade mamma kvar kvittot så hon åkte upp till elgiganten och så fick jag en ny. Det va tur för den är riktigt bra! :D
För er som behöver en plattång så kan jag verkligen rekommendera den här!


mot Elin...

Drar mot Elin nu, har vart hemma och städat efter gårdagen som blev lite galen men skojig. Vi va massa folk här på kvällen och va ute lite senare, sen gick jag, Elin, Emma och Daniela hem till Elin och sov. Men nu ska jag inte sitta här för jag får massa sms att jag ska skynda mig för vi ska ner på stan och fika, så puusen på er så bloggar jag mer sen...


lookfortoday


promenad med mammsen

Lägger in ett till inlägg medans dom andra sjunger lite sing star, haha!
Jo, igår va mamma och jag ute och tog en promenad ute i kvällssolen. Ganska fint väder va det då om man jämnför med nu :( varje skolavslutning blir det regn...
Men lägger ut lite bilder som jag tog, inte dom bästa men...(:







skolavslutning

Idag sov Daniela, Emmaoch Madicken här. Vi hade det mysigt på kvällen genom att ta en lång dusch, daaansa, sjunga och kolla tv tillsammans. Vi vaxade också våra ögonbryn. Imorse gick vi upp vid halv sju eller nått och började fixa oss. Sen fick vi skjuts av mamma till skolan klockan halv nio och vai skolan i typ en timme och sen kom honoch hämta oss igen. Vi har ätit och nu gör vi inte så mycket, senare skavi äta på rohdos och va med folk. Ha en bra skolavsluting allesammmaans!




walking on sunshine

Sov hos Linnéa inatt med Daniela. Vi hade det mysigt och kollade på en film, eller ja jag kollade på film för dom somna efter ett tag...haha
Imorse vaknade vi vid sju och halv åtta gick vi upp. Vi började klockan nio idag och då städade vi våra skåp. Sen tog vi cyklarna och åkte ner till duve där vi med klassen skulle spela bowling. Jag, Peter, Anton och Khristopher spelade och jag vann såklart! Riktigt kul eller vad säger ni? Sen åt vi lite med klassen och kollade på när niorna mötte lärarna i vollyboll.
Nu ska jag snart åka till Daniela där några mer är tror jag, sen får vi se vad som händer. Madicken och Daniela sover här i natt för imorn bitti ska vi fixa oss tillsammans inför skolavslutningen. SISTA DAGEN I SKOLAN! Hur sköönt är inte de, sen börjarvi i nian! Jag kan inte fatta det, jag har alltid sett nior som stora... och nu går snart jag där.
Men nu ska jag ta en macka och sen åka, puuussen!
(sorry, men har inga bilder för tillfället...)


header

Gjorde en tillfällig header nyss eftersom att jag inte kan somna, den får va till jag har tid att göra en lite noggrannare. Men nu ska jag försöka sova, godnatt!


sing star

Nu har jag vart hemma hos Emma nu på kvällen. Vi va på ica och köpte lite gott och sen gick vi hem och körde sing star. Trevligt! Gick hemvid halv tio och nu sitter jag och kollar på tv. Har också försökt fixa med Ipoden, eller ja kollat hur man laddar ner spel men jaa, har inte så mycket att säga om det... det gick inte så bra om jag säger så. Men jag fårfixa det nån annan dag orkar inte just nu, ska kolla tv klockan 23.00 och sen blir det sängen.
Imorn efter skolan tror jag det blir ner på stan med Madicken och Elin för att kolla lite saker, har inte handlat nått till skolavslutningen men jag orkar inte bry mig. Vi får se hur det blir med det, puussen!


måndag

Nu dom sista dagarna så är det inget speciellt i skolan och lektionerna är bara onödiga och tråkiga. Men snart är det slut med det!
 Efter skolan gick jag, Emma och Daniela ner till stan för och hämta Maggan som var hos min kusin. Sen gick vi hem till mig och då kom också Elin. Vi prata lite och gjorde inte så mycket... Vi kanske ska ses lite senare eftersom att alla dom plus Madicken ska sova hemma hos Emma för att dom har sovmorgon imorn! Som vanligt... Men nu ska jag sätta mig i soffan med pappa och Maggan, kraaamen!


Natíonaldagen

Idag har det vart nationaldagen. Vaknade hemma hos Madicken vid nio av att Daniela skulle åka hem och sen lite senare vid tio åkte Emma hem. Jag stannade och åt frukost med Madicken och sen kom mamma och hämtade mig. Vi åkte och kollade på en lägenhet vid söder, men det var alldeles för stor och komplicerad med under och över våning och det är ju bara mamma och jag så vi kände att vi inte behövde det. Men på tisdag ska vi kolla på en till. Efter att vi kollat på lägenhet ialla fall åkte jag till pappa, vi käkade på kings och sen åkte jag till djulö med Madicken. Vi va med Marcus, Ablin och Ebba ett tag. Sen lite senare så åkte jag och Madicken ner på stan. Vi mötte Marcus och Blomman när vi satt i stadsparken. Vi satt där ett tag och sen efter ett tag åkte vi hemåt. En riktigt trevlig dag faktiskt! När jag kom hem åkte jag och pappa till ica och handla glass som ligger i frysen och väntar... Men nu blir det lite bilder, njuuut!



mobilbilder...


nyklippt!

Nu har Madicken klippt klart. Det blev inte så jätte kort men några centimeter kan man säga! Sen klippte hon luggen också! Hon skulle kunna bli frisör nu redan, tacktack! :D


Paper planes

Sitter just hemma hos Madicken. Hon sitter och klipper mitt hår, det blir ganska kort faktiskt. Vi får se hur det blir i slut ändan. Hon är ju inte direkt frisör, men hon vill bli så då sa jag att hon fick träna lite på mig, det växer ju ut ändå...
Förut va vi och åt pizza på kings och nu väntar vi på att Daniela och Emma ska komma hit. Sen blir det mys hemma hos Madicken hela natten lång.
Imorn är det söndag och jag ska till pappa för att äntligen beställa en resa förhoppningsvis. Det är jag som inte har kunnat bestämt mig, men nu får jag ta tag i det! Det blir ialla fall någonstans i Spaninen. Det kommer bli riktigt trevligt! Ligga i steekande sol och bada i havet!
Men nu ska jag slänga upp lite bilder!





norrköping

Jahaa, idag blev det norrköping med Isadora. Det var en mycket trevlig dag med många händelser på vägen kan man säga, hahaa! Det börja med att lilla Isadora kommer lite försent så vi hinner precis i tid till tåget. Sen gick vi trevligt hela dagen och shoppa och sen i slutetskulle vi springa tillbaka till en affär men hann tyvärr inte, vi kom på gränsen försent till tåget då vi skulle köpa biljett och det va stängt. Vi stod som två frågetecken och visste inte vad vi skulle göra. Som tur va så va tåget försenat en kvart så vi hann tänka vad vi skulle göra. Vi hitta en biljettautomat och köpte en vuxenbiljett. Det tänkte vi skulle gå, men icke sa nicke. När vi satt på tåget och hon som tar biljetter skulle kolla på våran sa hon att det var fel biljett och att nästa gång skulle vi få betala 600 kronor var. Men kul hade vi!:D
Nu på kvällen har jag vart med Emma och Daniela som också sover här, vi har vart ute med några och nu ska vi snart sova. Men jag slänger in lite bilder innan...PUUSSEN











biljetten som förstörde allt!


soool och baaad!

Sitter på altanen eller vad man ska kalla det och sola med Madicken, Emma och Daniela. Riktigt trevligt! Idag är vi lediga från skolan för alla lektioner blev inställda. Vid tre ska jag och Isadora till Norrköping och shoppa. Har inte vart där på år men jag har inte så mycket pengar så jag kommer kanske inte handla så mycket men jag känner inte att jag behöver något speciellt just nu så det gör inte så mycket. Men nu ska jag gå ut och lägga mig i solen igen, haa dee göött!





godnatt

Nu ligger jag i sängen och ska snart sova. Fast jag är inte så trött så det blir väl tv ett tag först, som vanligt. Sätter den alltid så att den stänger av sig av sig själv. I alla fall, var ute med Emma och Madicken förut. Vi va på söder med några och gjorde typ ingenting.
Men nu ska jag lägga mig för imorn bitti har jag bestämt att jag ska gå upp direkt när klockan ringer så jag slipper försova mig hela tiden. Och sen så ska det bli så himla varmt imorn så då måste jag va pigg! PUUSS PÅ ALLA!


already gone

Sitter och väntar på att lååångsammmaa Linnéa Zweininger ska komma så att vi kan åka vidare till Emma. Men det verkar ta en hiimmla lång tid så jag hinner ju till och med lägga ut ett inlägg. HAHAA men jag älskar henne ändå!
Idag slutade jag i alla fall klockan tio, ganska skönt faktiskt. På lunchen åt jag också på mc så den här dagen har vart riktigt soft! Vid tolv-ett så kom Linnéa, Madicken, Daniela och Emma hit. Lite senare Blomman, Marcus, Peter, Anton och Marcus. Vi har vart här hemma hos mig och badat och solat i typ fyra timmar, så nu är vi alla brända...

Bilder får någon som har skicka för jag vet inte vilken kamera som togs kort med ;D

Men nu ska jag möta Linnèa, pppusen!


RSS 2.0