bella thorne

kom precis hem från pappsen som är hemma från stockholm. vi åt lite pizza och kollade på foton från riva med han som fyllde när vi va där. innan det var jag en sväng hos emma och pratade lite. nu ska jag hoppa under täcket och sovaaa! godnatt

iilustrator

vad tycks om våra fina flaskor vi fick göra på media lektionen? riktigt stiliga! lite svårt att göra och ännu svårare att komma ihåg alla grejer som man kan göra på alla olika program. men man lär sig väl efter ett tag antar jag.
nu sitter vi på matten och dom andra gör prov, själv ska jag göra det nästa lektion så hoppas vi att jag är klar med alla kapitel till dess. men nu ska jag fortsätta räkna innan bussen går hemåt!

without your love

matematik prov imorn, tagga

lunch

yeeeeeeea''

första advent

fina mobilbilder från igår på våran middag.
idag har jag, madde och lz vart i duve och kollat cup i fotboll. träffade också grabbzen så vi hängde lite med dom. Lz och jag missa bussen imorse så vi fick ta en vandring ner till hallen istället. men det funka det med!
nu sitter jag och kollar på tv och ska kolla igenom plugget lite, tagga skola!

Freaky friday

Sitter hemma hos pikke med lz, Sebbe och Danne. Vi va nyss på Ica och sitter nu i soffan. Hade mys med släkten tidigare idag. Mat, prat och skratt. God mat också såklart! Bra jobbat mammsen. Imorn är det söndag och sen school. Hoppas sjukan har lagt sig så man inte missar mer.


christmas time

nu är det jul i vårt hus. lite iallafall. mamma har fixat hela dagen och nu är det julgardiner och grejer i hela lägenheten. bara julgranen som fattas, och lite tomtar och snööö kanske! skadar ju iallafall inte om det kommer lite till julafton. en månad kvar prick idag.

skratta eller gråta?

haha så söt!
ligger i sängen idag med. kanske har blivit lite bättre med febern men vet inte riktigt, har lite ont i halsen.
gör inte så mycket, ska snart kolla på en film som jag hoppas är bra och kanske äta något. finns inte så mycket att göra när man är sjuk. försöker att vila och dricka så mycket som möjligt så jag blir frisk snart, pussen!

sovsött


Home

Blev tyvärr inte bättre så ligger hemma med pappa i soffan och kollar på någon norsk film. Har feber och har nu fått lite ont i halsen under natten. Vi får se hur detta slutar. Men nu ska vi fortsätta kolla, pusselipuss


lite sjuk sådär

men är i skolan ändå... har knappt sovit någonting på hela natten, min hals har vart så konstig. har ju vart lite förskyld i nästan två veckor men det känns som att det är lite värre nu. men vi får se, kanske borta imorn.
linnéa, madde och dominika är hemma och är sjuka, krya på er flickor!

det okända

sitter i soffan hemma hos pappa och har precis ätit. var nere på träningen också. nu är det det okända på tv från katrineholm tror jag det var. läskigt. har hunnit plugga lite svenska, ska ta en titt på engelskan också.
bild från förra veckan

alexander bard

nyss lyssnat 30 min på alexander bard. han är nog iallafall inte så dum som han ser ut. riktigt smart faktiskt!
nu ska jag svara på frågor och lyssna 30 min till om jag hinner!

i helgen

fredag: var madicken och emma hemma hos mig. vi hade mysigt på mitt rum till ungefär tio då vi skulle ta bussen mot laggarhult. men vi missade den så mamma fick skjutsa oss. vi var inte där så länge, men det va kul och trevliga människor träffade vi. vi gick ner på stan en sväng och sen sov emma och madicken hos emma. jag traskade hem och sov. mycket trevlig kväll!
lördag: i lördags så låg jag i sängen hela dagen tills det var dags att börja fixa sig inför nyköping. vi åkte från dominika vid sju tror jag det var. det var en lokalfest och det var skit kul! åkte hem vid ett ungefär och sen sov jag hos dominika med linnéa. det va jag, linnéa, dominika och madde som åkte till nyköping!
söndag: vaknade som vanligt först. varför alltid jag? vid ett gick jag hem för mamma skulle tvätta..... sen kom emma förbi mig och vi gick till ica och handla lite gott. sen gick vi hem och la oss i hennes soffa och kolla en film. vid åtta gick jag som sagt ner till bion och kolla breaking dawn med linnéa och hennes mamma och systeer.

monday

idag lekte vi lite i mörkret på foto lektinen. va faktiskt lite svårt, men hoppas vi lär oss mer för de va roligt.
lite svårt att få bra bilder ute när det är grått och tråkigt. madde åkte precis hem så nu är det jag serina och kattis i skolan. vi har snart engelska och jag måste göra klart min redovisning som jag ska ha. jobbigt

Breaking dawn

Kom hem från bion för ett tag sen. Kollade med Linnéa, hennes mamma och lillasyster. Den va grym och längtar till part 2! Nu ska jag sova och ladda inför en ny vecka...godnatt


party

mot nyköping!

fina


get a good feeling

sitter med madicken hemma hos mig. vi väntar på emmsi som är hemma och fixar. jag och emma var på stan en sväng lite tidigare idag. köpte örhänden och en tröja på jc. nice! vi vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi börjar iallafall hemma hos mig. imorn blir det nyköping på lokalfest med brudarna. galet!
men nu ska jag och madicken fixa lite pizza. MUMS!
warrup, ph by kattisssss

AVICII

2 MARS!!

shake that

skulle bara säga att jag tycker musikalen var nästan lika bra som våran!
neee, men den va rolig och bra och jag tyckte alla var mycket duktiga.
önskar man fick göra om det igen för man längtade verkligen tillbaka när man satt där och kollade.
gick på båda musikalerna ikväll. först med ida, astrid och flera. sen med madde, lz och pikke mfl.
nuu ska jag fika lite och sen sova, tagga fredag! pussgodnatt

musikal

har precis ätit lite mat hemma hos pappa. ladda också in bilderna sen riva som han ska ha. nu ska jag gå ut och möta ida och fler, kanske går förbi hemma hos mamma först. får se... sen ska vi iallafall gå och kolla på tallås musikal. ska bli kul! tror säkert den kommer vara bra:) hoppas dom har haft lika kul som vi hade!


vi tjejer...

springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
läser på schampo flaskan i duschen.
skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
trycker på dörren fast att det står dra.
säger va? fast vi har förstått allt.
hatar när vinden förstör våran frisyr.
kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
kan se samma film 10 gånger.
måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.
så sant,
känner du igen dig?

pic

vi missa bussen imorse. så vi kom ungefär en halvtimme försent. men sånt som kan hända...
linnéa och jag va och checka innebandy igår. sen tog vi sista bussen hem och tog det lugnt.
just nu sitter jag och sessi och gör en hemsida. vi gör den med tillan och amanda också men vi jobbar med olika stuff. hoppas det blir bra, ganska svårt faktiskt. men nu ska jag fortsätta!

färgresultatet

kännss så mycket bättre! nu sitter vi och äter grönsaker och dipp, sova snart. pussgodnatt

färg...igen


once had.

tack, vi vet......
nu ska jag snart möta linnéaaaaazzzz. hon ska följa med mig på min massage, thank you babe! sen så ska vi på hem vägen gå förbi ica. köpa lite hårfärg, stackars hår säger jag bara. men, man lever bara en gång. sen blir det mys hela helgen kvällen*, om vi nu inte skulle ut en sväng till, vi får la se. vi ska iallafall plugga lite svenska också:)

MAmmA MiA

håller på med våran tidning vi håller på och fixar inom film. jag har skrivit om mamma mia the movie och är klar. har precis rättat det sista så ska bara vänta på att någon kan hjälpa mig, så jag bloggar lite under tiden! :)

Uppdaterad phone

Första mobil inlägget!
Nu har jag också uppdaterat min mobil. Gjorde det helt själv men de tog lite tid, klara också så att inget av det jag redan hade försvann. Så det va ju bra! Nu ligger jag i sängen och ska sova, pussgodnatt!


städat och klart

nu har jag städat mitt rum så det är fint tills imorn då jag och linnéa har lägenheten för oss själva. tog inte så lång tid, mitt rum är inte så stort. nu ska jag och mamma plugga lite och kanske beställa hem lite bilder från utlandsresan. ska också äta mina chokladbollar jag gjort!

chokladbollar

nu ska jag baka, hoppas det går bättre än förra gången jag skulle göra chokladbollar....:)

.


alltid något


du är blind

blir så irriterad på dom "nya" mjölkförpackningarna! dom går ju inte att öppna. fanns tre i kylen och jag fick inte upp korken på en enda av dom? vill ha tillbaka dom gamla...dom var mycket bättre. om ni ville veta lixxom!

it just happend

fotolektion.

everything I am

färgade håret igår kvääll, tog ett tag eftersom att det är slingor. men nu är det lite ljusare. fast kanske inte riktigt blont, lite blont/gult sådär... men får färga om igen om ett tag eller hur jag gör. får seee!:)

världens bästa pappa

några bilder från igår:)
jag och pappa har firat fars dag idag genom att lega i soffan hela dagen och kollat på filmer. tror vi kolla på tre eller fyra stycken. vid sex tror jag det var gick jag hem till mamma. sen har jag bara legat i sängen och kollat tv. vet inte vad det är med mig och söndagar... blir så seg. fast det har jag vart hela den här helgen, vet inte riktigt varför. har bara tagit det lugnt. men det måste man ibland för att orka med veckorna som är full bokade.
men nu ska jag krypa ner under täcket och försöka sova, godnatt!

tjena!

hej alla natt läsare! linnéa och jag gick en sväng till riva där 40 års festen höll hus och fotade. blev ganska många bilder klickade. emma byte av linnéa ett tag på slutet. hann tyvärr inte komma så mycket folk innan jag och emma var tvungna att dra. men det var kul och tjänade lite på det! nu siitter vi hemma hos elin och gör inte så mycket!:)

mallooorca pic



vaknade upp hemma hos linnéa idag. jag, lz, daniela och wendela åkte igår till forssjö och var hemma hos schölin. vi va hemm ahos henne hela kvällen och sen skjutsade mamma in oss till stan. jag och lz var ute ett tag och sen gick vi hem och sussa. sitter just nu hemma hos pappa och har kollat några avsnitt av jersey shore. ska snart ta och knalla hem till mamma och fixa lite. kanske ska till ett 40- års kalas och fota lite med lz. kuligt!
senare ska jag möta upp emma och vi ska va hemma här hos min far och ta det lugnt tror jag:) får se om vi får några gäster. men nu måste jag kilaaa, pussen!

 


tacos

med älskade linnéa. hon kom precis ut ur duschen så nu ska vi börja laga mat. sen drar vi till forssjö. sover också hääär inatt! ha en trevlig fredag kväll! puss

goood night


galen

hatar myror, det vidrigaste som finns!
fick ryssssningar i hela kroppen när jag och serina satt och kolla på det här klippet idag.

will you blow me off and play me like everybody else

Plugga, ja det är det jag har gjort dom senaste dagarna efter skolan känns det som. Inge kul men något som måste göras. Är snart klar med ett engelska arbete som ska va inne innan 23.59 ikväll. Tror faktiskt jag kommer hinna. Första gången jag lämnar in ett arbete i tid på jätte länge känns det som. Men jag hoppas det inte är sant.
Idag var en lam dag med inte så mycket konstigheter. Vi har svenska med sam klassen efter maten istället för att ha en jätte lång mat rast. Det va ganska skönt för då var jag hemma mycket tidigare.
Imorgon är det fredag och jag längtar. Inte till något speciellt men känns bara skönt! Fast måste nog plugga lite i helgen också... Vi får se vad som händer, har inte så mycket planerat. Tror jag.
Men nu ska jag fortsätta plugga, duktig jag är alltså!

sunshine

Måste bara säga att det är så sköööönt att jag fått busskort. Tack mamma! Förutom att jag måste gå upp till trädgårsgatan där bussen går ifrån. Men hellre det än att gå hela vägen nu på vintern. Hoppas dom bara inte lägger ner bussarna efter nyår, som jag hört vissa säga.
Det är bara jag, Sessi och kattis i skolan idag. Av oss tjejor menar jag då.
Men det funkar det med, eller vad säger ni?
Dagen har gått ganska fort men nu ska vi typ ha en timmes matte som inte är så jätte kul. Jag har typ inget att göra för jag ska göra prov nästa lektion. Men får väl sitta och kolla runt lite sådär ni förstår.
Efter skolan så ska jag ta en fika med emma och elin på staden. MYS!

går ut en sväng och möter linnéa, saknar henne så fort hon inte är vid min sida. du är bäst!

without you


måndagmåndagmåndag

ja då var det skola igen. men det har vart en ganska lugn dag. stressade i onödan med en redovisning igår men då är den klar tills jag ska göra det iallafall. fick en konstig "attack" imorse. trodde jag var magsjuk och kallsvettades en massa i kanske tio minuter och sen var det över. gick iallafall till skolan och nu mår jag fint!
sen ska jag träffa min saknade tanja och vi har träning efter det. men nu ska vi redovisa lite i historian, puss

back to school

histoooriaaaa är ju kul.

EMA 2011


ikea

Har vart en lugn helg med vänner, film, mys och gott. Igår var jag hos farmor och farfar med pappsen och broder. Vi kollade på film och gjorde inte så mycket senare på kvällen. Jag var ute ett tag också, men va hemma ganska tidigt eftersom att vi nu ska till ikea. Men sitter och väntar på att pappa ska bli klar.
Ikväll sitter jag spickad framför tvn för det är EMA! Ska också äta tacos med mamma, kan inte bli bättre!
Imorn är det också tillbaka till skolan som gäller, känns sådär. Har inte riktigt gjort allt plugg. Men det löser det löser sig nog. Nu ska jag tjata lite på pappa så vi kommer iväg snart, pussen!



bild tagen för ungefär ett år sedan, då låg snön på marken


pink friday

SItter just nu hemma hos mamma och kollar på spy kids on tv. Sov hos min far inatt och var för ett tag sen med emma. Vi satt och prata ett litet tag men vi ska snart va igen. Emma, Linnéa och Ebba kommer hit lite senare. Vi ska väl hitta på något, kanske inte riktigt som vi planerat men någonting hittar vi nog på. Ska först äta lite food med mamma som snart kommer hem. Lovet har gått väldigt fort och är snart slut. Men det känns som om jag vart ledig jätte länge eftersom att jag bara gick i skolan i tre dagar. Men det är väl bara possitivt. Har faktiskt pluggat lite nu på lovet men har lite kvar att göra. Det jobbigaste. Men får väl ta tag i det, när jag nu ska hinna i helgen. Den är redan full bokad känns det som.
Oj, nu blev det mycket meeeen nu ska jag fortsätta kolla på tvn, puussen!


daniela petrovic

sööttaaaa bilder!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN


GALET

gaaaalna tjejor. linnéa och dominika har precis tagit hål i sina läppar. dominika har ju ett gamalt sen tidigare. men linnéa galningen har nu efter någon timme tryckt egenom sin läpp. dör. själv har jag suttit vid datan, haha.
viii ska iallafall sova här ikväll, får se kanske också slutar upp ett hål i läppen jag med;) puussen


onsdag

ligger kvar i sängen idag och tänker inte gå upp. orkar inte. tack dator och tv för att ni finns såna här dagar. puss

RSS 2.0