bilder











några av bilderna från i söndags:)


gymnastik!

Äntligen hemma efter en lång dag i södertälje. Gick upp halv sex och sju gick bussen från duve. Jag och tanja gick ner på stan till klockan ett. Sen va det bara att börja fixa hår, byta om och sminka. Tävlingen gick bra och jag tyckte alla gjorde riktigt bra ifrån sig. Det blev en tredje plats i hopp! Nu ska vi fortsätta träna så vi blir ännu bättre till RM. Hade med mig kameran, men bilderna kommer imorn!:) PUSS!


dance with somebody

Sitter just nu i mörkret och har laddat ner musik och spel till ipoden. Måste ju ha något att göra på bussen imorgon! Är inte så taggad just nu men det kommer väl. Idag vakna jag upp hos emma. Åkte till dom igår efter att jag vart med ida och astrid hemma hos mig. Madicken sov också med oss, mysigt! Sen sprang jag ner på stan för att möta tanja. Vi gjorde lite köp inför tävlingen. Men nu ska jag kolla på körslaget igen! PUSS


金曜日 Friday Vendredi Fredag

Idag kolla vi på söders musikal. Den va riktigt bra tyckte jag. Men måste såklart säga att våran va bäst! Efter de hade vi lite massage på friskvården och sen va det dags för franska prov och muntlig redovisning. Det gick faktiskt ganska bra och nu behöver jag inte längre tänka på det! SKÖÖÖNT! Det har plågat mig hela veckan... Efter de va skolan slut. Ska bara ta det lugnt idag. Ikväll ska jag kolla på musikalen igen med Ida och Astrid. Skulle igentligen till Elin men det får vänta. Senare ska vi kanske va några nära och kära hemma hos mig! Det blir nog mysigt. Måste ta det försiktigt så jag kan gå upp tidigt på söndag för att åka till Södertälje. TAGGA!




2011-03-24

Idag är det sista träningen innan tävlingen i helgen. Känns sådär men, vi får göra vårat bästa. Ska va där vid fem och träna barnen först. Men innan de ska jag snart ner på stan ett tag och träffa Ida och kanske Astrid:) Imorgon är det fredag, längtar intee! Jag ska ha franska prov och muntlig redovisning. Känns sådäääär, men jag måste göra de. Hoppas de bästa! Men nu ska jag börja förbereda mig inför stan och träning, PUSS!


mot ica

Nu drar jag och möter Linnéa på ica sen drar vi till Emma där vi ska tillbringa natten:) PUSSEN!


born to make you happy

Slutade halv tolv idag. Vi hade hemkunskap på våra två håltimmar istället som vi hade. Det va skönt. Så nu har jag hunnit plugga en massa och klockan är bara lite över två.
Igår va jag, emma och linnéa på bibblan. Ebba va med oss ett tag också men sen gick hon och fika med Ola. Jag tror de va meningen att dom skulle plugga men det blev det inte så mycket av. När klockan va fem så gick vi hemåt. Lite bilder:)


:(

nu ska jag snart lägga ifrån mig datan och försöka sova.......godnatt


go my own way

Idag vakna jag och madicken upp i sängen vid halv elva. Efter att vi legat i sängen ett tag gick hon hem. Mamma och jag har kollat på film och tills solsidan har jag sovit. Igår va jag hemma hos blomman med skoog och kolla på körslaget. Det va bra och jag hoppas vi kommer långt!:) Sen kom jag hem vid elva, då gick jag vidare till sara och kolla läget. Eftersom att madicken skulle sova hos mig så va jag tvyngen att hämta hem henne. Lyckad lördag hade jag ialla fall! Snart blir det wild child på tv, den har man ju sett några gånger men den är skit bra. Sen hoppas jag att jag inte blir försyld, känns lite som de... Men har tävling nästa helg så jag måste träna. Nu blir det tv, PUSS!


promenad

Nu ska jag och Tanja ta en promenad i det fina vädret och kolla på när snön om igen smälter bort!:) PEACE!

tanja&louise

Kom till Tanja vid sex, nu har vi käkat och kollar på lite tv. Senare ska vi kolla ice age, min och Tanjas humor. Den är bra ska jag säga er.... faaast nä!! Vi bjuder på lite snabba pic.........WEEBBCAAM PUSSHEJS!


mean girls 2

Har precis kollat på film, mean girls 2. Den va helt okej! Nu väntar fyra timmar nere i hallen. Ska börja vara ledare på torsdagar också. Sen ska jag själv träna så mina torsdagar kommer vara i hallen. Men det gör ingenting för mig, PUSS!


lost with no direction

En trött vecka då man inte orkar blogga, en sån vecka har jag.
Idag hade vi också NP... kändes väl sådär, får se hur det gick sen. Fick också tillbaka HKK provet som vi hade innan musikal veckorna. Det gick ialla fall lite bättre. Efter skolan gick jag efter ett tag ner på stan med min käre vän Tanja. Vi kolla runt lite på sommarkläder. Nu börjar man ju få lite känsla av att sommaren kommer! Men kallt på kvällarna är det fortfarande. Frös ihjäl nu när jag skulle gå hem. Vi satt också och vänta på bussen i en halvtimme, sen kommer Tanja på att bussen inte går. SMART!
 hejsvejs

 



do it like a dude

Kursen gick bra! Det va mest lite information om hallen. Sånt som är bra att veta... Pappa skjutsa hem mig vid fem och nu har jag kollat på dagen efter melodifestivalen. Jag och madicken kollade faktiskt lite igår. Eller vi såg ialla fall att Eric Saade vann. Annars tycker jag melodifestivalen inte är något att ha. Men Eric är ju ganska så snygg så det va ju bra att de va han och inte Danny, eller vem de nu va som kom efter.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen så blir det SOOLSIDAN! Efter de är det också pretty woman på tv som jag ska kolla på. Kommer va död imorn men så kan de va, nu börjar riktigt skolan igen. Kommer sakna tema veckorna...:(



en bild på snygg Eric skadar ju aldrig


kurs

Nu ska jag snart dra iväg till gymnastikhallen för lite ledarkurs. Tanja ringde för ungefär en timme och sa de, så de va bara att packa sakerna hemma hos Madicken och åka hemåt. Tanja glömde också säga idag att vi skulle va demo gymnaster så de fick jag skippa. Men nu har jag fixat klart och ska snart dra mig neråt.
TACK MADICKEN FÖR EN UNDERBAR HELG!<3


fredag

Nu är musikal veckorna slut:( men lyckat har det varit och jag kommer iallafall sakna det. Nu fortsätter nationella proven och dom seriösa lektionerna. KUUL!
Just nu sitter jag hemma hos Madicken med Isadora. Vi ska ha lite mys här och jag ska sova här hela helgen. Men nu ska vi laga mat och sen får vi se vart kvällen bär, PUSS!



SÖÖTA MADICKEN <3


@emmaa

Sitter just nu hemma hos emma. Vi har övat hela dagen och nu ska vi snart tillbaka till skolan för smink och fixning. Sen gäller de!:) Lite nervös men hoppas allt kommer gå bra! Ska kanske sova hos Madicken ikväll, vi får se. Men nu ska emma packa sin väska och sen drar vi till skolan. Mycket att göra nu!!!:D PUSSHEJS!




liter blider från emmas data


maaaaadicken

Jag och Madicken sitter just nu i min säng och ska mysa. Efter skolan idag va jag på stan och fika eftersom att det är fetttsdagen idaaaag så åt vi semlor. Åt någon special med vaniljgrädde och jordgubbar, supergott! Har också en här hemma i kylen som väntar på att bli uppäten imorn. Körde riktigt jobbig styrka på gymnastiken idag så hoppas på träningsverk imorn. Men nu ska jag lägga mig under täcket! GODNATT!

lite mobilbilder från dagen


BUUH!

Då var det ny vecka igen. Sista musikal veckan. På torsdag gäller de! TAGGA
Har inte orkat blogga i helgen så det blev tre dagar utan. Men så kan de va. I fredags va vi hemma hos Dominika och i lördags va jag en stund hemma hos grunkan och sen efter ett tag drog jag till Elin. Där va Madde, Emma och Madicken. Jag sov också över där. På lördagen och söndagen har jag också tränat i nya hallen. Riktigt nice! Idag har jag världens träningsverk. Men ska dit idag med ialla fall, så kuuuL!
Här kommer två snygga bilder från idag som jag lånat av mina kära vänner, bli inte för rädda!:)


flyttning

Nu blir det till att bära redskap och kanske pröva lite efteråt i nya hallen om man hinner. Det är ganska mycket att bära, men vi får hoppas allt går bra! Äntligeeeeen!
Såhär såg hallen ut förra veckan när vi var och kolla läget...


vår

Idag har det också vart lite sol på himlen. Fortsätter de så kommer snart våren vara framme! Daniela och linnéa sov inte hos mig igår, så de gör dom idag istället. Men först ska jag ner till duve och bära redskap.
Här har ni en sooolcoool bild på brudarna:)


hejhejhej

Emma och jag var på en liten promenad nu efter skolan med hennes hundar. Det va så fint väder så vi gick en timma ungefär ute i solen. Riktigt skönt, man såg hur snön smälte på vägarna. I skolan idag så fortsatte vi repa och dom har börjat att sätta upp lite på scenen. Det kommer nog bli bra.
Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så vi kan börja laga tacos, sen blir det kanske att daniela och linnea sover här. Men nu lägger jag upp lite bilder som jag tog på promenaden, peace!






första mars

Idag har vi gått igenom manuset från början till slut. Det kan bli lite tråkigt ibland att bara sitta, men att inte ha några lektioner är ju ganska nice! När vi slutat så gick jag med emma på en liten promenix och nu sitter jag hemma i soffan och ska snart stoppa något i munneen. Ikväll blir det träning, kanske den sista i hallen dessutom! På torsdag ska vi, om allt går som planerat, flytta in i nya hallen. GAAAAAAAAH!
 
Planer för kvällen är att sova hemma hos madicken med emma, myysigt!



RSS 2.0